Final Fantasy Explorers

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  6

  Final Fantasy Explorers Artikelen

  Final Fantasy Explorers Review - Saaier dan Monster Hunter

  Square Enix probeert Monster Hunter te emuleren met deze laatste spinoff in de Final Fantasy franchise. Is monsters jagen op de 3DS nog steed leuk? Lees het in de Final Fantasy Explorers Review van XGN!

  Paris Games Week 2015 verwachtingen - Wat gaan we zien?

  De Paris Games Week van 2015 komt steeds dichterbij en vindt op 28 oktober plaats in Frankrijk. Het belooft een spannend evenement te worden met aankondigingen van Sony, Square Enix en andere ontwikkelaars. Om je alvast te voorbereiden op alle nieuwe aankondigingen, hebben we hier de Paris Games Week 2015 verwachtingen opgesteld.

  De beste Final Fantasy game volgens de XGN redactie

  Sinds een paar dagen ligt Final Fantasy X/X-2 in de schappen. En er zijn al heel wat Final Fantasy games verschenen. Maar is nou de beste Final Fantasy game? Dit is de mening van de XGN redactie.

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Final Fantasy Explorers Nieuws

  Final Fantasy Explorers trademarks gespot in EU

  Square Enix heeft meerdere trademarks voor Final Fantasy Explorers ingediend in de Verenigde Staten en bij de Europese Unie. Dat bevestigen beide kantoren van Square Enix uit de respectievelijke regio's.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.