Five Nights at Freddy's 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & point & click

  Five Nights at Freddy's 2 Artikelen

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  Wat is de tofste Five Nights At Freddy's kloon? - XGN Doe Mee

  Een succesvolle indie-game kan soms een stroom aan klonen opleveren; games die ook een graantje willen meepikken van het originele succes. De XGN Doe Mee focust zich hier op en vraagt wat nu de tofste Five Nights At Freddy's kloon is. Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Five Nights at Freddy's 2 Nieuws

  Five Nights at Freddy's filmscript afgewezen door Scott Cawthon

  De script van de Five Nights at Freddy's verfilming is afgewezen door Scott Cawthon, de maker van de games. Het filmscript was eerder al goedgekeurd door producer Jason Blum (Halloween) en regisseur Chris Columbus (Harry Potter). Toch heeft de maker van de Five Nights at Freddy's games het filmscript weggegooid.

  FNAF film strikt bekende regisseur

  Een FNAF film? De populaire horrorgame ranchise komt naar het witte doek; Five Nights at Freddy's Official Movie, zo blijkt de film te gaan heten. Bij veel mensen heerste er enige twijfels of de film er nog wel zou komen. Maar vanaf vandaag lijken de eerste stappen naar de film te zijn gemaakt.

  Five Nights at Freddy's console release in de maak

  De Indie horror game is op Steam en smartphone een daverend succes. Mede daarom lijkt het een goed idee om een Five Nights at Freddy's console release uit te brengen. Scott Cawthon, maker van de game, heeft bevestigd dat dit inderdaad gaat gebeuren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.