Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Artikelen

  Vijf dingen die je moet weten over Final Fantasy XIV

  De laatste uitbreiding van Final Fantasy XIV is in volle gang, maar de MMORPG loopt al jaren. Het succes van de massive multiplayer game uit de stal van Square Enix is ongekend. Er zijn meer spelers in de spelwereld dan ooit tevoren en jij kunt er daar een van zijn. In dit artikel vertellen wij je vijf dingen die je moet weten over Final Fantasy XIV en waarom je vandaag nog de wereld van Eorzea in moet gaan!

  Final Fantasy XIV classes - Alle klassen op een rijtje

  Final Fantasy XIV is een immens grote MMORPG die binnenkort zijn nieuwste uitbreiding, Shadowbringers, krijgt. In de game maak je je eigen karakter en kies je een class. De rol die jij gaat vervullen in de game wordt hierdoor bepaald. Wij zetten alle Final Fantasy XIV classes op een rijtje. Welke rol ga jij vervullen?

  Final Fantasy XIV beginners guide - Wat kun je allemaal in de game doen?

  Met meer dan 14 miljoen spelers is Final Fantasy XIV enorm populair. De MMORPG kwam in 2010 uit en heeft sindsdien twee uitbreidingen gekregen. Op 2 juli komt Shadowbringers, de derde uitbreiding, uit. Een ideaal moment om in te stappen. In deze Final Fantasy XIV beginner's guide vertellen wij je wat Eorzea je biedt tijdens je begin van je avontuur!

  Het Final Fantasy 14 Fan Festival Parijs in 2 minuten!

  Afgelopen weekend vond het Final Fantasy 14 Fan Festival plaats in Parijs. Wij waren aanwezig tijdens het evenement voor alle aankondigingen en om alles te bezichtigen. Met deze video is het net alsof je er zelf ook was, dus pak een schaaltje popcorn en druk op play!

  Final Fantasy XIV Shadowbringers release en meer onthuld op Fan Festival Parijs

  De Final Fantasy XIV Shadowbringers release details zijn bekendgemaakt in Parijs. Daar werd op 2 en 3 februari het Final Fantasy XIV Fan Festival gehouden. Verschillende evenementen vonden plaats en ook werd er veel informatie bekendgemaakt over wat er binnenkort in de game te vinden is.

  De beste cosplay van Final Fantasy XIV Fan Festival Parijs

  Het Final Fantasy XIV Fan Festival was afgelopen weekend in Parijs en wij waren aanwezig. Zo ook tijdens de speciale cosplay wedstrijd en daar hebben we een aantal mooie kiekjes aan overgehouden. Dit is de beste cosplay van het Final Fantasy XIV Fan Festival in Parijs

  5 bekende gezichten die we op E3 willen zien - Vullen de shows aan

  De E3 draait om games, maar dat wil nog niet zeggen dat we enkel games hoeven te zien. Het zou ook gaaf om bij die games enkele bekende mensen te zien. Dit zijn bekende gezichten die we op E3 willen zien.

  De beste demo's die je moet spelen voor E3 begint - Voor de E3 nog

  Dit zijn de beste demo's die je moet spelen voor E3 begint! De E3 komt eraan en dat betekent dat we weer flink wat mogen gamen. Maar voor het zover is, zijn er nog voldoende games om de sfeer van te proeven. Ben jij zover?

  Top 5 Game Comebacks - Opgestaan uit de dood

  Het is helaas een veel voorkomend fenomeen binnen de game-industrie: games met torenhoge verwachtingen maar die uiteindelijk zwaar tegenvallen. Maar soms rijst er uit de as een nieuwe en betere versie op. In deze special kijken we naar de Top 5 Game Comebacks van de afgelopen jaren.

  Top 5 beste DLC van 2017 - Meer dan compleet

  Dit jaar zijn er genoeg rellen voorgekomen over de manier waarop bepaalde games additionele content inzetten. Loot boxes, simpele reskins en zelfs één à twee uur durende add-ons waar wel de volle prijs voor wordt gevraagd. Gelukkig is 2017 niet alleen maar bagger geweest qua post-launch content. Dat bewijzen de uitblinkers van de top 5 beste DLC van 2017.

  Final Fantasy XIV A Realm Reborn - Vijf redenen om te spelen

  De MMORPG is inmiddels alweer drie jaar uit, maar toch deed Square Enix dit jaar nog wat extra Final Fantasy XIV A Realm Reborn promotie. Wij wierpen daarom op gamescom nogmaals een blik op de game. Dit zijn vijf redenen om alsnog aan Final Fantasy XIV A Realm Reborn te beginnen!

  Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Ieder jaar tijdens de E3 proberen uitgevers de beste persconferentie neer te zetten. Maar ook op gebied van reclame proberen ze elkaar te overtreffen! Ook dit jaar zijn de meest fantastische en vernieuwende game advertenties te zien op de E3. De top 10 vetste E3 game advertenties 2016 hebben we voor je verzameld in deze special!

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PS4) Review

  Met de komst van langverwachte MMORPG The Elder Scrolls Online zou je bijna vergeten dat er nog veel meer goede MMORPG's op de markt zijn. Zo is Final Fantasy XIV: A Realm Reborn al sinds augustus vorig jaar uit voor de PC en PlayStation 3. Nu is er ook een next-gen versie van deze game beschikbaar voor de PlayStation 4. Is deze net zo goed?

  Game releases - april 2014

  De lente is sinds afgelopen maand officieel begonnen en dat is goed te merken. Het zonnetje schijnt steeds feller, de temperatuur stijgt en de zomer komt steeds dichterbij. Toch is dat nog geen reden om je console of PC te verlaten, want ook deze maand verschijnen er weer een aantal toffe games!

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Review

  Problemen op online servers lijken in 2013 eerder regel dan uitzondering. Het lijkt ontwikkelaars maar niet te lukken om stabiele servers te maken die enorme hoeveelheden spelers kunnen opvangen. Neem Maxis met SimCity als voorbeeld. Drie weken na de lancering kon de studio van Electronic Arts alle spelers pas welkom heten zonder crashes, fouten of andere rariteiten. Eenzelfde lot was in augustus beschoren voor Square Enix. De hardnekkige serverproblemen van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn behoren zelfs tot één van de ergste in de geschiedenis van de game-industrie. Slaat het Japanse bedrijf met de mmo opnieuw de plank mis?

  Final Fantasy XIV A Realm Reborn Preview - Van lelijk eendje naar mooie zwaan?

  Final Fantasy is misschien wel de meeste succesvolle Japanse Role-Playing Game serie die wij in het Westen kennen. Toch is de serie niet altijd succesvol geweest. De grootste domper is Final Fantasy XIV, een massive multiplayer online game. Om de teleurgestelde fans weer blij te maken besloot Square Enix om de game nogmaals te ontwikkelen.

  Final Fantasy XIV - A Realm Reborn Preview

  Soms gaat iets compleet mis, wat je achteraf helemaal over wilt doen. Wel met hetzelfde idee, maar dan beter uitgewerkt dan ooit. Square Enix kan erover meepraten. Het is namelijk het geval bij Final Fantasy XIV, dat onzettend hard flopte. Het spel speelde voor geen meter en ook Square Enix kreeg dat snel door. De hoogste tijd om de boel om te gooien! Op de Gamescom kregen we de eerste presentatie te zien.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.