Final Fantasy XV Artikelen

  De beste Japanse deals in de PSN Store - Niet alleen Big in Japan!

  De voorjaarsaanbiedingen hebben de PS Store nog niet eens verlaten, of de volgende kortingsactie staat alweer paraat. Vanaf vandaag wordt de Store bestormd door kortingen op veel Japanse games in de Big in Japan actie. Yakuza, Final Fantasy en meer, wij selecteerden de beste games alvast voor je.

  Final Fantasy XIV Shadowbringers release en meer onthuld op Fan Festival Parijs

  De Final Fantasy XIV Shadowbringers release details zijn bekendgemaakt in Parijs. Daar werd op 2 en 3 februari het Final Fantasy XIV Fan Festival gehouden. Verschillende evenementen vonden plaats en ook werd er veel informatie bekendgemaakt over wat er binnenkort in de game te vinden is.

  Top 5 beste DLC in 2019 om in de gaten te houden - Smaakt naar meer

  De beste DLC in 2019 om naar uit te kijken is niet mis. Een fantastisch spel is heerlijk om te spelen en al helemaal wanneer je tientallen uren kwijt kunt in de game. Het wordt nog beter als er daarna nog toffe DLC uitgebracht wordt en dit is de beste DLC in 2019 die je in de gaten moet houden.

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  Minigames in games - Ideaal tijdverdrijf voor de koning

  Op Koningsdag vieren we samen met de rest van Nederland de verjaardag van Willem-Alexander. Dat is niet alleen een goed excuus om helemaal los te gaan, maar de dag staat ook centraal voor een heleboel leuke activiteiten. Alleen dit jaar wordt het geen koekhappen, maar kijken we naar acht minigames in games om je mee te vermaken!

  Final Fantasy XV PC Special - Wat is er allemaal mogelijk op de PC?

  Onlangs is eindelijk de PC-versie voor Final Fantasy XV uitgekomen, getiteld Final Fantasy XV Windows Edition. Maar wat voor extra’s krijgen PC-gebruikers voor het lange wachten op de Japanse RPG? Lees het in onze Final Fantasy XV PC special.

  Top 5 beste DLC die voor 2018 staat gepland

  Wat hebben we afgelopen jaar toch mooie games mogen spelen! Er zijn enorm veel grote en kleine titels uitgekomen die we met open armen hebben ontvangen, maar er ligt nog veel moois in het verschiet. Want DLC kan een game alsnog maken of breken, of een sterke game nog beter maken. Dit is onze top 5 beste DLC voor 2018!

  Top 10 best verkochte game franchises aller tijden

  In al die jaren dat we gamen zijn er tal van game franchises de revue gepasseerd. Sommige zijn zo weer verdwenen, maar enkele zijn ook jarenlang blijven plakken. Maar wat zijn nou de tien best verkochte game franchises aller tijden? Wij zetten ze voor je op een rij.

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  De top 5 beste Final Fantasy games volgens jullie

  In de poll van vorige week vroegen wij wat jullie de beste Final Fantasy game vonden. We hebben de uitslag verzameld en de vijf waar het meest op is gestemd op een rij gezet. Dit zijn de vijf beste Final Fantasy games volgens jullie!

  Wat vinden jullie de beste Final Fantasy game? [poll]

  Met de release van Final Fantasy XII The Zodiac Age vroegen wij ons af wat jullie de beste Final Fantasy game vinden. Hieronder hebben wij de Final Fantasy games op een rij gezet. Stem nu op je favoriet!

  Top 10 beste vervoermiddelen in games - In stijl de wereld rond

  Een wereld in een game ontdekken kan op veel manieren. Zo kun je uiteraard te voet gaan, maar is het niet veel te vermoeiend? Lees hier onze top 10 beste vervoermiddelen in games.

  Top 5 beste RPGs van 2016 - Op avontuur in nieuwe werelden

  Een echte RPG freak kijkt altijd erg uit naar de winter. Je hebt geen reden om naar buiten te gaan, dus blijf je binnen om uren tijd te stoppen in je favoriete titels. We hebben speciaal voor jou de top 5 beste RPGs van 2016 uitgekozen zodat je geen kou hoeft te lijden deze winter. Lees dus snel verder!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes

  Jimmy kwam binnen lopen bij XGN: een video-achtergrond en een tikkeltje verlegen. Inmiddels is deze man een van de beste schrijvers binnen de XGN redactie. Hij kan toveren met zinnen! En hij gamet. Hij gamet veel! Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes!

  Top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma

  Ook 2016 is weer een goed jaar geweest voor de fanatieke gamer onder ons. Van razendsnelle shooters tot meeslepende Role-playing games, je hoefde je dit jaar niet te vervelen. Ook de redacteuren hebben genoeg uren gemaakt dit jaar. Dit de top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber

  Als je Theo denkt, dan denk je aan een man die veel weet van games. Hij is ermee opgegroeid en dus keek hij dit jaar als een gek uit naar een nieuwe Street Fighter en ook de mini NES. Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber!

  Top 5 beste Japanse games van 2016 - Het beste uit het verre Oosten

  Japan is niet alleen het land van tongstrelend eten en mysterieuze tempels, maar ook komen hier geweldige games vandaan. De afgelopen decennia zijn we verwend met games van Nintendo en Sony en dit jaar is dat niet anders. Het beste uit Japan van dit jaar vind je in onze top 5 beste Japanse games van 2016.

  De top 10 mooiste screenshots 2016 - Interactieve kunst

  Elk jaar worden de games aanzienlijk mooier. Er wordt meer tijd gestoken in artwork en de mogelijkheden worden ieder jaar beter, dat geldt dus ook voor 2016. Check hier de 10 mooiste screenshots 2016!

  XGN Game Awards 2016 - Stem nu op ronde 4!

  Zoals eerder al bekend werd zijn de winnaars per categorie van de XGN Game Awards 2016 bekend. Vandaag opent de vierde stemronde en zullen de winnaars het nu tegen elkaar gaan opnemen om bekroond te worden tot game van het jaar!

  Final Fantasy XV vechtsysteem - 5 nieuwe elementen

  Final Fantasy XV is een game voor fans en nieuwkomers. De game kent dan ook een heleboel herkenbare elementen zoals vijanden en voorwerpen. Maar Final Fantasy XV brengt ook nieuwe elementen mee, zoals het vechtsysteem. Van het Final Fantasy XV vechtsysteem hebben wij nu 5 verschillen uitgelicht voor je!

  Final Fantasy 15 characters - Een diepere blik op het viertal

  Bijna tien jaar is de nieuwste Final Fantasy game in ontwikkeling geweest en aan de reviews te zien heeft dit lange proces haar vruchten afgeworpen. Square Enix heeft een solide single-player game neergezet en de karakters hebben veel diepgang. Hoe diep? Dat check je in deze Final Fantasy 15 characters special.

  Top 5 terugkerende Final Fantasy XV vijanden - Bekende gezichten

  In Final Fantasy XV staat je een geheel nieuw avontuur te wachten in een nieuwe wereld. Met Noctis en zijn vrienden ga je op pad en onderweg kom je allerlei vijanden tegen. Hierbij zit ook een aantal bekende vijanden uit de franchise en daarom hebben wij nu een top 5 terugkerende Final Fantasy XV vijanden gemaakt voor je!

  Top 5 Final Fantasy XV tips - Fantastische veiligheidsmaatregelen

  Noctis en zijn team mogen dan wel sterk zijn, toch zijn ze niet van elke overwinning verzekerd. Om jullie een handje te helpen, hebben wij daarom een top 5 Final Fantasy XV tips opgesteld.

  Final Fantasy 15 Art - Video interview met de Art Directie van FFXV

  Final Fantasy 15 is eindelijk hier. Naast de vele games in de franchise en de grote hoeveelheid sequels, staat de game ook bekend om zijn unieke art stijl. Wij kregen de kans om te praten met Tomohiro Hasegawa, de art director en Takashi Honjo, de concept artist van FFXV. Bekijk hier het interview over de Final Fantasy 15 Art!

  Final Fantasy XV Review - Nieuwe weg, zelfde Chocobo

  Het heeft bijna tien jaar geduurd, maar eindelijk is het zo ver. Als hoogtepunt van Square Enix’s Final Fantasy offensief in 2016, is er een kersverse game aan de mainline serie toegevoegd. In de Final Fantasy XV review lees je of deze singleplayer game het wachten waard is geweest!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.