Flower

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door thatgamecompany en uitgegeven door thatgamecompany

  8.5

  Flower Artikelen

  Morpheus Hands on - 5 games die we met Morpheus willen spelen!

  Sony stort zich in de wereld van virtual reality met Project Morpheus; een VR-headset die je met je PlayStation 4 verbindt. Op de E3 kregen we verschillende demo’s te zien, die stuk voor stuk indruk maakten. Het zette ons aan het denken: welke games zouden wij over een paar jaar met deze headset spelen? In deze Morpheus Hands on special zetten we er vijf op een rijtje.

  Wat brengt de Sony persconferentie tijdens Gamescom 2014?

  De hele gamingwereld maakt zich klaar voor Gamescom, Europa's grootste gamingbeurs. De persconferentie is één van de grootste, en ook gelijk één van de eerste persconferenties tijdens Gamescom. Wat kunnen we verwachten van deze persconferentie?

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  PlayStation Store Update - Journey Collector's Edition & Soul Sacrifice demo

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Flower Review

  In de PlayStation Store zijn ondertussen een goed aantal indrukwekkende titels te vinden. Kan Flower ook dat hoge niveau halen?

  Flower Nieuws

  Journey, Flower, flOw trilogie deze zomer naar PS4

  De Journey Collector's Edition, ofwel de Journey, Flower, flOw trilogie van ontwikkelaar ThatGameCompany, verschijnt op de PlayStation 4. Dat kondigt Gamespot aan.

  Flower beschikbaar voor PlayStation Vita

  Het veel geroemde PlayStation 3-spel Flower is nu ook te downloaden voor de PlayStation Vita. Deze gouden titel van alweer een flinke tijd geleden, is prima in staat om de Vita tot het uiterste te drijven.

  PS3 en Vita titels komen naar de PS4

  Vier grote downloadbare titels, die hun debuut maakten op PlayStation 3 of op de PlayStation Vita komen nu ook naar de PlayStation 4. De games Flower, flOw, Escape Plan en Sound Shapes zijn te downloaden op de PS4 kort na de launch.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Volgende spel van Journey ontwikkelaar nog verre van klaar

  Thatgamecompany staat bekend als de ontwikkelaar van Journey, Flower en FlOw. Vandaag kwam naar buiten dat de volgende game van de studio, die als een bastaard van de drie hiervoor genoemde spellen wordt gezien, nog verre van klaar is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.