Final Fantasy XV Pocket Edition

  Uitgebracht voor Switch & Mobile

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  Final Fantasy XV Pocket Edition Artikelen

  Beste mobile games van 2018 - Uren spelplezier in je handpalm

  Het jaar zit er alweer bijna op en dus is het tijd om de balans op te maken. Er is voor consoles en handhelds veel uitgekomen waar we spelplezier aan kunnen beleven, maar ook op mobiel is er genoeg vertier te vinden. Wij zetten de tien beste mobile games van 2018 op een rijtje!

  Final Fantasy XV Pocket Edition Nieuws

  Verschillende Final Fantasy Nintendo Switch games op weg

  Square Enix gaat flink uitpakken op de Nintendo Switch, met een heel reeks aan nieuwe en oude Final Fantasy games die de komende maanden op de Nintendo Switch speelbaar gaan zijn. Onder andere Final Fantasy Crystal Chronicles, Final Fantasy VII en Final Fantasy XV: Pocket Edition komen naar de Switch.

  Final Fantasy XV Pocket Edition release is vandaag

  De Final Fantasy XV Pocket Edition release is vandaag al. Het spel werd vorig jaar door Square Enix aangekondigd en is te downloaden in de App Store en Play Store.

  'Final Fantasy 15 Pocket Edition release is volgende maand'

  De Final Fantasy 15 Pocket Edition release is bekend. Als we de App Store mogen geloven tenminste. Die meldt dat de game 9 februari uitkomt. Square Enix, de maker van het spel, heeft nog niks bevestigd.

  Final Fantasy 15 Switch versie is geen zekerheid

  Of de Final Fantasy 15 Switch versie er ooit gaat komen, is geen zekerheid. Dat zegt Hajime Tabata, director van de game, in een interview met DualShockers.

  Final Fantasy XV Pocket Edition aangekondigd

  Er is een Final Fantasy XV Pocket Edition aangekondigd door Square Enix. De editie die later dit jaar zal verschijnen gaat 10 episodes bevatten waarvan de eerste gratis is. Het spel zal beschikbaar komen voor iOS en Android apparaten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.