Fire Emblem Fates

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing, strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Intelligent Systems en uitgegeven door Nintendo

  8

  Fire Emblem Fates Artikelen

  Beste moeder in games - Mama weet het beter

  Aangezien het zondag Moederdag is, is het belangrijk om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders in games! Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste moeder in games en hebben we de leukste vijf op een rijtje gezet.

  De emotionele games waarbij de redactie moest huilen

  Soms kun je het bij emotionele games gewoon niet droog houden. Ook de redactie moet soms een traantje wegpinken.

  Top 5 Nintendo 3DS Games van 2016 - Toppers voor op zak

  De Nintendo 3DS heeft een prima jaar achter de rug! Ondanks dat de gehele software line-up aan het begin van het jaar al op internet stond, wist Nintendo haar 3DS bezitters toch te verrassen. Enkele zijn zelfs de beste games die je voor de 3DS kan vinden! Wij zetten de 5 beste 3DS games van 2016 voor je op een rij!

  Top 7 beste handheld games 2016 - Draagbare kwaliteit

  Naast al het grote geweld dat zich op de home consoles afspeelt, komen altijd ook wat mooie handheld games om de hoek kijken. Ideaal voor onderweg, of simpelweg wanneer je niet per se lang voor een game wil gaan zitten. In onze top 7 beste handheld games 2016 lees je wat de tofste titels van het jaar waren!

  Fire Emblem Fates Map Pack 2 Review - Nog meer content!

  We hadden het eerder al over de eerste Map Pack van Fire Emblem Fates. Ook de tweede Map Pack is inmiddels aan te schaffen voor €10.44. Deze Map Pack voegt een gloednieuw verhaal toe aan de game. Lees er alles over in onze Fire Emblem Fates Map Pack 2 Review!

  Fire Emblem Fates Nieuws

  Nieuwe Fire Emblem games morgen onthuld tijdens Nintendo Direct

  Nintendo kondigt aan dat er op woensdag 18 januari meer informatie onthuld gaat worden over de nieuwe Fire Emblem games. Speciaal daarvoor wordt een Nintendo Direct georganiseerd.

  Fire Emblem Fates release voor Nintendo 3DS bekend

  Op 20 mei is het zover, dan is namelijk de Fire Emblem Fates release exclusief voor de Nintendo 3DS. Het is het vervolgdeel op het veelgeprezen eerste deel Awakening uit 2013.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Fire Emblem Fates homohuwelijk bevestigd

  Nintendo heeft aan Polygon bevestigd dat in Fire Emblem Fates homohuwelijken mogelijk zijn. In eerdere games konden mannen en vrouwen al in het huwelijksbootje stappen, maar in Fates kunnen twee personen van hetzelfde geslacht ook met elkaar trouwen.

  Fire Emblem Fates gameplay en screenshots uitgebracht

  Fire Emblem Fates is gisteren aangekondigd en moet in mei 2016 uitkomen. Vandaag heeft Nintendo ruim 30 minuten aan gameplay getoond tijdens Nintendo's E3 2015 Treehouse Live event. Bekijk de Fire Emblem Fates gameplay hierboven en check de screenshots onder het artikel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.