Fighter Within

  Uitgebracht voor Xbox One

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Daoka en uitgegeven door Ubisoft

  Fighter Within Artikelen

  5 flops uit de Xbox Store - Deze Xbox One games kun je beter vermijden

  De Xbox Store staat boordevol met fantastische titels, zowel groot als klein. Vanwege het grote aantal Xbox One games die verkrijgbaar zijn, is het logisch dat daar ook meuk tussen staat. En dan hebben we het ook echt over regelrechte rommel, iets dat je zelfs gratis nog niet wil spelen. Dit zijn vijf flops uit de Xbox Store.

  10 slechtste Xbox games die ooit zijn gemaakt

  Het lijkt wel of er voor elke echt fantastische game, is er ook een game die om te huilen is. Over de jaren zijn er behoorlijk wat slechte games uitgekomen voor de originele Xbox, Xbox 360 en Xbox One. Dit zijn de slechtste Xbox games allertijden.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  Overzicht van de Xbox One launch games

  Het is zover. Sinds vandaag is Xbox One zowel in Amerika, het Verenigd Koninkrijk als diverse landen in Europa te koop. Wat zijn de launchgames?

  Fighter Within Nieuws

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  Fighter Within is nieuwe Xbox One game

  Deze week dook er een mysterieuze website op bij Ubisoft die leek te wijzen op een nieuwe game. Dankzij een beetje meer poken en puzzelen zijn de eerste details gelekt.

  Is 'Fighter Within' een nieuwe Ubisoft game?

  Aan het begin van deze maand heeft Ubisoft bekendgemaakt op de Gamescom een nieuwe game aan te kondigen voor de volgende generaties consoles. De beurs in Keulen komt steeds dichterbij, maar het lijkt erop dat de aankondiging al gelekt is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.