Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Intelligent Systems en uitgegeven door Nintendo

  8

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Artikelen

  Tien beste Nintendo games voor onderweg - games waar je niet direct aan dacht!

  Soms moet je een tijdje reizen en wil je onderweg eigenlijk wel gamen. Natuurlijk kan je niet je PS4 meezeulen, maar wel een Nintendo Switch of een Nintendo 3DS wat een stuk makkelijker is en misschien wel leuker. Maar wat zijn nou de beste Nintendo games voor onderweg (als we even niet kijken naar de usual suspects, lees typische Nintendo karakters)? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet!

  De Top 5 Beste Nintendo 3DS games van 2017

  Met de komst van de Nintendo Switch dachten velen dat het einde verhaal was voor de Nintendo 3DS, maar dit was gelukkig niet het geval! Er kwam dit jaar zelfs een gloednieuwe variant van de 3DS uit, de Nintendo 2DS XL. Maar wat was nou dit jaar de top 5 beste Nintendo 3DS games? Je leest het hier!

  Top 10 Beste handheld games 2017 - Ook de Switch is van de partij

  Handheld gamen was nog nooit zo makkelijk! Zeker nu de Switch ervoor zorgt dat je games onderweg mee kunt nemen. Veel keuze dus, maar wat zijn nu eigenlijk de beste handheld games 2017?

  Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Review - Klassieker in wording

  Er komen dit jaar niet al te veel 3DS titels uit, maar toch zijn er games die je in de gaten moet houden. In de preview voor de nieuwe Fire Emblem kon je lezen dat deze game tot dat rijtje lijkt te behoren. Of dat zo is, lees je in deze Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia review!

  Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Preview - Ten strijde!

  Ga je die ene ridder redden? Of zorg je er toch voor dat je de vijand verslaat? Dit soort tactische vraagstukken horen al jaren bij Fire Emblem. Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia is de nieuwste, en toch ook weer niet. Hoe dat kan lees je in deze Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia preview!

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Nieuws

  Fire Emblem Echoes Season Pass is net zo duur als de game

  De Fire Emblem Echoes Season pass voor de 3DS is net zo duur als de game zelf. Wel wordt Fire Emblem Echoes Shadows of Valentina met 5 DLC packs uitgebreid die toegang bieden tot 22 stukken nieuwe content waaronder nieuwe helden, kerkers en klassen.

  Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld

  De nieuwste telg in de Fire Emblem serie komt over enkele weken uit voor de 3DS. Nintendo heeft nu haar plannen omtrent Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld.

  Fire Emblem Echoes Shadow of Valentia Limited Edition onthuld

  Er is een Shadow of Valentia Limited Edition aangekondigd voor de nieuwe Fire Emblem game. je kunt dit hele pakket binnenhalen wanneer de game in mei uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.