Final Fantasy VII Remake Artikelen

  De 10 beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht!

  Dit zijn de tien beste E3 2019 games die je kunt verwachten in juni dit jaar. De dagen tot E3 2019 beginnen langzaam maar zeker af te nemen en dat betekent dat lekken links en rechts beginnen op te duiken. De tien beste E3 2019 games zetten we voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  De tien PlayStation 5 games die we willen zien op de volgende generatie!

  De PlayStation 5 geruchten beginnen steeds meer op te duiken en dat doet ons denken aan de games die we mogelijk gaan zien. In het specifiek zijn we benieuwd naar de PlayStation 5 games die er op ons te wachten staan. De PlayStation 4 games zijn van de bovenste plank en met deze games kan het nog beter worden.

  Top 10 game releasedata 2019 die nog bekend moeten worden gemaakt

  Veel mensen zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus het is niet gek dat als we een glimps van een game opvangen we graag alles willen weten. Hoewel we begrijpen dat developers tijd nodig hebben om een goede game neer te zetten, zijn we maar al te benieuwd naar deze game releasedata van games die in 2019 uit moeten komen.

  PlayStation Exclusives van 2019 die je niet kunt missen

  Het kan vervelend zijn als je geen PlayStation 4 hebt, want de exclusives doen het goed. In 2019 komen er weer een paar prachtgames naar voren en hier zijn er een paar op een rijtje voor je gezet. Zo weet je in ieder geval welke je niet mag missen, namelijk deze PlayStation exclusives die in 2019 uitkomen.

  10 Ontbrekende E3 2018 Games - Waar bleven deze titels?

  Tijdens E3 dit jaar zagen we een bijzondere focus van veel uitgevers op titels die in de nabije toekomst uitkomen, of soms zelfs dit jaar al. Toch zijn er een paar games waar het angstvallig stil voor was. Deze E3 2018 games hadden we verwacht, maar waren uiteindelijk nergens te bekennen.

  Square Enix op E3 2018 - Games, Geruchten en Verrassingen

  Square Enix op E3 2018 zal in ieder geval gaan om games. Het is aan de andere kant ook een groot mysterie. Wat er allemaal gaat komen is niet bekend, maar dit kun je in ieder geval verwachten.

  De 10 beste E3 momenten aller tijden - Intens genieten

  E3 is een leuke tijd voor gamers. De beurs bestaat al meer dan twintig jaar en dat heeft voor spectaculaire momenten gezorgd. Dit zijn de beste E3 momenten aller tijden.

  De grootste E3 2018 geruchten op een rijtje

  De E3 kriebels hangen weer in de lucht net als de vele E3 2018 geruchten. Welke geruchten zijn het meest interessant en welke geruchten worden waargemaakt dit jaar? Wij zetten ze op een rijtje.

  Top 5 PlayStation Exclusives van 2018 om in de gaten te houden!

  Sony komt, net als Microsoft en Nintendo, ieder jaar met een aantal toffe exclusieve titels op de proppen. Ook in 2018 heeft Sony een heleboel titels in aantocht waar we van gaan smullen. Wij zochten voor jullie de Top 5 PlayStation Exclusives van 2018 uit en zetten deze op een rijtje! Lees snel verder!

  Top 10 stervende gamepersonages die veel indruk maakten

  De dood, daar ontkomt niemand helaas aan. Ook onze geliefde gamepersonages niet. Sommigen zijn zelfs zo geliefd, dat we bij hun sterfscenès zelfs een traantje hebben moeten weg pinken. We hebben een overzicht gemaakt van tien stervende gamepersonages die ons aangrepen. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  De top 5 beste Final Fantasy games volgens jullie

  In de poll van vorige week vroegen wij wat jullie de beste Final Fantasy game vonden. We hebben de uitslag verzameld en de vijf waar het meest op is gestemd op een rij gezet. Dit zijn de vijf beste Final Fantasy games volgens jullie!

  Final Fantasy release details - Alle aankondigingen op een plaats

  De ene na de andere Final Fantasy aankondiging schiet de wereld in. Square Enix is begonnen aan een offensief, waarbij elke gamer in contact met de langlopende franchise moet komen. Wij hebben de aankondiging met betrekking tot de Final Fantasy release details voor je op een rijtje gezet.

  Top 5 beste game onthullingen van 2015

  Dit kalenderjaar telde enkele toptitels, zoals The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4 en nog veel meer. Maar 2015 kenden ook enkele onthullingen voor titels die dit jaar uitkwamen, of ons gaan verblijden in 2016. XGN heeft voor jou de top 5 beste game onthullingen van 2015!

  De Playstation Experience 2015 hoogtepunten op een rijtje!

  Afgelopen weekend was het tijd voor de Playstation Experience, een jaarlijks evenement waarin Sony nieuws over verschillende ontwikkelingen loslaat. Ondanks het feit dat hele grote aankondigingen uitbleven, kwamen er wel een aantal interessante onthullingen voorbij. Lees hier een overzicht van de PlayStation Experience 2015 hoogtepunten!

  De 10 beste Smooth McGroove video's die je moet kijken

  Max Gleason, beter bekend als Smooth McGroove, is al ruim 2,5 jaar actief op Youtube en heeft inmiddels meer dan een miljoen volgers op zijn kanaal. Smooth McGroove maakt a capella-versies van bekende soundtracks uit klassieke games en doet dit op briljante wijze. Wij zetten de 10 beste video's van zijn kanaal voor je op een rijtje!

  Top 10 beste E3 2015 games volgens de XGN community

  Er werd een buslading aan nieuwe games aangekondigd tijdens E3 2015, maar er kan er maar één de beste zijn. We hebben bij XGN.nl zo ook onze eigen mening, maar wat zijn volgens jullie de beste E3 2015 games? We hebben de resultaten van de poll voor jullie op een rijtje gezet!

  Top 5 beste E3 games - Voor op je verlanglijst

  De rust begint weer een beetje terug te komen in de game-industrie, de grote E3 persconferenties zijn namelijk voorbij. De grote games zijn bekendgemaakt, maar wat zijn nou de beste E3 games die getoond zijn? Dit zijn de top 5 beste E3 games.

  E3 2016 games - Gaan we deze toppers terugzien?

  Nu de E3 van 2015 bijna voorbij is en er een hoop mooie titels zijn aangekondigd, kunnen we natuurlijk niet wachten tot we al die toffe games kunnen spelen. Maar we weten ook dat sommigen nog zo pril zijn, dat we langer dan een jaar zullen moeten wachten. Welke E3 2016 games kunnen we daarom volgend jaar terugzien?

  Final Fantasy 7 Remake - Waarom een belangrijke aankondiging?

  Het is een chaos aan game-aankondigingen tijden de E3. Het is natuurlijk moeilijk om al die mooie titels bij te houden. Hierdoor loop je het risico dat je een aankondiging als die van Final Fantasy 7 Remake onderschat, want voor veel mensen is dit namelijk een hele belangrijke aankondiging. Waarom is de Final Fantasy 7 Remake zo belangrijk?

  E3 2015 Sony overzicht - Alles van Sony's persconferentie

  Vanaf de E3 in Los Angeles kwam er gisteravond weer een stortvloed aan informatie binnen. Waarom? Omdat Sony zijn persconferentie hield natuurlijk! De trouwe XGN-lezers willen natuurlijk up to date blijven met al het nieuws. Daarom het volledige E3 2015 Sony overzicht!

  Top 5 beste E3 aankondigingen Sony persconferentie

  Ubisoft, Bethesda, Microsoft en EA hebben al laten zien wat ze in hun huis hebben. Nu is de beurt aan Sony. XGN laat jou de top 5 beste E3 aankondigingen van de Sony persconferentie zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.