Forza Horizon 3 Nieuws

  'Xbox One S All Digital wordt morgen officieel bekendgemaakt'

  De afgelopen tijd zijn er veel geruchten verspreid over een schijfloze Xbox One. Zo zou deze Xbox One een Xbox One S All Digital Edition worden en het gerucht gaat dat deze op 7 mei zal worden uitgebracht. Nu gaat er een ander gerucht dat dit morgen officieel bekend zal worden gemaakt en dat de pre-orders dan ook gelijk beginnen.

  Xbox Deals with Gold - Diablo 3 en Forza Horizon 3 Blizzard Mountain

  Een nieuwe week en dus ook weer een nieuwe waslijst aan Xbox Deals with Gold games. Deze week zijn onder meer Diablo 3: Eternal Collection en Forza Horizon 3 Blizzard Mountain in prijs verlaagd.

  Xbox Deals with Gold - Metro Redux en Forza Horizon

  De wekelijkse Xbox Deals with Gold zijn weer vernieuwd. Vanaf vandaag kun je weer een hoop nieuwe games, waaronder Forza Horizon 3, voor een lagere prijs binnenhalen.

  Open World RPG in de maak bij Forza Horizon ontwikkelaar

  Forza Horizon 3 is inmiddels al meer dan een jaar oud, maar ontwikkelaar Playground Games heeft blijkbaar niet stilgezeten in de tussentijd. Zo is er volgens GamesIndustry.biz een Open World RPG, waar de studio nu bekende ontwikkelaars voor heeft aangenomen, in de maak.

  Bart Smit Black Friday 2017 deals - De eerste aanbiedingen

  Black Friday is deze week en veel winkels komen met geweldige kortingen. Bart Smit heeft zijn eerste aanbiedingen aangekondigd. Je kunt de Bart Smit Black Friday 2017 deals hier zien.

  bol.com Black Friday Deals 2017 - Alle aanbiedingen op een rijtje

  Nog drie nachtjes slapen en de bol.com Black Friday Deals 2017 gaan van start. Om alvast een voorproefje te geven, is er al een aantal aanbiedingen online gezet. Wat de webwinkel nog meer in petto heeft, dat wordt voorlopig geheim gehouden.

  Xbox Deals with Gold - UFC 2 en Forza Horizon DLC

  De wekelijkse Xbox Deals with Gold zijn vernieuwd. Waar we vorige week nog GTA 5 voor een habbekrats konden binnen halen, is het nu de beurt aan onder meer UFC 2 en verscheidene Forza Horizon DLC's

  Microsoft wil gesprekken met Nintendo over Xbox One crossplay

  Bij sommige games is er al sprake van: Xbox One crossplay met spellen op Windows 10. Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat het gesprekken wil gaan voeren andere ontwikkelaars om crossplay te promoten. Hieronder vallen onder andere Nintendo en Valve.

  Forza Horizon 3 Mountain Dew Car Pack komt vandaag uit

  Het Forza Horizon 3 Mountain Dew Car Pack komt vandaag uit. In totaal worden er zeven nieuwe auto's aan de game toegevoegd. Deze is te kopen op Xbox One en PC.

  Forza Horizon 3 Hot Wheels uitbreiding release bekend

  De Forza Horizon 3 Hot Wheels uitbreiding release is bekend. De uitbreiding verschijnt 9 mei. Het zit inbegrepen bij de Forza Horizon 3 Expansion Pass.

  Forza en Porsche kondigen samenwerking aan

  Race-franchise Forza en Porsche gaan samenwerken. Dat maakte Microsoft bekend op de New York International Auto Show. Het gaat om een zesjarige deal.

  Nominaties Bafta game awards 2017 zijn bekend

  De nominaties voor de Bafta game awards 2017 zijn vandaag bekendgemaakt. Uncharted 4 steekt boven de rest uit met maar liefst acht nominaties, waaronder die van beste game. Drie acteurs van het spel zijn ook genomineerd.

  Forza Horizon 3 Duracell Car Pack is vandaag uitgekomen

  Vanaf vandaag is de Duracell Car Pack beschikbaar voor Forza Horizon 3. In de Forza Horizon 3 Duracell Car Pack DLC zitten 7 nieuwe auto’s waaronder de Camaro 2017 ZL1 en de 1992 Falcon GT. Deze DLC biedt voor ieder wat wils met de uiteenlopende auto’s.

  Een miljard omzet voor Forza franchise

  De verkoopaantallen van Forza Horizon 3 helpen dat record van 1 miljard te behalen. Sinds de release van de game vorig jaar september zijn er al 2,5 miljoen stuks over de toonbank gerold. Dat maakt Microsoft bekend.

  'Project 2' wordt het nieuwe Playground Games project

  Playground Games opent een nieuwe studio om binnenkort te starten aan een nieuwe non-racing open wereld game. De oprichter wil het huidige personeelsbestand verdubbelen om aan het nieuwe Playground Games project te werken met codenaam ‘Project 2’.

  Forza Horizon 3 DLC brengt nieuwe auto's

  Forza Horizon 3 komt wederom met een nieuwe DLC bundel. Dit keer gaat het om een Forza Horizon 3 DLC die volledig in het teken staat van nieuwe auto's. Er worden namelijk zeven nieuwe wagens toegevoegd die je vanaf vandaag kunt gebruiken.

  The Game Awards winnaars bekend

  The Game Awards winnaars zijn bekend gemaakt en hebben meer dan 20 awards uitgereikt. The Game Awards evenement werd gehouden in Los Angeles en Overwatch en Uncharted 4 staan hoog in de ranglijst.

  Forza Horizon 3 DLC heet Blizzard Mountain

  Eerder werd er op de blog van Forza Motorsport al gehint naar een winterse Forza Horizon 3 DLC. Nu is de Blizzard Mountain DLC officieel gemaakt.

  Xbox bestaat 15 jaar en geeft cadeaus

  Xbox bestaat 15 jaar en viert dat door speciale ingame items aan de Xbox community te geven. Daarnaast heb je kans om online tegen Xbox werknemers te spelen.

  Forza Horizon 3 DLC brengt de winter naar Australië

  Forza Horizon 3 krijgt een winters thema. De uitgever van de game liet weten dat er sneeuw te vinden zal zijn in de nieuwe Forza Horizon 3 DLC.

  Forza Horizon 3 Update zorgt voor betere prestaties op PC

  Een nieuwe Forza Horizon 3 update is uitgekomen voor zowel de Xbox One en de PC. De PC-update zorgt voor verbeterde stabiliteit op PC.

  Forza Horizon 3 feature laat gamer spelen met overleden vriend

  Een speler van Forza kan dankzij een Forza Horizon 3 feature weer online racen tegen een vriend die vorig jaar is overleden.

  Forza Horizon 3 graphics voor Xbox One en PC nagenoeg gelijk

  Digital Foundry, een YouTubekanaal gespecialiseerd in technische analyses van games, heeft de Forza Horizon 3 graphics voor Xbox One en PC vergeleken. Uit analyse blijkt dat de Xbox One versie nagenoeg identieke prestaties levert als de PC versie op de hoogste instellingen.

  Forza Horizon 3 DLC is niet inbegrepen bij Ultimate Edition

  Naast de verschillende car packs, staan er twee Forza Horizon 3 DLC-pakketten op de planning. De twee uitbreidingen, die na de lancering van de game zullen verschijnen, zijn niet inbegrepen bij de Ultimate Edition van €99,99.

  Forza Horizon 3 demo voor Xbox One nu te downloaden

  De Forza Horizon 3 demo is nu verkrijgbaar op Xbox One. Voor mensen die nog twijfelen over het kopen van de game maakt de demo hier hoogstwaarschijnljk een einde aan. De demo was vorige week op een vrij vage manier "aangekondigd", maar hij is er wel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.