Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Switch & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  8

  Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Artikelen

  De top 5 beste Final Fantasy games volgens jullie

  In de poll van vorige week vroegen wij wat jullie de beste Final Fantasy game vonden. We hebben de uitslag verzameld en de vijf waar het meest op is gestemd op een rij gezet. Dit zijn de vijf beste Final Fantasy games volgens jullie!

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  5 toffe RPG's voor PS Vita - Deze mag je niet missen!

  Hoewel er de laatste tijd niet enorm veel nieuwe games voor Sony’s handheld verschijnen, is dat zeker geen reden om je PS Vita stof te laten happen. Deze handheld beschikt namelijk over een hele hoop toffe games die elk de moeite waard zijn om te spelen. Vooral de RPG's mogen er zijn: check hier 5 toffe RPG's voor PS Vita!

  Final Fantasy X en X-2 HD Remaster Review - Ruim 200 uur speelplezier

  Final Fantasy is een ongekend populaire reeks die iedere RPG liefhebber zal kennen. Op de vooravond van deel XV in de reeks komt nog even een opgepoetste versie van Final Fantasy X en X-2 tevoorschijn. Of de game ons nog net zo pakt als ooit op de PlayStation 2 lees je in deze review!

  Top 5 beste PlayStation Vita games

  Jawel, we hebben weer een uitslag van de poll van afgelopen week. Toen konden jullie stemmen op de beste PlayStation Vita games! En we hebben een winnaar. Hier is de top 5 beste PlayStation Vita games!

  Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Nieuws

  Verschillende Final Fantasy Nintendo Switch games op weg

  Square Enix gaat flink uitpakken op de Nintendo Switch, met een heel reeks aan nieuwe en oude Final Fantasy games die de komende maanden op de Nintendo Switch speelbaar gaan zijn. Onder andere Final Fantasy Crystal Chronicles, Final Fantasy VII en Final Fantasy XV: Pocket Edition komen naar de Switch.

  Final Fantasy Distant Worlds concert naar Nederland

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Final Fantasy onder ons: het Final Fantasy Distant Worlds concert komt voor de eerste keer naar Nederland. Het concert vindt op donderdag 4 mei plaats in AFAS Live, voorheen bekend als de Heineken Music Hall.

  Final Fantasy X PC remaster release - Deze maand nog

  Een Final Fantasy X PC remaster release komt deze maand nog naar je Steamwinkel toe. Zowel X als X-2 worden op 12 mei speelbaar op je PC. Een prijs is nog niet bekend, maar het is nu in ieder geval zeker dat we binnenkort aan de slag kunnen met de populaire RPG uit de franschise.

  Final Fantasy X/X-2 HD Remaster release voor PlayStation 4 bekend

  Vandaag werd meer bekend over de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster release, deze game zal vanaf 15 mei 2015 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4. De game verscheen eerder al voor PlayStation 3 en PlayStation Vita.

  Final Fantasy X/X-2 HD Remaster release bekend

  Final Fantasy liefhebbers opgelet! De Final Fantasy X/X-2 HD Remaster release is aangekondigd. Op 12 mei kan er volop gegamed worden in Noord-Amerika. Europa volgt later.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.