Fire Emblem Warriors

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Koei Tecmo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Fire Emblem Warriors Artikelen

  Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  Fire Emblem Warriors Season Pass - De moeite waard?

  Er is DLC op komst. Eén pakket is al uitgekomen en de andere pakketten komen in de loop van volgend jaar. De Fire Emblem Warriors Season Pass kan je hier onder andere toegang toe geven, maar wil je dit wel?

  De Top 10 Beste Nintendo Switch games van 2017

  De Nintendo Switch heeft een fantastisch jaar achter de rug. Het apparaat ging alleen dit jaar al 10 miljoen keer over de toonbank, en niet één, maar twee Switch-games zijn de hoogst beoordeelde and meest besproken games van het jaar! Maar wat zijn de beste Switch games van dit jaar? Dat lees je in onze Top 10 Nintendo Switch games van 2017!

  Fire Emblem Warriors 3DS review - Voor iedereen zonder Switch

  Op de Switch kun je genieten van talloze gevechten met Fire Emblem personages in Fire Emblem Warriors. Deze game is ook te koop voor de 3DS. In onze Fire Emblem Warriors 3DS review lees je of de 3DS versie van de game net zo gaaf is als zijn grote broer op de Switch.

  Fire Emblem Warriors Review - Hyrule Warriors, maar dan beter?

  Fire Emblem Warriors ligt in de schappen en je kunt dus aan de slag op het strijdveld. Eerder bleek een soortgelijke formule succesvol toen The Legend of Zelda zijn eigen Warriors-game kreeg. Maar werkt het hier ook? Lees het in deze Fire Emblem Warriors review.

  Fire Emblem Warriors Nieuws

  Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  Fire Emblem Warriors releasedatum voor Switch aangekondigd

  Nintendo heeft de Fire Emblem Warriors releasedatum voor de Switch aangekondigd. Fire Emblem Warriors komt op 20 oktober naar de Switch.

  Nieuwe Fire Emblem Warriors trailer en gameplaybeelden uitgebracht

  Fans van de Fire Emblem en Warriors crossover Fire Emblem Warriors kunnen hun hart ophalen met twee nieuwe video's voor de game. De eerste nieuwe video is een Fire Emblem Warriors trailer en de tweede video laat 12 minuten aan gameplaybeelden zien.

  Fire Emblem Warriors 3DS versie bekendgemaakt

  De pas aangekondigde game voor de Nintendo Switch, Fire Emblem Warriors, gaat ook een 3DS release krijgen. Dat liet Nintendo weten tijdens de Nintendo Direct. Zowel de Fire Emblem Warriors 3DS versie als de Nintendo Switch versie moeten in de herfst van 2017 uitkomen.

  Nieuwe Fire Emblem games morgen onthuld tijdens Nintendo Direct

  Nintendo kondigt aan dat er op woensdag 18 januari meer informatie onthuld gaat worden over de nieuwe Fire Emblem games. Speciaal daarvoor wordt een Nintendo Direct georganiseerd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.