Football Manager 2021

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, Switch, PC & Mobile

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Sports Interactive en uitgegeven door SEGA

  Football Manager 2021 Nieuws

  Nieuwe Football Manager 2021 features onthuld

  Maandag gooide ontwikkelaar SEGA een nieuwe video over Football Manager 2021 online. In de video zijn de nieuwe features van de game te zien. Sports Interactive gaf eerder dit jaar al aan dat FM21 uitzonderlijk sterke functies zal hebben.

  Football Manager 2021 komt in november naar Xbox Series X en S

  Normaal gesproken zou Football Manager al eerder na de start van het voetbalseizoen uitkomen. Waar FIFA 21 en PES 2021 op het punt staan om gereleased te worden, moeten fans van Football Manager 2021 nog even geduld hebben. FM21 komt namelijk pas in november uit, ook voor de Xbox Series X en S.

  Football Manager 2021 komt met groot nieuws over release

  Het einde van het voetbalseizoen 2019/2020 zit er zo goed als op. Het voetbal kreeg dit jaar zware klappen te verduren. Vanwege de uitbraak van het coronavirus werden de meeste grote competities in de wereld stilgelegd. Sommige, waaronder Frankrijk en Nederland, werden met of zonder winnaar stilgelegd. In Engeland, Spanje, Duitsland en Italië gingen ze later in het jaar verder. Laatstgenoemde is op het moment van schrijven nog steeds bezig met voetballen. De game-industrie die zich op voetbal richt kwam hierdoor ook met een groot dilemma; moeten wél of juist niet met een nieuwe game komen. EA Sports besloot om ‘gewoon’ met een nieuw spel te komen, namelijk FIFA 21. Konami maakte de beslissing om een update te geven aan PES 2020. Alleen Football Manager bleef hierdoor nog over. Maar nu heeft ook Sports Interactive duidelijkheid gegeven over Football Manager 2021.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.