Football Manager 2014

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Sports Interactive en uitgegeven door SEGA & Sports Interactive

  8.5

  Football Manager 2014 Artikelen

  Steam Summer Sale Tip van de Dag: Football Manager 2014

  Een nieuwe dag, een nieuwe lading aanbiedingen in de Steam Summer Sale. En een nieuwe tip van XGN over de game die je vandaag moet kopen. Dit keer is het Football Manager 2014.

  Football Manager 2014 Review

  Laatst verscheen in The Guardian - een Engelse kwaliteitskrant - een artikel over het fenomeen Football Manager. Het stuk beweerde dat het spel al enkele keren voor een scheiding heeft gezorgd. Een simpel voorbeeld van hoe verslavend het spel kan zijn, en daarom is het hartstikke fijn dat Football Manager 2014 eindelijk uitkomt. Blijven we nog steeds trouwe fans? Of zijn we de huidige generatie Football Manager zat en willen we een keer iets totaal nieuws?

  Football Manager 2014 Nieuws

  Nederlands Kampioenschap Football Manager aangekondigd

  Aspirant managers kunnen weer kijken hoe goed ze daadwerkelijk zijn in het managen van een voetbalclub. FMZone organiseert namelijk voor de zevende keer het Belgisch/Nederlands Kampioenschap Football Manager.

  Skyrim en meer krijgen kerstkorting op Steam

  Met de gourmetschotel nog vers in je buik, is het weer tijd om je achter je computer te hijsen, want Steam heeft weer een lijst aan nieuwe aanbiedingen, waaronder The Elder Scrolls V: Skyrim.

  Bèta Football Manager 2014 nu beschikbaar

  Heb jij Football Manager 2014 gepre-ordered? Dan kun je vanaf vandaag aan de slag met de bèta van de game. Als je de game hebt besteld bij de juiste retailer, dan heb jij een bèta key in handen, die te gebruiken is op Steam via Early Access.

  Licenties Football Manager 14 bekend

  De ontwikkelaar van Football Manager 14, Sports Interactive, komt vandaag met een lijst waarin het alle officieel gelicenseerde clubs en competities langs loopt.

  Football Manager 2014 krijgt releasedatum

  Een tijdje terug werd bekend dat ook dit jaar weer een nieuwe Football Manager zou uitkomen. Nu heeft deze game een releasedatum gekregen. Wij kunnen onze favoriete voetbalclubs leiden vanaf 31 september.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.