FIFA 18 Artikelen

  De grootste FIFA irritaties allertijden

  Iedereen heeft er weleens last van: flink wat irritatie tijdens een potje FIFA. Houd jij vervolgens het hoofd koel of sta jij in jouw vriendengroep bekend als degene die al zijn controllers stukgooit? In dit artikel lees je de grootste FIFA irritaties die iedereen wel eens heeft.

  De 10 populairste Xbox One games van dit moment!

  Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat de Xbox One op de Nederlandse markt arriveerde en dis het hoog tijd om te kijken wat de populairste Xbox One games van dit moment zijn! Kunnen de exclusives een beetje aanhaken met de grote multi-platform games?

  De FIFA 18 WK update - Zo trap jij een balletje tijdens het WK

  Hij krijgt de bal, schiet hem en scoort hem in het goal. Het shirt wordt over het hoofd getrokken en er wordt gejuicht voor het meest epische doelpunt dat dit hele WK is gescoord. Speel de sterren van de hemel met de FIFA 18 WK update.

  Nintendo Switch kopen? Dit moet je eerst weten

  Het is geen geheim dat de Nintendo Switch ontzettend populair is. Ga jij nu ook een Nintendo Switch kopen? Lees dan eerst onze special om zo to de beste keuze te komen.

  Vijf loot box games die de wet overtreden

  De Kansspelautoriteit is tot een conclusie gekomen betreffende de loot box games. Als games met loot boxes verhandelbare items bevatten zijn de games in overtreding met de wet. Dit zijn de vijf loot box games die de wet overtreden.

  5 redenen waarom de FIFA games zo populair zijn!

  De FIFA games zijn ontzettend populair, dat is wel te zien aan de verkopen van FIFA 18 in het afgelopen jaar. Ieder jaar weer brengt EA een nieuwe en verbeterde FIFA uit. Je zou denken dat we er wel een keer ziek van worden, maar niets is minder waar. De populariteit van de games blijft maar groeien!

  De beste Nederlandse FIFA 18 spelers - zo slecht zijn we niet!

  Wanneer je kijkt naar de beste Nederlandse FIFA 18 spelers, zou je denken dat het Nederlandse voetbal er helemaal niet zo slecht voor staat. De 0-3 zege op Portugal van 26 maart zet deze gedachte nog wat extra kracht bij. Laten we maar eens kijken wie er bovenuit steken!

  De 10 beste FIFA 18 Eredivisie spelers - kwaliteit binnen ons landje

  De Eredivisie is niet meer wat het geweest is. De gloriedagen met spelers als Cruijff, Van Hanegem, Van Nistelrooij en (Patrick) Kluivert lijken nu verder weg dan ooit, maar toch schuilt er nog wat kwaliteit in de Nederlandse competitie: dit zijn de 10 beste FIFA 18 Eredivisie spelers!

  De 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts!

  Het gerucht gaat dat Microsoft van plan is om Electronic Arts over te nemen. Dat is waarschijnlijk zodat het bedrijf meer Xbox One Exclusives kan ontwikkelen. Mocht de deal daadwerkelijk worden beklonken, haalt Microsoft met EA dan een goed game bedrijf binnen? Laten we kijken wat de 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts zijn!

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  FIFA 18 TOTY - Dit is het beste elftal van het jaar

  Vorige week kon je stemmen op het FIFA 18 Team of the Year en de voorbije dagen heeft EA Sports mondjesmaat onthuld wie deel uit maken van het team. Benieuwd welke elf spelers het FIFA 18 TOTY uiteindelijk mogen vertegenwoordigen? Lees dan snel verder, want wij lichten ze uit in deze special!

  FIFA 18 Team of the Year - Wie zijn er genomineerd?

  Het FIFA 18 Team of the Year staat weer voor de deur. Deze keer pakt EA Sports, de maker van de game, het iets anders aan dan normaal. Niet langer is het officiële FIFA Team van het Jaar leidend, maar de mening van media, sporters en communityleden. Wij lichten de genomineerden uit.

  FIFA 18 Winter Upgrades - Kom maar door met die upgrade!

  De transferperiode is begonnen en de winterstop is in de meeste landen al een week of langer aan de gang. Tijd voor EA om de balans op te maken en te kijken welke spelers dusdanig goed hebben gepresteerd om een upgrade te verdienen. Deze spelers verdienen FIFA 18 winter upgrades volgens onze voetbalwatchers op de redactie!

  FIFA 18 transfers - Vijf transfers die zomaar zouden kunnen gebeuren!

  Er is een tijd van komen en gaan in de wereld van het voetbal. Deze tijd breekt altijd aan wanneer de transfermarkt weer open gaat. De batterijen van de geruchtenmolen zijn ververst en de talkshows staan bol van de eventuele overstappen. Ook in FIFA is dit interessant, want welke FIFA 18 transfers gaan we in de game zien?

  De top 10 beste games van 2017 - De grootste titels op een rij

  2017 is bijna ten einde en dus is het tijd voor de lijst der lijsten. Nee, we hebben het niet over de Top 2000, maar over de top 10 beste games van 2017. Welke game pakt de eerste plek? Lees snel verder om daar achter te komen!

  Beste Xbox One games van 2017

  Het jaar is bijna voorbij. Tijd dus om de balans op te maken. Wat zijn de beste Xbox One games van 2017? Lees snel verder om daar achter te komen! Er zitten niet alleen exclusives bij, want er staan ook genoeg mooie titels in dit lijstje die naast de Xbox One voor andere systemen zijn uitgekomen.

  Top 5 beste games voor mannen van 2017

  Het afgelopen jaar zijn er voor gamers heel wat stoere titels langsgekomen. Van racers tot horrorgames, de echte mannen met een console, handheld of PC hebben hun machogehalte goed kunnen bijtanken. Gordels om, helm op en pantser aan: hier zijn is de top vijf beste games voor mannen van 2017.

  Wat is de beste game van 2017? [poll]

  Het duurt niet lang meer of we mogen weer een bovengemiddeld aantal kruid de lucht inschieten om het nieuwe jaar in te luiden. Een perfect moment om eens terug te kijken op wat 2017 nou heeft opgeleverd als we het hebben over games. Dus, aan jullie de vraag: wat is de beste game van 2017?

  Cyber Monday 2017 tips - Geen mosterd na de maaltijd

  Het is Cyber Monday!. En ook dit jaar zijn er weer de nodige kortingen. Weet je alleen niet wat te kopen? Dan hebben wij hier tien Cyber Monday 2017 tips voor je. Lees dus snel verder!

  De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  Voor welke tech producten trekken jullie als eerste de portemonnee? [poll]

  Ho ho ho! Sinterklaas is weer in het land en Black Friday is ook weer losgebarsten. Met torenhoge kortingen op games en tech, is het de kans om flink wat tech producten binnen te halen tegen een lage prijs. Maar naar welke tech producten gaat jullie voorkeur uit?

  Black Friday 2017 koop tips voor gaming - Kijken? Nee, kopen!

  Kijken, kijken, niet kopen. Dat is iets wat veel Nederlanders naar hun hoofd toe krijgen geworpen, maar met Black Friday gaan we helemaal los! Dan krijgen we het instinct van een jager die al drie dagen niet heeft gegeten en jagen we op de koopjes. Dit zijn de Black Friday 2017 koop tips voor gaming van de redactie!

  FIFA en Football Manager samengesmolten - Meer dan een ronde bal

  Het is de natte droom van bijna iedereen die een voorliefde heeft voor voetbalgames: FIFA en Football Manager samensmelten. Ook hier op de redactie beginnen we al te watertanden bij het idee! Dit zijn vijf elementen uit FIFA en Football Manager die samen de beste voetbalgame ooit zullen maken!

  Xbox One X release - 7 games die je moet spelen op de nieuwe Xbox!

  De Xbox One X release is vandaag en wij hebben er al op mogen spelen. Met de prachtige 4K resolutie waarop de console games draait is het geweldig om op te spelen, alles lijkt tot leven te komen. Dit zijn dan ook de zeven games die je moet spelen op de nieuwe Xbox One X!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.