Final Fantasy XII The Zodiac Age

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Final Fantasy XII The Zodiac Age Artikelen

  Top 10 beste Switch games van 2019 tot nu toe - Eindeloos plezier voor thuis en onderweg!

  Dit zijn de tien beste Switch games van 2019 tot nu toe. De Nintendo Switch wordt alleen maar groter (ondanks dat er een kleiner model uitkomt) dankzij de fantastische titels die steeds weer verschijnen. Met deze tien kun je de zomer alvast flink genieten voordat het najaarsgeweld van start gaat.

  Final Fantasy XII The Zodiac Age Switch Review - Diepgaande RPG voor de Switch

  “Urenlange avonturen in Ivalice”, zo luidde de conclusie van Laura toen Final Fantasy XII The Zodiac Age in 2017 uitkwam voor de PlayStation 4. De van oorsprong PS2-titel heeft inmiddels ook zijn weg gevonden naar de Switch en Xbox One. In deze Final Fantasy XII The Zodiac Age Switch review lees je wat je moet weten om onderweg te spelen.

  Final Fantasy XII The Zodiac Age tips - Wij helpen je op weg!

  Ben je een nieuwe speler van Final Fantasy XII en zie je door de License Boards de Gambits niet meer? Of ben je een terugkerende speler, maar kan je nog wel een opfriscursus gebruiken? Geen nood, wij zetten hier vijf essentiële Final Fantasy XII The Zodiac Age tips voor je op een rijtje!

  Final Fantasy XIV Shadowbringers release en meer onthuld op Fan Festival Parijs

  De Final Fantasy XIV Shadowbringers release details zijn bekendgemaakt in Parijs. Daar werd op 2 en 3 februari het Final Fantasy XIV Fan Festival gehouden. Verschillende evenementen vonden plaats en ook werd er veel informatie bekendgemaakt over wat er binnenkort in de game te vinden is.

  Top 5 beste remastered games van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het tijd om de balans op te maken. Vandaag bekijken we wat de vijf beste remastered games van 2017 zijn. Welke titels hebben een nieuw likje verf gekregen en schitteren wederom op de voorgrond? Kom er snel achter!

  Final Fantasy XII The Zodiac Age Nieuws

  Verschillende Final Fantasy Nintendo Switch games op weg

  Square Enix gaat flink uitpakken op de Nintendo Switch, met een heel reeks aan nieuwe en oude Final Fantasy games die de komende maanden op de Nintendo Switch speelbaar gaan zijn. Onder andere Final Fantasy Crystal Chronicles, Final Fantasy VII en Final Fantasy XV: Pocket Edition komen naar de Switch.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Vandaag Final Fantasy XII remaster release voor PC met korting

  Vandaag is de Final Fantasy XII remaster release voor de PC. Op Steam is het spel binnen te halen met een speciale korting van 20 procent.

  Final Fantasy XII remaster voor PC aangekondigd

  Square Enix heeft de Final Fantasy XII remaster aangekondigd voor de PC. Final Fantasy 12: The Zodiac Age is al een remaster van de klassieke PlayStation 2 titel en komt op 1 februari uit op Steam.

  Final Fantasy XII The Zodiac Age release is vandaag!

  De Final Fantasy XII The Zodiac Age release is vandaag. Maak je gereed om terug te keren naar de wereld van Final Fantasy, in deze exclusieve HD remaster voor PlayStation 4. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.