FIFA 21 Nieuws

  FIFA 21 cosmetische items zijn nu los verkrijgbaar!

  FIFA 21 is nog steeds razend populair onder fanatieke voetbalfans. In de online winkel van de game kon je cosmetisch items tot nu to alleen via lootboxes kopen. Nu heeft de in-game winkel een update gekregen, waardoor je specifieke cosmetische items los kunt kopen.

  De nieuwste Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt

  Xbox Game Pass krijgt deze maand een enorme upgrade. Wie een abonnement heeft kan al wat mooie en grote games spelen. Nu worden games zoals Red Dead Online, FIFA 21 en meer er aan toegevoegd. Welke games kunnen we nog meer verwachten?

  FIFA 21 komt ook naar de Xbox Game Pass

  Microsoft heeft de laatste tijd veel titels aan de Xbox Game Pass toegevoegd en daar komt voorlopig zo te zien geen einde aan. Door de samenwerking met Electronic Arts is FIFA 21 nu namelijk ook onderweg naar de Xbox Game Pass.

  Stuurt EA aan op verkoop lootboxes in FIFA 21 Ultimate Team?

  De verkoop van lootboxes in FIFA 21 Ultimate Team is inmiddels een gegeven en fanatieke spelers zijn allang gewend aan de microtransacties. Toch blijkt nu uit gelekte documenten dat EA bewust spelers naar de Ultimate Team gamemodus duwt met vermoedelijke het doel om meer lootboxes te verkopen.

  Dit is de dynamische moeilijkheidsgraad van EA

  EA heeft weer eens een nieuwe patentaanvraag gedaan, deze keer voor een systeem wat een dynamische moeilijkheidsgraad moet creëren. Nou zal dit nieuwe patent toch verrassend bekend in de oren klinken van fanatieke FIFA spelers.

  Verband tussen lootboxes en gokken gelegd

  Lootboxes zijn misschien wel een van de meest controversiële toevoegingen aan games van de afgelopen jaren. Uit onderzoek blijkt nu waarom het zo controversieel is, de link tussen lootboxes en gokken is nu namelijk eindelijk gemaakt.

  Twitch-streamer berekent moeite voor het beste team in FUT 21

  Als je Ultimate Team speelt in FIFA 21, dan wil je natuurlijk het beste team hebben. Twitch-streamer ScudzTV heeft berekend hoeveel moeite het zou kosten om dat beste team te krijgen in FUT 21 en de resultaten zijn niet best.

  EA wil racisme tegengaan in FIFA 21 met technologie

  FIFA 21 heeft één van die gemeenschappen die denkt dat ze overal mee weg kunnen komen, zo is racisme een groot probleem in de game. EA wil dat nu tegengaan met behulp van technologie.

  EA grijpt in na FUT 21 schandaal door spelers te bannen

  Spelers van FIFA Ultimate Team 21, beter bekend als FUT 21, werden vorige week opgeschrikt door een schandaal. EA probeert nu de schade te beperken door schuldige spelers te bannen en illegaal verkregen kaarten te verwijderen.

  EA medewerker verdacht van verboden handel Ultimate Team kaarten

  EA Sports zit momenteel even in zwaar weer. Een medewerker zou namelijk een verboden handel hebben opgezet in zeldzame Ultimate Team kaarten.

  EA deelt nu gratis FUT 21 pakjes uit aan FIFA 21 spelers

  De FIFA Ultimate Team modus, in de volksmond beter bekend als FUT, is de populairste manier om te spelen in FIFA 21. Om nog meer spelers te laten beginnen aan de modus en veteranen te belonen, deelt EA nu gratis FUT 21 pakjes uit aan alle spelers!

  Tip: bol.com heeft mooie gaming deals op o.a. FIFA 21

  Voorlopig moeten we ons nog even thuis vermaken door het coronavirus. Ben je alleen aan het einde van je game-collectie geraakt, dan hebben we een mooie tip voor je. De webshop bol.com is nu namelijk begonnen met een nieuwe sale met mooie gaming deals, onder andere voor FIFA 21!

  PS5 kopen kan binnenkort bij Coolblue

  Het lijkt erop dat een PlayStation 5 kopen binnenkort weer mogelijk is bij Coolblue. De webwinkel heeft de status bij een aantal PS5 pakketten veranderd van ‘tijdelijk uitverkocht’ naar ‘binnenkort leverbaar’.

  Onana verwijderd uit FIFA 21 door dopingschandaal

  Spelers van FIFA 21 is het misschien al opgevallen zijn dat Onana is verwijderd uit de populaire voetbalgame. Vanwege het dopingschandaal waarbij de keeper van Ajax betrokken is, zal de doelman niet meer beschikbaar zijn voor wedstrijden.

  FIFA 21 storing zorgt ervoor dat je niet kan spelen

  Iedereen die vandaag zijn beloningen wil openen heeft even pech. FIFA 21 kampt namelijk met een flinke storing waardoor veel spelers niet in kunnen loggen.

  Nederlander is beste FIFA 21-speler van Europa

  Afgelopen weekend was het derde Europese kwalificatietoernooi van dit FIFA-seizoen. De 16-jarige Nederlander Levi de Weerd kwam als winnaar uit de bus en mag zich nu dus kronen tot beste FIFA 21-speler van Europa.

  Alles wat we over de FIFA 21 EK update weten

  Komt er nog een FIFA 21 EK-modus? Dat is de grote vraag die iedere voetbalfanaat zich afvraagt. Het Europees Kampioenschap voetbal zou eigenlijk al in 2020 plaatsvinden, maar vanwege de coronapandemie is het met een jaar verplaatst. Nu is er meer duidelijkheid of het EK ook nog naar FIFA 21 komt.

  FIFA 21 wonderkind 'Anders Vejrgang' verliest na 535 matches

  Het 15-jarige wonderkind Anders Vejrgang uit Denemarken staat bekend als één van de beste FIFA spelers ter wereld. Hij had een winstreak van 535 FIFA 21 Ultimate Team’s Weekend League potjes op zijn naam staan, totdat hij afgelopen zondag voor het eerst sinds tijden een wedstrijd verloor.

  Champions League komende jaren FIFA-exclusive

  FIFA zal langer exclusieve toegang hebben tot de Champions League en Europa League, dat maakt EA Sports vandaag bekend. De ontwikkelaar nam in 2018 al de felbegeerde licenties over van Konami.

  Nieuwe FIFA 21 update fixt hilarische bugs

  Een nieuwe FIFA 21 update is door EA uitgebracht en brengt weer flink wat veranderingen met zich mee. Een aantal belangrijke fixes zijn in de FIFA 21 update te vinden. Zo worden hilarische bugs opgelost, terwijl de competitieve kant ook wat belangrijke ontwikkelingen kent.

  FIFA 21 voor de laagste prijs tot nu toe te koop!

  Door de coronamaatregelen moeten we voorlopig onszelf nog thuis vermaken. Gelukkig is er momenteel een mooie sale gaande op bol.com, waarbij veel EA games in de aanbieding zijn. Zo kan je nu FIFA 21 kopen voor de laagste prijs tot nu toe.

  Peter Moore: "FIFA Ultimate Team packs vallen helemaal niet onder gokken"

  Er is al jaren veel te doen rondom lootboxes. In meerdere landen is de praktijk zelfs al verboden, omdat het zou vallen onder gokken. Volgens Peter Moore vallen de FIFA Ultimate Team packs alleen helemaal niet onder gokken.

  Dit zijn volgens Metacritic de slechtste games van 2020

  Dat was ‘m dan, 2020. Een jaar dat voor veel mensen de boeken in zal gaan als een raar jaar en dan niet in positief opzicht. Maar het einde van een jaar betekent natuurlijk ook weer eindejaar lijsten. De afgelopen tijd kon je er op XGN vele lezen, maar niet alleen wij maken zulke lijstjes. Ook de reviewwebsite Metacritic maakte zo’n lijstje, in eerste instantie met de beste maar nu ook met de slechtste games van 2020.

  FIFA 21 update blokkeert mogelijk FUT

  Vervelend nieuws voor alle FIFA 21 fans. Er verdwijnt mogelijk een erg populaire gamemodus uit het spel. Een nieuwe FIFA 21 update blokkeert mogelijk FUT in specifieke landen, waaronder Nederland. Dit alles door een aanwakkering van de kansspelautoriteit.

  FIFA 21 update is nu beschikbaar

  EA Sports heeft een dag voor de release van de next-gen versie van FIFA een update uitgebracht voor de huidige generatie consoles. Met deze FIFA 21 update kun je jouw PS4 of Xbox One-versie van de game gratis upgraden naar next-gen. Dit is een dag voor de release van de daadwerkelijke next-gen versies uitgerold en iedereen kan er nu gebruik van maken.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.