Firewatch

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Campo Santo en uitgegeven door Campo Santo

  9

  Firewatch Artikelen

  5 korte games die ideaal zijn als je thuis moet blijven door het coronavirus

  Verveling kan al snel toeslaan als je geforceerd thuis moet zitten en mogelijk heb je geen zin om constant dezelfde game te spelen. Gelukkig zijn er ook duizenden korte games die je kunt spelen. Dit zijn vijf korte games die ideaal zijn als je door het coronavirus thuis moet blijven!

  Dit vinden jullie de beste korte Nintendo Switch games [uitslag poll]

  Uren en uren gamen is niet altijd iets waar je tijd voor hebt. Gelukkig zijn er ook hele toffe games die korter dan vijf uur duren. Vorige week vroegen we aan jullie welke korte Nintendo Switch games jullie het beste vinden. En de uitslag is nu bekend!

  Geheime eindes in games - Ken je deze al? (spoilers!)

  Soms speel je een game uit en denk je: was dat alles? In de meeste gevallen is daarop het antwoord ‘ja’, maar er zijn ook titels waarin je er meer uit kan halen. Er zijn namelijk geheime eindes in games te vinden en wij zetten de leukste en vreemdste voor je op een rijtje!

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  Shared universe - 10 universums waarvan je niet wist dat ze bestaan

  In een concept van een shared universe behoren meerdere titels tot één wereld. Een populair en bekend voorbeeld zijn de films van de Avengers. Maar er zijn veel meer voorbeelden te noemen en dus hebben wij een aantal leuke en onbekende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  Firewatch Nieuws

  Firewatch Nintendo Switch releasedatum bekendgemaakt

  De releasedatum van Firewatch voor de Nintendo Switch is bekendgemaakt. Vanaf 17 december is de game speelbaar op een nieuwe console. Ontwikkelaar Campo Santo maakte dit bekend via een tweet waarin werd verteld dat de game in de eShops in Amerika, Europa, Australië en Japan beschikbaar zal worden gesteld.

  Firewatch ontwikkelaar Campo Santo overgenomen door Valve

  Ontwikkelaar en uitgever Valve koopt Firewatch ontwikkelaar Campo Santo. Het twaalfkoppige team van Campo Santo werkt onder Valve verder aan haar nieuwe titel: In The Valley of Gods.

  Firewatch Switch release aangekondigd door ontwikkelaar

  Ontwikkelaar Campo Santo heeft de Firewatch Switch release aangekondigd. Volgens Campo Santo komt de game binnenkort uit, maar wanneer precies is nog onbekend.

  Nieuwe game van de makers van Firewatch aangekondigd tijdens Game Awards 2017!

  In 2016 bracht Campo Santo ons het briljante Firewatch. Deze game was dan wel kort, maar wel enorm sterk. Het verhaal was meeslepend en de gesprekken tussen de hoofdpersonages waren fantastisch. Tijdens de Game Awards 2017 is er een nieuwe game aangekondigd van dezelfde developer, genaamd In The Valley Of Gods.

  Rick and Morty comic aangekondigd door de makers van Firewatch

  Sean Vanaman en Olly Moss, co-directors van Firewatch, hebben aangekondigd dat ze werken aan nummer 29 van de Rick and Morty comic serie. Dit nummer komt dit jaar in augustus uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.