Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Nieuws

  Final Fantasy 14 online patch 4.2 komt volgende week uit

  Eind deze maand mag er dan wel een nieuwe Final Fantasy game, Dissidia Final Fantasy NT, uit, maar dat betekent niet dat de ondersteuning voor oudere games uit de serie stopt. Final Fantasy 14 Online patch 4.2, ook wel Rise of a New Sun genoemd, komt namelijk 30 januari uit.

  Final Fantasy 14 gratis te spelen tot level 35

  Je kunt Final Fantasy 14 gratis spelen totdat je level 35 bent. De MMO is recent geüpdatet waardoor de gratis probeerversie geen tijdslimiet meer heeft.

  Final Fantasy 14 Switch versie is een mogelijkheid

  Hoewel er nog geen concrete plannen zijn voor een Final Fantasy 14 Switch versie, is het wel mogelijk dat de game in de toekomst beschikbaar zal worden voor de nieuwe Nintendo console.

  Final Fantasy XIV Stormblood uitbreiding brengt samoerai

  Final Fantasy XIV Stormblood is de nieuwste uitbreiding voor de MMORPG. Deze uitbreiding voegt onder andere de mogelijkheid toe om een samoerai te zijn.

  Final Fantasy Distant Worlds concert naar Nederland

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Final Fantasy onder ons: het Final Fantasy Distant Worlds concert komt voor de eerste keer naar Nederland. Het concert vindt op donderdag 4 mei plaats in AFAS Live, voorheen bekend als de Heineken Music Hall.

  Final Fantasy 14 Xbox One versie optie voor Square Enix

  De multiplayer van Final Fantasy 14 was natuurlijk speelbaar op de PC, maar ook op PlayStation 3 en 4. Dat de game nog niet naar de Xbox kwam, komt omdat de console geen cross-platform mogelijkheid aanbod. Nu Microsoft de focus tijdens de E3 op cross-play had, lijkt een Final Fantasy 14 Xbox One versie dichterbij dan ooit.

  Final Fantasy 14 gratis te spelen voor oud spelers

  De MMO van Final Fantasy heeft een gratis proeftijd gekregen. Ter ere van de release van nieuwe content kun je Final Fantasy 14 gratis voor vier dagen spelen.

  Final Fantasy 14 update 3.1 nu beschikbaar

  De nieuwe Final Fantasy 14 update 3.1 is nu beschikbaar. In de update zit een hoop nieuwe content voor de MMO game van Square Enix zoals nieuwe quests en missies.

  PlayStation VR release krijgt er meer dan 10 games bij

  Sony heeft aangekondigd dat bij de PlayStation VR release meer dan 10 games uitkomen. Deze games zijn speciaal geschikt voor de nieuwe hardware. Dit is bevestigd door Andrew House, de baas van Sony.

  ESL Arena gamescom line-up bekend - grote games, grote prijzen

  Op gamescom kun je niet alleen maar de nieuwste games zien, maar ook meedoen in serieuze wedstrijden. Zo zal ESL aanwezig zijn met meer dan 15 verschillende games, verdeeld over twee grote hallen met allerlei competities en toernooien. Vandaag is de volledige ESL Arena gamescom line-up bekend!

  Gamescom Square Enix line-up - wat kunnen we verwachten?

  Square Enix wist op de E3 al met heel wat interessante games te boeien, zoals Just Cause 3, Hitman, Deus Ex en een aantal Final Fantasy titels. Maar wat zien we straks op gamescom? Welke games zijn speelbaar en welke games krijgen grote presentaties? Kortom: wat kunnen we verwachten van de gamescom Square Enix line-up?

  Final Fantasy 14 Heavensward trailers onthuld

  Een cinematische trailer van de uitbreiding voor Final Fantasy 14, Heavensward, is uit. De openingsfilm van de binnenkort te verschijnen uitbreiding werd gepaard met uitleg over een paar nieuwe functies en veranderingen die doorgevoerd zullen worden.

  Final Fantasy XIV Gold Saucer patch komt volgende week

  De Final Fantasy XIV Gold Saucer patch komt volgende week. Patch 2.51 brengt de Manderville Gold Saucer naar het spel. In de Final Fantasy XIV: Gold Saucer zijn verschillende minigames te spelen, zoals Chocobo races en Triple Triad.

  Square Enix onthult deze maand nieuwe game

  Final Fantasy uitgever Square Enix gaat deze maand een nieuwe game onthullen bij Tokaigi 2015, het jaarlijkse evenement van de eigenaar van de Japanse site Niconico. Zal het Final Fantasy XVI of toch iets totaal anders worden?

  Final Fantasy 14 servers offline door DDoS-aanval

  Final Fantasy 14: A Realm Reborn is slachtoffer geworden van een DDoS-aanval; inloggen is hierdoor niet mogelijk. Ontwikkelaar Square Enix zegt dat bij de aanval geen persoonlijke data is buitgemaakt.

  Final Fantasy XIV gratis dit weekend

  De MMO Final Fantasy XIV hoopt spelers terug te krijgen naar het spel door het dit weekend gratis aan te bieden. Spelers die geen actief lidmaatschap hebben kunnen gratis spelen vanaf vrijdag 09:00 uur tot maandag 09:00 uur.

  Free Trial Final Fantasy XIV komt naar PS3 en PS4

  Naoki Yoshida, hoofdproducent van de MMO Final Fantasy XIV, heeft aan XGN laten weten dat de Free Trial van het spel binnenkort naar de Playstation 3 en 4 komt.

  Final Fantasy XIV - Interview over de Japanse MMO

  Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat Final Fantasy XIV op de PC en PlayStation 3 werd uitgebracht. Een vernieuwde versie kwam vorig jaar naar de PlayStation 4 onder de naam Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. De hoogste tijd om eens te kijken naar hoe deze veelbesproken Japanse MMO-RPG er nu voor staat.

  Square Enix line-up Gamescom bekend

  De games die Square Enix op Gamescom 2014 speelbaar zal stellen voor de consument zijn bekendgemaakt. Square Enix heeft meerdere stands in hal 9, en pakt deze Gamescom dan ook groot uit met het assortiment aan games.

  Final Fantasy XIV komt met wereldwijde fanfestivals

  Square Enix introduceert eind dit jaar festivals die in het teken staan van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Op diverse plekken rond de wereld kunnen fans bij elkaar komen om samen de game te spelen en deelnemen aan diverse activiteiten.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn gratis over te zetten van PS3 naar PS4

  Op 14 april lanceert er een nieuwe Final Fantasy, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Deze komt uit op de PlayStation 4, nadat hij eerder al uitkwam op de PlayStation 3 en PC. De PS3-versie is gratis over te zetten naar de PS4-editie van de game.

  Nieuwe kerkers in Final Fantasy XIV update

  Vandaag geeft ontwikkelaar Square Enix de details vrij van patch 2.2 voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. De release staat gepland voor eind maart en om alvast een indruk te krijgen is er ook een trailer te bekijken met alle veranderingen die de patch met zich meebrengt.

  Final Fantasy 14 open bèta komt in twee fases

  De PlayStation 4 bèta voor Final Fantasy 14 krijgt een open bèta. Dat liet Square Enix vandaag weten. Ook zal deze bèta in twee fases verdeeld zijn.

  Final Fantasy XIV releaseperiode voor PS4 bekend

  Ontwikkelaar Square Enix heeft de releasedatum van de MMO Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PlayStation 4 bekendgemaakt. Daarnaast maakt het bedrijf bekend dat er verschillende bètatests met de game zullen plaatsvinden.

  Cross-over feest Square Enix titels

  Square Enix houdt een cross-over feestje tussen december 2013 en maart 2014 voor drie van haar games. Het gaat hier om Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Final Fantasy XI en Dragon Quest X. Details over de cross-over evenementen zijn nu bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.