Final Fantasy VII Remake

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  9.4

  Final Fantasy VII Remake Artikelen

  Tip: Vergeet de gratis PS Plus games van maart 2021 niet te downloaden

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van maart 2021 bekendgemaakt en het zijn weer een paar toppers! Komende maand krijgen we niet twee of drie, maar liefst vier gratis games! Dit zijn ze!

  De top 10 beste RPG games van 2020

  Liefhebbers van RPG games hebben normaliter veel titels om uit te kiezen, maar door het coronavirus leek de keuze beperkt te worden dit jaar. Dat was gelukkig verrassend genoeg niet het geval, met veel toppers die de afgelopen maanden zijn uitgekomen. Dit zijn de top 10 beste RPG games van 2020!

  De 10 beste games van 2020 volgens Theo Weber

  Dat 2020 een bizar jaar is, weet iedereen. Doordat iedereen veel thuis moest vertoeven, bood het alleen ook de kans om meer dan ooit geoorloofd te gamen. Mening redactielid bij XGN heeft hier gebruik van gemaakt, waaronder één van onze veteranen Theo. Dit zijn de 10 beste games van 2020 volgens Theo Weber.

  De top 10 beste game soundtracks van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game soundtracks van 2020. Wij zetten de tien beste game soundtracks van 2020 voor je op een rijtje.

  De top 10 beste personages van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste game trailers van 2020. Wij zetten de tien beste personages van 2020 voor je op een rijtje.

  Final Fantasy VII Remake Nieuws

  Dit is waarom een Square Enix overname niet in de maak is

  Het is misschien een beetje raar, maar een Square Enix overname lijkt in de maak. Meerdere bedrijven zouden op zoek zijn naar mogelijkheden om de Japanse uitgever over te nemen.

  Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer toont PS5-upgrades

  Sony heeft een nieuwe Final Fantasy 7 Remake Intergrade trailer uit de doeken gedaan. De beelden geven een blik op de PS5-upgrades die spelers kunnen verwachten wanneer de uitbreiding op 10 juni dit jaar uitkomt.

  Final Fantasy VII Remake 2 benut PS5 hardware volledig

  Final Fantasy VII Remake regisseur, Tetsuya Nomura, heeft recentelijk in een interview aangegeven dat de PS5 hardware nog niet volledig benut wordt voor de PlayStation 5 upgrade van Final Fantasy VII Remake die deze zomer verschijnt. Daarvoor moeten fans toch echt wachten tot het tweede deel in de Remake-reeks verschijnt.

  De gratis PlayStation Plus games van maart 2021 zijn bekend!

  Sony is wat laat met de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021, maar ze zijn eindelijk bekend. En Sony pakt ook komende maand flink uit! Deze maand worden PS4-bezitters flink in het zonnetje gezet, maar PS5-eigenaren worden niet vergeten!

  Final Fantasy 7 Remake PS5 update en DLC onthuld

  Square Enix heeft tijdens de State of Play aangekondigd dat Final Fantasy VII Remake naar de PS5 komt. Via een speciale update kunnen huidige bezitters van de game gratis upgraden naar de betere PS5-versie. Dit zullen velen dan ook met plezier doen, want alleen als je upgradet kun je met de nieuwe Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC aan de slag.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.