Forza Horizon 3 Artikelen

  De 10 populairste Xbox One games van dit moment!

  Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat de Xbox One op de Nederlandse markt arriveerde en dis het hoog tijd om te kijken wat de populairste Xbox One games van dit moment zijn! Kunnen de exclusives een beetje aanhaken met de grote multi-platform games?

  De beste demo's die je moet spelen voor E3 begint - Voor de E3 nog

  Dit zijn de beste demo's die je moet spelen voor E3 begint! De E3 komt eraan en dat betekent dat we weer flink wat mogen gamen. Maar voor het zover is, zijn er nog voldoende games om de sfeer van te proeven. Ben jij zover?

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  De 10 beste Xbox One X Enhanced games

  Begin november kwam de Xbox One X op de markt en is sindsdien de krachtigste console ooit. Maar wat heb je aan een krachtige console zonder games? Gelukkig zijn er veel reeds uitgekomen games mooier gemaakt voor de Xbox One X. Welke het best de kracht benutten lees je in de Beste Xbox One X Enhanced games special!

  Top 5 beste DLC van 2017 - Meer dan compleet

  Dit jaar zijn er genoeg rellen voorgekomen over de manier waarop bepaalde games additionele content inzetten. Loot boxes, simpele reskins en zelfs één à twee uur durende add-ons waar wel de volle prijs voor wordt gevraagd. Gelukkig is 2017 niet alleen maar bagger geweest qua post-launch content. Dat bewijzen de uitblinkers van de top 5 beste DLC van 2017.

  10 Xbox One games die je gespeeld moet hebben

  Dit najaar is het alweer vier jaar geleden dat de Xbox One het levenslicht zag. Voor ons Nederlanders was de release van de console natuurlijk iets korter geleden, omdat hij pas in september 2014 in ons kikkerlandje uitkwam. Evengoed tijd om een aantal Xbox One games die je gespeeld moet hebben onder de loep te nemen.

  Top 5 beste crossplay games - Consolespelers inmaken vanaf PC

  Een game spelen met of tegen gamers op een andere console. Het klinkt zo simpel, maar toch komt het nauwelijks nog voor. Volgens Microsoft ligt Sony dwars en volgens Sony valt er weinig te behalen met crossplay. Maar welke crossplay games die beschikbaar zijn, zijn ook de moeite waard? Je leest het in deze top 5 beste crossplay games!

  Project Scorpio Games - Deze titels verdienen een upgrade!

  Vanavond wordt tijdens de Xbox persconferentie de Scorpio onthuld. De console moet nog mooiere graphics op je beeld toveren. En ook oude games kunnen daar van profiteren. Deze Project Scorpio games special benoemt een aantal titels die zeker een upgrade voor de nieuwe console verdienen!

  De top 5 beste games voor mannen van 2016 - Keiharde actie

  Het was weer een enerverend jaar in de game-industrie, met een rits van titels die dit jaar het levenslicht zagen. Er waren overhypte games, er waren stille hits en er waren games waarvan je wist dat ze het goed gingen doen. XGN zet ze voor jou op een rijtje in de top 5 beste games voor mannen van 2016.

  De top 5 beste game onthullingen van 2016 - De tofste verrassingen

  Of het nu om games gaat die al uitgekomen zijn of games die volgend jaar uitkomen, we kregen dit jaar toffe onthullingen te zien. Sommige langverwacht en andere verrassend of indrukwekkend. Tijd om de tofste onthullingen van games (en dus niet hardware) op een rijtje te zetten. Bekijk ze hier in de top vijf beste game onthullingen van 2016!

  Top 5 beste co-op games 2016 - Om samen te meesteren

  Hoewel er genoeg competitieve games op de markt zijn, wil je soms ook wel eens samenwerken in een game om het geheel tot een goed einde te brengen. Ook dit jaar waren er genoeg games die je de gelegenheid gaven om samen op avontuur te gaan. De beste titels kun je vinden in de top 5 beste co-op games 2016.

  De top 10 beste games van 2016 - De paradepaardjes van het jaar

  Het jaar 2016 is voorbij gevlogen. We hebben allemaal weer tientallen, al dan niet honderden uren in games gestopt en wat blijft dat toch heerlijk! Dit jaar kon je genieten van enorm veel goede games, maar het is tijd om ons toe te spitsen op de allerbeste. Bekijk ze hier in de top 10 beste games van 2016!

  Top 5 beste Xbox One games 2016 - De toppers van het jaar

  In 2016 zijn er weer heel veel verschillende games uitgekomen. We hebben een diverse selectie aan zowel triple A titels als indies langs zien komen. Maar wat waren nu eigenlijk de mooiste pareltjes van het jaar? Hier zie je de beste Xbox One games 2016 op een rijtje.

  De top 10 mooiste screenshots 2016 - Interactieve kunst

  Elk jaar worden de games aanzienlijk mooier. Er wordt meer tijd gestoken in artwork en de mogelijkheden worden ieder jaar beter, dat geldt dus ook voor 2016. Check hier de 10 mooiste screenshots 2016!

  Forza Horizon 3 Review - Scheuren door een beeldschoon Australië

  In het derde deel van Forza Horizon reis je af naar Australië, om daar het beste Horizon evenement ooit te organiseren. Met een grotere kaart, meer evenementen en meer opties belooft dit de grootste game uit de serie te worden. Maar is het daarmee ook de beste? Je leest het in de Forza Horizon 3 review.

  Wallpaper Pick september met The Magnificent Seven en FIFA 17

  Helaas iedereen... De zomervakantie is weer ten einde. Gelukkig hebben we iets om je op te beuren. Een vernieuwing voor je bureaubladachtergrond. Misschien een soort symbool voor de frisse start van het nieuwe schooljaar? Kies er nu eentje in de Wallpaper Pick september!

  Forza Horizon 3 screenshots - Pracht en praal in Australië

  Forza Horizon 3 komt op 27 september uit, maar op gamescom mochten wij al even met deze game aan de slag. Naast de toffe gameplay waren wij onder de indruk van de toffe omgevingen en pracht van de game. Daarom kan je hier terecht voor hele mooie Forza Horizon 3 screenshots!

  Forza Horizon 3 updates - 5 toevoegingen aan de franchise

  Forza Horizon 3 is, zoals de naam al zegt, reeds het derde deel in de spin-off reeks van Microsofts racefranchise Forza. Ralph Fulton, creative director, liet op gamescom in Keulen vijf Forza Horizon 3 updates voorbijkomen die zeker de moeite waard zijn.

  Top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken

  Nog een kleine week en het is zo ver! Dan brandt de gamescom los om vanuit Keulen al het nieuws met betrekking tot de aankomende games met de wereld te delen. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat de top 10 gamescom games zijn waar jullie naar uit kijken en dit zijn de resultaten!

  Forza Horizon 3 release - Alles wat we weten

  De Forza Horizon 3 realase is niet ver meer van ons verwijderd. Je zou kunnen zeggen dat het vlak achter de horizon ligt. Om alvast even vooruit te kijken naar de nieuwste editie in de Forza franchise is hier een special met alles wat we tot nu toe weten!

  Top 10 E3 games voor 2016 - De tofste games die dit jaar uitkomen

  E3 2016 zit erop en ook dit jaar zijn er weer tientallen games aangekondigd en getoond op de beurs. Maar welke E3 2016 games die dit jaar uitkomen zijn nog eigenlijk het tofst? Je leest het in de top 10 E3 games voor 2016!

  Top 5 beste E3 co op games - Samen is altijd leuker!

  De E3 persconferenties zitten erop en dat betekent dat we de balans op kunnen maken. Dit keer gaan we kijken wat nu de beste E3 co op games zijn die van de grootste beurs ter wereld zijn afgekomen. Daarom nu dan ook hier de top 5 beste E3 co op games

  Top 7 Xbox Exclusive Games om in de gaten te houden

  Op de E3 hebben we een aantal nieuwe Xbox exclusive games gezien. Er zitten een paar van deze games aan te komen dus zetten wij de Top 7 Xbox exclusive games op een rij die je in de gaten moet houden!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  Forza Horizon 3 E3 Gameplay Hands-on - Rondscheuren door Australië

  Op de persconferentie van Micrsoft op de E3 2016 werd voor het eerste Forza Horizon 3 getoond, die zich deze keer afspeelt op het hete wegendek van Australië. Wij mochten dezelfde dag al gelijk met de game aan de slag, op het Xbox Media Showcase event. Dit is de Forza Horizon 3 E3 Gameplay Hands-on.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.