FIFA Street

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Electronic Arts & EA Vancouver en uitgegeven door EA Sports & EA Vancouver

  9.0

  FIFA Street Artikelen

  FIFA Street Review

  De gemiddelde voetballiefhebber mag zich verheugen op een zeer mooi voetbaljaar. Eerst krijgen we het EK, en dan ook nog de FIFA games. Games in meervoud, ja. Niet één, maar twee FIFA games komen er dit jaar uit. Naast FIFA 13 kunnen we namelijk aan het einde van deze week aan de slag met FIFA Street. Een oude bekende, die een complete metamorfose is ondergaan.

  FIFA Street Preview

  De reputatie is beschadigd. Nou ja, niet helemaal, maar FIFA Street heeft met deel drie niet zo heel veel indruk achtergelaten. Zo’n cartoony, simpele voetbal game wil niet iedereen op zijn of haar console hebben. Nu, vier jaar later, vindt EA Sports dat het tijd is voor een reboot. Een compleet nieuwe FIFA Street, dit keer gemaakt door de mannen achter FIFA zelf. Kijk, dat belooft al wat. Een speelsessie moet uitwijzen of de mannen van FIFA de goede kant op gaan.

  PlayStation Store Update - 29 februari

  Het is 29 februari, een dag die maar één keer in de vier jaar voorkomt. Wat echter nog belangrijker is, is dat de woensdag weer is aangebroken. Een dag die gelukkig iedere week weer terugkeert. Net als de Playstation Store update.

  Oogappels 2012: FIFA Street

  Tot nog toe was SSX de enige sportgame die de revue al passeerde in onze Oogappels 2012 rubriek. Vandaag komt daar verandering in. We bespreken vandaag de nieuwe FIFA Street, die over pak 'm beet anderhalve maand in de winkels ligt.

  FIFA Street Nieuws

  EA hoopt met FIFA Street alle 'resterende' PES gamers binnen te halen

  De jarenlange strijd tussen de FIFA- en Pro Evolution Soccer serie hoopt Electronic Arts met FIFA Street voorgoed achter zich te laten. Dat moet volgende maand al zijn, wanneer FIFA Street gelanceerd wordt.

  FIFA Street verschijnt op 13 maart

  Uitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat FIFA Street vanaf 13 maart beschikbaar zal zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  Laatste FIFA Street games waren van mindere kwaliteit volgens EA

  FIFA Street werd vorig jaar aangekondigd op de Gamescom en sindsdien kijkt iedereen uit naar dit nieuwe deel in de franchise. Uitgever Electronic Arts hoopt dat deze nieuwe game beter in de smaak zal vallen dan de voorgaande delen.

  Reserveer FIFA Street en krijg bonusmateriaal

  In maart 2012 ligt FIFA Street in de schappen voor verschillende platformen. Bovendien tekende Lionel Messi onlangs een contract bij EA Sports, waarmee hij op de cover van die game zal staan. Deze twee feiten viert EA Sports met een reserveringsactie voor FIFA Street.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.