FIFA 17 Nieuws

  FIFA 17 pre order aanbieding - Vandaag FIFA 17 kopen voor 49,99 euro

  Wehkamp heeft vandaag een mooie FIFA 17 pre order aanbieding. De game is alleen vandaag voor €49,99 te koop voor Xbox One en PlayStation 4. Let wel: Inclusief verzendkosten betaal je €51,94.

  FIFA 17 demo morgen te downloaden

  De gratis FIFA 17 demo gaat 13 september live voor Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Playstation 3. De ontwikkelaar van de game, EA Sports, geeft spelers de kans om een gedeelte van FIFA 17 alvast uit te proberen voordat de volledig game uitkomt op 27 september.

  FIFA 17 release event laat je game voor release spelen

  EA heeft laten weten dat ze een FIFA 17 release event gaat organiseren in Amsterdam. Het speciale evenement duurt elf dagen en zal volledig in het teken staan van de lancering van de nieuwe voetbalgame.

  FIFA 17 beta is vandaag van start gegaan

  De gesloten FIFA 17 beta is van start gegaan. Spelers die zich hebben opgegeven om deel te nemen aan de FIFA 17 beta hebben een email ontvangen met daarin de downloadcode voor de game.

  Bekijk de nieuwe FIFA 17 gameplay trailer vanaf gamescom

  Tijdens de EA livestream vanaf gamescom is een nieuwe FIFA 17 gameplay trailer getoond. Bekijk de trailer hier terug en geniet van de prachtige beelden.

  Xbox One S FIFA 17 bundel nu te pre orderen

  Microsoft kondigt op gamescom een nieuwe bundel aan voor haar console. De Xbox One S FIFA 17 bundel zal met de nieuwste voetbalgame van EA Sports komen.

  FIFA 17 carriere modus krijgt enkele nieuwe features

  De carriere modus is al enkele jaren een belangrijk onderdeel van FIFA. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de FIFA 17 carriere modus weer enkele nieuwe features krijgt om de beleving nog dichterbij de realiteit te brengen.

  FIFA 17 spelers realistischer dan ooit tevoren

  FIFA 17 is de nieuwste game in de FIFA franchise die op 27 september zal verschijnen. Voor de game heeft het de overstap gemaakt naar de Frostbite Engine en niet zonder succes. De FIFA 17 spelers zien er realistischer uit dan ooit tevoren, bewijze bovenstaande video.

  Voetballer stopt om FIFA eSports gamer te worden

  Een Braziliaanse voetballer heeft bekendgemaakt dat hij zijn professionele voetbalcarrière stopzet om een FIFA eSports gamer te worden.

  Stem en bepaal wie er op de FIFA 17 cover komt

  De laatste tijd zijn er ontzettend veel dingen bekend geworden omtrent de komende FIFA game. Eén ding is alleen nog niet bepaald en dat is wie er op de FIFA 17 cover moet staan. Daarom wordt nu jouw hulp ingeschakeld. Door middel van stemmen wordt namelijk gekozen wie het wordt.

  FIFA 17 screenshots tonen Juventus in de Frostbite engine

  Er zijn nieuwe FIFA 17 screenshots vrijgegeven door EA Sports. In de nieuwe screenshots worden vijf spelers van Juventus getoond alsmede het stadion van de Italiaanse club uit Turijn.

  FIFA 17 teams - Eerste nieuwe competitie bekendgemaakt

  Elk jaar zijn er bij FIFA weer aanpassingen en toevoegingen betreffende de teams en competities die in de game zitten. Dit jaar zijn de FIFA 17 teams weer veranderd en nu is de eerste nieuwe toevoeging bekendgemaakt.

  FIFA 17 release brengt grootste verandering sinds jaren

  De FIFA 17 release is nog een paar maanden van ons verwijderd. EA zegt dat FIFA 17 de grootste veranderingen sinds tijden naar de franchise zal brengen. Veel van de vernieuwingen hebben we tijdens de E3 al gezien maar zijn nu wat uitgebreider besproken.

  Samsung curved monitoren onderdeel van samenwerking met EA

  Samsung hoopt op het gebied van gaming een inhaalslag te maken op andere merken als het gaat om gaming monitoren. Mede daarom is het Koreaanse bedrijf een samenwerking aangegaan met EA tijdens de E3 conferentie. Op de Samsung curved monitoren worden namelijk de verschillende titels gespeeld.

  FIFA 17 trailer vanaf E3 nu al te zien

  De FIFA 17 trailer van de EA E3 persconferentie is al op internet geplaatst. De trailer verscheen te vroeg op Youtube, waarna EA haar eigen versie online zette.

  FIFA 17 Deluxe Edition is vanaf nu te bestellen

  De nieuwe FIFA 17 Deluxe Edition is hier te koop via bol.com. Je kunt nu de FIFA 17 Deluxe Edition vooruit bestellen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Doe je dit dan ligt de game 29 september in je brievenbus.

  FIFA 17 release onthuld door EA Sports

  Dat er ook dit jaar een nieuwe FIFA komt is geen verrassing. We weten nu dan ook wanneer de FIFA 17 release zal plaatsvinden. Dat nieuws maakte ontwikkelaar EA Sports vandaag bekend.

  Nog meer FIFA 17 nieuws over DICE frostbite engine

  Er is weer FIFA 17 nieuws! Volgens gameinformer.com zou EA Sports van plan zijn om een transitie te maken van de Ignite engine naar de Frostbite engine van DICE. FIFA 17 moet de eerste nieuwe EA Sports game worden met de Frostbite engine.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.