Final Fantasy XV Nieuws

  Krijgen we een nieuwe Kingdom Hearts in 2022?

  In 2002 kwam het eerste spel uit de reeks van Kingdom Hearts uit. Dat betekent dat over twee jaar de twintigste verjaardag van de game gevierd mag worden. Tetsuya Nomaru, regisseur van de reeks, geeft aan dat hij daar zeker iets mee wil doen.

  Final Fantasy XV Episode Ardyn releasedatum bekendgemaakt

  Square Enix heeft de Final Fantasy XV Episode Ardyn releasedatum officieel bekendgemaakt. De uitbreiding komt op 26 maart uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Episode Ardyn is de laatste DLC die voor Final Fantasy XV wordt gemaakt.

  Steam Summer Sale 2018 van start gegaan

  De Steam Summer Sale 2018 is van start gegaan. Dat betekent dat PC-gamers moeten opletten, want dit is het ideale moment om je collectie uit te breiden. Wees er snel bij, want de sale duurt niet de hele zomer.

  Final Fantasy XV Royal Edition release is vandaag

  De Final Fantasy XV Royal Edition release is vandaag. Het spel is nu te koop voor de Xbox One en PlayStation 4. Er zal voor zover bekend geen PC release aankomen.

  Final Fantasy XV PC versie nu te pre-loaden

  Vanaf 6 maart kunnen PC spelers aan de slag met Final Fantasy XV. Om meteen die dag aan de slag te gaan en niet te hoeven wachten op de download is de Final Fantasy XV PC versie nu al te pre-loaden.

  Sims 4 kostuums komen naar Final Fantasy XV voor PC

  Er zullen Sims 4 kostuums naar Final Fantasy XV komen voor de PC. De nieuwe Final Fantasy game moet op 6 maart lanceren voor PC en spelers kunnen genieten van exclusieve content in de vorm van Sims 4 kostuums. Bekijk de trailer voor de kostuums bovenaan de pagina.

  Final Fantasy XV DLC komt dit jaar en in 2019 uit

  Het plan van Hajime Tabata, Final Fantasy XV director, was om drie keer downloadbare content uit te brengen in 2018. Nu maakt Tabata bekend dat er vier Final Fantasy XV downloadbare pakketten komen die dit jaar en wellicht ook volgend jaar uitgebracht zullen worden.

  Final Fantasy XV PC demo beschikbaar op 26 februari

  De demo van de Final Fantasy XV PC game is vanaf 26 februari beschikbaar op Steam, Origin en in de Microsoft Store. Fans van de game hoeven dus niet helemaal te wachten tot 6 maart om de game te ervaren op de PC.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Halo, Fortnite en indies

  De Xbox Deals with Gold kortingen van deze week zijn weer bekend. Iedereen die in bezit is van een Xbox Live Gold abonnement kan profiteren van flinke kortingen op games.

  Final Fantasy XV PC releasedatum is in maart

  Square Enix heeft de officiële Final Fantasy XV PC releasedatum aangekondigd. De PC-versie van het spel heeft de naam Final Fantasy XV Windows Edition gekregen.

  Final Fantasy 15 Royal Edition release aangekondigd

  Nadat er eerder online al hints verschenen over een mogelijke upgrade voor Final Fantasy 15, is het nu bevestigd. Square-Enix heeft de Final Fantasy 15 Royal Edition release aangekondigd. Deze uitgebreide versie van Final Fantasy 15 zal uitkomen voor PS4 en Xbox One.

  Final Fantasy 15 Royal Edition verschenen op de ESRB site

  Er komt waarschijnlijk een Final Fantasy 15 Royal Edition. Op de website van de ESRB, de organisatie die in Amerika de leeftijdsbeoordelingen doet, heeft deze nieuwe editie van Final Fantasy 15 een beoordeling gekregen.

  Final Fantasy 15 gear nu vrij te spelen in Assassin's Creed Origins

  De samenwerking tussen Final Fantasy en Assassin's Creed kent weer een nieuw hoofdstuk. Sinds vandaag is er namelijk een speciale quest in Assassin's Creed Origins die je speciale Final Fantasy 15 gear geeft.

  Aankomende Final Fantasy 15 update laat je van personages wisselen

  Episode Ignis, één van de Final Fantasy 15 DLC's, komt 12 december uit en dan is het cirkeltje rond. Elk van de hoofdpersonages heeft dan een eigen uitbreiding gekregen. Reden genoeg voor Square Enix om in een aankomende Final Fantasy 15 update alle personages speelbaar te maken.

  Final Fantasy 15 multiplayer vanaf vandaag beschikbaar

  De Final Fantasy 15 multiplayer uitbreiding genaamd Comrades is vanaf vandaag te spelen. De multiplayer zou al eerder uitkomen, maar de release werd door Square-Enix verzet.

  Uitgestelde Final Fantasy 15 multiplayer DLC verschijnt 15 november

  De uitgestelde Final Fantasy 15 multiplayer DLC heeft dan toch een definitieve releasedatum gekregen. Vanaf 15 november kunnen we aan de slag met de expansie genaamd Comrades.

  Final Fantasy 15 Ignis DLC gameplay onthuld op Paris Games Week

  Er is op de Paris Games Week meer getoond van de nieuwe Final Fantasy 15 Ignis DLC. De derde verhalende DLC voor de nieuwste Final Fantasy game is door middel van een trailer verder blootgegeven. De uitbreiding komt 13 december uit.

  Square Enix opent Final Fantasy Experience in Londen

  Goed nieuws voor grote fans van Final Fantasy, want Square Enix opent een pop-up Final Fantasy Experience in Londen. Het evenement is van 3 tot 5 november en ter ere van het dertigjarige jubileum van de franchise.

  Final Fantasy 15 multiplayer DLC uitgesteld naar november

  De aankomende Final Fantasy 15 multiplayer DLC, Comrades genaamd, is uitgesteld. Eerst zou de betaalde uitbreiding 31 oktober uitkomen, maar die datum blijkt niet haalbaar. Comrades verschijnt nu ergens begin november. Dat meldt het officiële Twitter account van de game.

  Final Fantasy 15 update breidt verhaal uit

  Er is dit weekend een nieuwe Final Fantasy 15 update uitgerold die het verhaal van de game lichtelijk aanpast. Vooral het twaalfde hoofdstuk van de game is meer uitgebreid geworden.

  Final Fantasy 15 multiplayer DLC heeft een releasedatum

  De recent aangekondigde Final Fantasy 15 multiplayer uitbreiding heeft inmiddels een releasedatum gekregen. Dit werd aangekondigd door Square Enix tijdens de Tokyo Game Show.

  Final Fantasy 15 Switch versie is geen zekerheid

  Of de Final Fantasy 15 Switch versie er ooit gaat komen, is geen zekerheid. Dat zegt Hajime Tabata, director van de game, in een interview met DualShockers.

  Final Fantasy 15 DLC in Assassin's Creed stijl aangekondigd

  Er komt nieuwe Final Fantasy 15 DLC aan die een Assassin’s Creed Festival naar de game brengt. Spelers kunnen in de stad Lestallum met de personages in Assassin’s Creed stijl spelen. De aankondiging is gekomen met een trailer.

  Update: Final Fantasy 15 PC release neemt veel vrije opslag in gebruik

  De Final Fantasy 15 PC release neemt ontzettend veel GB in beslag als je de game gaat installeren. Het gaat om maar liefst 170GB aan vrije opslag. Ook de overige systeemeisen zijn bekendgemaakt.

  Final Fantasy 15 release voor de PC aangekondigd

  De Final Fantasy 15 release is vandaag voor de PC aangekondigd. Dat deden Nvidia en Square Enix vandaag tijdens een persconferentie. De game was eerder uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, nu is dus ook de PC aan de beurt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.