Forza Horizon

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Racing

  Gemaakt door Turn 10 & Playground Games en uitgegeven door Microsoft Studios & Playground Games

  9

  Forza Horizon Artikelen

  Dit zijn de beste Xbox exclusives volgens jullie!

  Vorige week konden jullie stemmen op de beste Xbox exclusives, met namen als Cuphead, Gears of War en Halo waren er genoeg grote jongens in het lijstje te vinden. Maar hebben deze titels jullie top-5 lijstje ook gehaald?

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  Top 10 racegames

  De poll is weer gesloten en jullie hebben mogen stemmen op de beste racegame. We hebben jullie een aardige lijst voorgeschoteld, dus laten we kijken welke tien games eruit zijn gerold.

  Forza Horizon Review

  Het seizoen van de outdoor feesten is al even afgelopen en het weer in Nederland wordt er niet beter op. Toch is er nog één festival op gang en dit feestje speelt zich in het altijd zonnige Colorado af: het Horizon festival. Is dit een festival om de winter op door te brengen of is toch het verstandiger om nog even op het volgende festivalseizoen in Nederland te wachten?

  Forza Horizon Nieuws

  Forza Horizon End Of Life-status bevestigd

  Forza Horizon End Of Life-status zal per 20 oktober officieel een feit zijn. Dat is te lezen in een post op de website van Forza Motorsport.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Zes nieuwe auto's in de Top Gear Car Pack voor Forza Horizon

  Ontwikkelaar Turn 10 studios heeft samengewerkt met het team van Top Gear Magazine om samen het Top Gear Car Pack samen te stellen voor Forza Horizon.

  Volgende week zes nieuwe auto's voor Forza Horizon

  Vanaf 5 februari zullen er zes nieuwe auto's beschikbaar zijn voor de racegame Forza Horizon. Dat liet uitgever Microsoft deze week weten.

  Rally DLC Forza Horizon vanaf vandaag beschikbaar

  De ontwikkelaars Playground Games en Turn 10 Studios maken met trots bekend dat de Rally DLC voor het racespel Forza Horizon vanaf vandaag te downloaden is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.