Final Fantasy Type-0 HD

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Final Fantasy Type-0 HD Artikelen

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Final Fantasy Type-0 HD review - Voor fans het wachten waard

  Eindelijk is het dan zo ver: de Westerse Final Fantasy-fans kunnen aan de slag met Type-0 HD! Het spel dat in 2011 op de PSP uitkwam en in Japan menig hart veroverde, was hier opvallend afwezig. Is het een goede keuze om Type-0 HD naar de consoles te brengen? Lees het in de Final Fantasy Type-0 HD review!

  Top 5 rare kapsels in games

  Games kennen erg veel rare kapsels. Vooral de Japanse games blinken hierin uit. De raarste kapsels zijn hier op een rijtje gezet, dit is de top 5 rare kapsels in games.

  Final Fantasy Type-0 HD Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Vanaf vandaag is Final Fantasy Type-0 HD op Steam verkrijgbaar

  Eerder dit jaar kwam de game al uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, vanaf vandaag is Final Fantasy Type-0 HD op Steam te downloaden. Daarbij is de game nog een stukje verder geoptimaliseerd voor de PC.

  Final Fantasy Type-0 HD PC-versie komt uit op 18 augustus

  De Final Fantasy Type-0 HD PC-versie is vanaf 18 augustus verkrijgbaar op Steam. Het pre-orderen van de RPG levert een aantal Steambonussen op.

  Square Enix gamescom 2015 line-up onthuld

  Square Enix heeft zijn line-up voor gamescom 2015 bekendgemaakt. Naast presentaties en live-demo's biedt de Square Enix gamescom 2015 line-up spelers ook de mogelijkheid zelf een aantal nieuwe games te spelen.

  Final Fantasy Type-0 vervolg in video geteased

  Final Fantasy Type-0 HD bevat veel onderdelen die naar een vervolg kunnen wijzen. De video hierboven zit bijvoorbeeld vol met hints. Er zou dus wel eens een Final Fantasy Type-0 vervolg komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.