FIFA 18

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door Electronic Arts en uitgegeven door Electronic Arts

  7

  FIFA 18 Artikelen

  De grootste FIFA irritaties allertijden

  Iedereen heeft er weleens last van: flink wat irritatie tijdens een potje FIFA. Houd jij vervolgens het hoofd koel of sta jij in jouw vriendengroep bekend als degene die al zijn controllers stukgooit? In dit artikel lees je de grootste FIFA irritaties die iedereen wel eens heeft.

  De 10 populairste Xbox One games van dit moment!

  Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat de Xbox One op de Nederlandse markt arriveerde en dis het hoog tijd om te kijken wat de populairste Xbox One games van dit moment zijn! Kunnen de exclusives een beetje aanhaken met de grote multi-platform games?

  De FIFA 18 WK update - Zo trap jij een balletje tijdens het WK

  Hij krijgt de bal, schiet hem en scoort hem in het goal. Het shirt wordt over het hoofd getrokken en er wordt gejuicht voor het meest epische doelpunt dat dit hele WK is gescoord. Speel de sterren van de hemel met de FIFA 18 WK update.

  Nintendo Switch kopen? Dit moet je eerst weten

  Het is geen geheim dat de Nintendo Switch ontzettend populair is. Ga jij nu ook een Nintendo Switch kopen? Lees dan eerst onze special om zo to de beste keuze te komen.

  Vijf loot box games die de wet overtreden

  De Kansspelautoriteit is tot een conclusie gekomen betreffende de loot box games. Als games met loot boxes verhandelbare items bevatten zijn de games in overtreding met de wet. Dit zijn de vijf loot box games die de wet overtreden.

  FIFA 18 Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  PlayStation 4 Days of Play bundel verkrijgbaar - Bundel wegens E3

  Er is een PlayStation 4 Days of Play bundel in de aanbieding. De bundel is exclusief bij Game Mania te koop. Je krijgt meer dan alleen een speciale PlayStation 4.

  FIFA 18 update brengt Nederland naar WK - Toch nog een kansje op goud

  Voor wie dacht dat het Nederlandse team uit de race lag, zelfs wij Hollanders zijn vertegenwoordigd op het WK. Weliswaar wel als clubje in de FIFA 18 update, maar dat mag natuurlijk de pret niet derven.

  Update - FIFA 18 Global Series Playoffs Amsterdam

  Volgende week vinden de FIFA 18 Global Series Playoffs plaats in Amsterdam. Hier zullen de 128 beste EA SPORTS FIFA 18-spelers bijeenkomen in de MediArena in Amsterdam.

  EA lootboxes op de vingers getikt door de Stichting Reclame Code

  Speluitgever EA ligt wederom onder vuur als het gaat om haar lootboxes in FIFA. Terwijl het spel om voetballen zou moeten draaien, vinden anderen dat de nadruk teveel op gokken ligt. Een specifieke advertentie over de EA lootboxes is nu verboden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.