Final Fantasy XIII-2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  8.5

  Final Fantasy XIII-2 Artikelen

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Xbox Deals of the Week: Call of Duty: Ghosts en Final Fantasy

  Een nieuwe weekm een nieuwe deal. Microsoft lijkt wel gek geworden, want deze week zijn diverse triple A-titels in de aanbieding die nog vrij nieuw zijn ook. Niet alleen Call of Duty: Ghosts en Final Fantasy, maar nog veel meer.

  Final Fantasy XIII-2 Review

  Deel dertien is nog niet af. Nog lang niet af. Het is zó niet af, dat er een tweede deel van deel dertien moet komen. We hebben het dan ook over Final Fantasy XIII-2, die na een enigszins lange ontwikkeling eindelijk uitkomt. De vraag is dan ook; is zo’n deel twee van deel dertien nodig of eigenlijk overbodig?

  Special: 25 jaar Final Fantasy

  Final Fantasy begon ooit als een 8-bit game op de Nintendo. Zou je niet zeggen hé als je de beelden van Final Fantasy XIII-2 bekijkt. Laten we eens kijken waar het allemaal begon en waar we ons nu bevinden in misschien wel de bekendste Japanse role-playing game (RPG) franchise ooit!

  Final Fantasy XIII-2 Nieuws

  Nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd

  Microsoft heeft op het X018 evenement vier nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd. Vanaf 13 november zijn Final Fantasy XII, Final Fantasy XII-2 en Lightning Return: Final Fantasy XIII beschikbaar voor de Xbox One. Daarnaast krijgt Civilization Revolution een volledige Xbox One X Enhanced update.

  Final Fantasy Distant Worlds concert naar Nederland

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Final Fantasy onder ons: het Final Fantasy Distant Worlds concert komt voor de eerste keer naar Nederland. Het concert vindt op donderdag 4 mei plaats in AFAS Live, voorheen bekend als de Heineken Music Hall.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  PC-versie Final Fantasy 13-2 heeft bijna alle DLC

  De PC-versie van Final Fantasy 13-2 heeft niet alle, maar wel het meeste van de DLC van de console versie waaronder het Lightning: Requiem of the Goddess scenario.

  Final Fantasy XIII-2 release datum bekend voor Steam

  Final Fantasy XIII-2 kwam in 2011 al uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Nu is het spel binnenkort ook te verkrijgen op Steam met wat nieuwe features en verbeteringen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.