FIFA 21 Nieuws

  EA komt met groot nieuws rondom FIFA 21 demo

  Het is voor de FIFA-spelers onder ons even wennen. Maandagavond maakte EA Sports bekend dat het dit jaar niet met een demo komt voor haar nieuwe FIFA. De meeste fans van het spel moeten wachten tot de daadwerkelijke lancering van FIFA 21 op 9 oktober.

  Dit zijn de beste FIFA 21 Eredivisie spelers

  Langzaam maar zeker lijkt FIFA 21 er aan te komen. Hoog tijd voor EA om met de ratings voor Ultimate Team te komen. Iedere dag maakt het een aantal ratings bekend. Ook de Eredivisie is nu onthuld.

  Dit zijn de beste FUT FIFA 21 ratings!

  Het aftellen naar FIFA 21 kan beginnen! EA Sports heeft donderdag de eerste twintig ratings van FIFA 21 onthuld. Traditiegetrouw telt de FIFA ontwikkelaar een aantal weken voor de release de eerste spelers bekend. Dit jaar iets anders dan normaal.

  Allereerste FIFA 21 ratings onthuld na teaser

  Nu het gloednieuwe voetbalseizoen voor de deur staat, duurt het niet lang meer totdat de eerste voetbalgames uitkomen. EA heeft dinsdag een teaser vrijgegeven over de onthulling van de FIFA 21 ratings. Een aantal zijn daar al in te zien, waaronder een Nederlandse aanvaller.

  FIFA 21 bevat geen cross-play, file size wel bekend

  We moeten nog even geduld hebben, maar de release van FIFA 21 staat voor de deur. EA Sports brengt steeds meer informatie naar buiten over de nieuwste editie van de FIFA-reeks. Zo kwam het onlangs met trailers voor Career Mode, Ultimate Team en de gameplay. Nu is onthuld hoeveel ruimte je moet hebben om FIFA 21 te kunnen downloaden.

  Je kunt nú al beloningen voor FIFA 21 FUT verdienen

  FIFA 21 is officieel nog niet eens uit, maar toch kun je nu alvast je FIFA 21 Ultimate Team voorbereiden. Ontwikkelaar EA heeft opties gegeven in FIFA 20 om jezelf alvast voor te bereiden op de komende game. FIFA 21 staat gepland voor een release op 9 oktober 2020.

  FIFA 21 gameplay gelekt via hack YouTuber FC Roelie

  Afgelopen weekend verspreidde er FIFA 21 gameplay over het internet. Op verschillende websites waren de beelden, die vermoedelijk uit een gesloten FIFA 21 demo kwamen, te zien. In de video was een watermerk met de naam van een de grootste FIFA YouTubers van Nederland, FC Roelie, te zien, die hier nare gevolgen aan overhoudt.

  Check hier de gloednieuwe FIFA 21 reveal trailer!

  EA Sports heeft de gloednieuwe reveal trailer van FIFA 21 onthuld. In de video zijn een hoop nieuwe beelden te zien van FIFA 21. Door middel van een livestream hield de ontwikkelaar zijn fans een tijdje in spanning.

  FIFA 21 heeft nieuwe cover star gevonden voor dit jaar

  EA Sports heeft woensdag de gloednieuwe covers van FIFA 21 onthuld. Er blinkt een nieuwe superster op de voorkant van FIFA 21. De ontwikkelaar daarnaast heeft een compleet andere draai aan de FIFA cover gegeven.

  Op deze datum is de FIFA 21 reveal trailer te zien!

  De datum waarop de officiële reveal trailer van FIFA 21 is bekend. Deze week nog komt de onthullingsvideo van de nieuwe FIFA nog online. Via YouTube maakt ontwikkelaar EA Sports de datum bekend.

  Update - PS4 games kopen met gratis upgrade naar PS5? Hier kun je ze pre-orderen!

  De PlayStation 5 onthulling is al even bekend en dat betekent dat er veel nieuwe games aangekondigd worden. Veel games verschijnen eerst op de PS4 en krijgen laten een upgrade naar de next-gen console. In ons handige overzicht kun je makkelijk de PS4 games pre-orderen die je straks ook op PS5 wil spelen.

  Goed nieuws voor FIFA 21? PES verliest licenties van Italiaanse clubs

  Het lijkt er op dat FIFA 21 nieuwe licenties krijgt. Ontwikkelaar Konami is namelijk de licenties kwijt voor meerdere voetbalclubs uit Serie A voor PES 2021. De kans is nu groot dat EA Sports er met deze licenties vandoor gaat.

  FIFA 21 nog beter door nieuwe deal met La Liga

  Goed nieuws voor FIFA 21. EA Sports en La Liga hebben hun samenwerking voor FIFA verlengd. De ontwikkelaar heeft voor de komende 10 jaar de exclusieve rechten van de Spaanse voetbalcompetitie. Spelers kunnen daardoor nog een heel decennium aan de slag met de spelers en teams uit de hoogste divisie van Spanje. Maar er is één grote afwezige.

  Helaas! Geen next-gen features voor FIFA 21 op PC

  Dikke pech voor FIFA-spelers met een PC. EA heeft bekendgemaakt dat de PC versie van FIFA 21 geen features bevat van de next-gen-variant. EA brengt voor de PC namelijk dezelfde versie uit als die voor de Xbox One en PlayStation 4.

  FIFA 21 releasedatum bekendgemaakt tijdens EA Play

  Ieder jaar komt EA met een nieuwe telg in de FIFA-franchise. Dit jaar is het tijd voor FIFA 21. De eerste beelden van die game werden tijdens EA Play Live getoond en beloven 'Next Level' te zijn. Op de EA Sports website zijn inmiddels details opgedoken, waaronder de releasedatum van de footie die op 9 oktober is.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.