Forza Motorsport 4

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Turn 10 en uitgegeven door Microsoft Studios & Turn 10

  9.3

  Forza Motorsport 4 Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Top 10 beste Xbox 360 exclusives - Deze maken de console uniek

  De Xbox 360 heeft in de 11 jaar dat de console bestaat aardig wat titels op zijn naam staan die op geen andere console zijn uitgebracht. Deze top 10 beste Xbox 360 exclusives zorgden ervoor dat de Xbox 360 uniek was.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Forza Motorsport 4: April Alpinestars Car Pack Review

  Forza Motorsport 4 wordt via de Xbox Live Marketplace regelmatig voorzien van een uitbreidingspakket, met nieuwe auto's of banen bijvoorbeeld. Inmiddels leven we in april en het is tijd voor het April Alpinestars Car Pack.

  Forza Motorsport 4 Review

  “Met honderden auto’s, vele tracks en tal van aanpasmogelijkheden biedt de game tientallen uren plezier aan alle raceliefhebbers’, aldus onze gewaardeerde collega Rob in zijn recensie van Forza Motorsport 3. Twee jaar na dato is daar nu officieel het vierde deel. Op het eerste gezicht lijkt ontwikkelaar Turn 10 voor de veilige weg te kiezen; ook dit deel bevat weer honderden auto’s, vele tracks en wederom tientallen uren raceplezier. Maar is Forza Motorsport 4 nu daadwerkelijk een volwaardige game, of hebben we hier te maken met slechts een update voor Forza Motorsport 3?

  Forza Motorsport 4 Nieuws

  Grand Theft Auto IV centraal in Xbox 360 Deal of the Week

  Nog net voor het weekeinde is die hier dan toch: een nieuwe Xbox 360 Deal of the Week. Deze week staat hoofdzakelijk Grand Theft Auto IV centraal in de Deal of the Week.

  September Pennzoil Car Pack voegt elf wagens toe aan Forza Motorsport 4

  Ontwikkelaar Turn 10 heeft aangekondigd dat het September Pennzoil Car Pack voor Forza Motorsport 4 vanaf vandaag verkrijgbaar zal zijn op Xbox Live Marketplace.

  Juli DLC voor Forza Motorsport 4 brengt nieuwe wagens

  Microsoft heeft ons door middel van persbericht laten weten dat het Forza Motorsport 4 July Car Pack nu beschikbaar is op Xbox Live.

  Forza Motorsport 4 krijgt vandaag gratis Viper bolide

  Forza Motorsport heeft vandaag nieuwe downloadbare content gekregen en wel het 2013 SRT Viper Download Pack. Dit bevestigt Microsoft in een naar ons verstuurd persbericht.

  Forza 4 Xbox 360 racebundel aangekondigd

  Microsoft komt met de Xbox 360 250GB Racing Bundle. Het pakket is uitermate geschikt gemaakt voor de race fans en moet vanaf juni verkrijgbaar zijn, althans in Amerika. Het is vooralsnog niet bekend of de bundel ook naar Europa komt, maar die kans is zeer groot.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.