FIFA 17 Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Bart Smit Black Friday 2017 deals - De eerste aanbiedingen

  Black Friday is deze week en veel winkels komen met geweldige kortingen. Bart Smit heeft zijn eerste aanbiedingen aangekondigd. Je kunt de Bart Smit Black Friday 2017 deals hier zien.

  FIFA 17 gratis te spelen op Xbox One dit weekend

  Je kunt FIFA 17 gratis spelen dit weekend. Het maakt deel uit van het Free Play Days program. Tot 5 juni kun je de game gratis uitproberen.

  EA verwacht dat 40% van consoles games dit jaar digitaal zijn

  EA verwacht dat de digitale console gameverkoop dit jaar toeneemt tot 40% voor de gehele industrie. Dat is toename van 7 procentpunt ten opzichte van 2016. Het digitale aandeel groeit daarmee harder dan EA eerder had verwacht.

  Aantal Battlefield 1 spelers boven de 19 miljoen

  Het nieuwste deel in de Battlefield franchise doet het niet verkeerd. Electronic Arts heeft laten weten dat het aantal Battlefield 1 spelers al boven de 19 miljoen ligt.

  FIFA 17 release op EA Access en Origin Access

  Op EA Access en Origin Access is vandaag de FIFA 17 release. Voor leden van deze services is de game vandaag te downloaden en te spelen.

  EA bant een game-breaking FIFA formatie in FIFA Ultimate Team

  Mocht het jou nu niet lukken om je tegenstanders te verslaan in FIFA 17, zonder je tegenstanders eerst flink onderuit te maaien? Scoor jij enkel rode kaarten? Geen nood, zo maakt deze game-breaking FIFA formatie je onoverwinnelijk!

  FIFA Championship Series gaat binnenkort van start

  EA Sports heeft vandaag details bekendgemaakt over de FIFA Championship Series. Dit is een toernooi waar de beste Ultimate Team spelers met elkaar strijden voor grote bedragen. De eerste regionale finales beginnen op 4 februari.

  Nieuwe FIFA 17 update vandaag uit voor PS4 en Xbox One

  De nieuwe FIFA 17 update staat volledig in het teken van probleemoplossingen. Het is de vierde officiële titel update en moet ervoor zorgen dat FIFA 17 een stuk soepeler gaat spelen. Zo zijn er oplossingen voor de gameplay, Ultimate Team en carrière.

  Russische parlementsleden vinden FIFA 17 homopropaganda

  Enkele Russische parlementsleden hebben de staat gevraagd iets te doen aan zogenaamde FIFA 17 homopropaganda. Volgens hen schendt de game de Russische wetten tegen homopropaganda.

  FIFA 17 gratis te spelen dit weekend

  FIFA 17 is gratis te spelen dit weekend op Xbox One en Playstation 4. EA, ontwikkelaar van FIFA 17, heeft bekendgemaakt dat het om de volledige game gaat. Hier zitten wel een aantal limieten aan.

  FIFA 17 aanbieding - Nu vanaf 47,99 euro bij bol.com

  FIFA 17 is nu uit! Bij bol.com krijg je een deal voor de nieuwste voetbalgame, je moet alleen wel snel beslissen, want deze FIFA 17 aanbieding is alleen vandaag geldig.

  FIFA 17 update uitgekomen voor PS4 en Xbox One, PC komt later

  FIFA 17 krijgt een update voor de PC, PS4 en Xbox One. De Fifa 17 update voor de PS4 en Xbox One is inmiddels als uitgerold.

  PlayStation 4 Slim bundel komt met FIFA17 en 2e controller

  Tevreden met een PS4 slim als upgrade van je huidige (vorige generatie) console? Dan is nu wellicht de beste tijd om via een PlayStation 4 Slim bundel er één aan te schaffen. Een aantal Nederlandse winkels biedt deze namelijk aan in combinatie met FIFA17 en extra tweede controller.

  FIFA 17 release scoort beter dan PES 2017

  De strijd tussen FIFA en PES is al jarenlang aan de gang. Elk jaar voordat de games verschijnen barsten de reacties weer los welke game nu beter is. Uiteindelijk blijft het altijd een kwestie van smaak, maar dit jaar is de FIFA 17 release de winnaar qua verkoopcijfers.

  FIFA 17 release de grootste van alle FIFA titels

  De FIFA 17 release is nu al de best verkochte FIFA titel aller tijden. Dat meldt Eurogamer.net. De game is in de UK de hoogst scorende titel van de afgelopen week.

  FIFA 17 speler ratings uitgelegd

  FIFA 17 kent 700 clubs. Deze bestaan uit 18.000 echte spelers, voor elke speler zijn er ruim 300 parameters, én dat is goed voor 5.400.000 verschillende waardes. Er is maar één man die dit allemaal jaarlijks overziet; Michael Mueller-Moehring. Maar al die FIFA 17 spelers beoordelen doet hij gelukkig niet alleen...

  FIFA 17 servers offline na release in Noord-Amerika

  De FIFA 17 servers liggen er uit volgens verschillende bronnen. De reden hiervoor is niet bekend, maar het heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de release van de game in Noord-Amerika.

  FIFA 17 toernooi bij Media Markt - speel met Nederlandse pro's en win

  Vanaf 29 september kan iedereen aan de slag met FIFA 17. Bij Media Markt kan dat op de dat zelf nog wat uitgebreider: een groots FIFA 17 toernooi komt donderdagavond (29 september) tot stand tussen vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

  PlayStation 4 Slim 1TB + FIFA 17 bundel vandaag voor 324,95 euro

  Wehkamp heeft vandaag een aanbieding lopen voor de De PlayStation 4 Slim 1TB + FIFA 17 bundel. Alleen vandaag kun je de nieuwste FIFA game en de 1TB PlayStation Slim samen scoren voor €319,- euro + €5,95 verzendkosten. Voor de actie geldt op=op.

  FIFA 17 game wordt gespeeld in AZ Stadion

  Op 24 september wordt tijdens het Eredivisie duel AZ- GO Ahead Eagles een potje gespeeld met de nieuwe FIFA 17 game. De game wordt gespeeld op de grote videoschermen in het stadion.

  FIFA 17 web app voor PC, Android en iOS nu te downloaden

  Er is een FIFA 17 web app verschenen voor PC, Android en iOS. Met deze web app en app voor je telefoon, genaamd FIFA 17 Ultimate Team App, kan je het ultimate team in de gaten houden zonder dat je per se achter je console of PC hoeft te zitten.

  Ajax FIFA 17 eSporter gecontracteerd door Edwin van der Sar

  De eerste Ajax FIFA 17 eSporter is gisteren door Ajax directeur en oud doelman Edwin van der Sar gecontracteerd. Het gaat om een vijfmalig Nederlands kampioen FIFA.

  FIFA 17 Teams - IJsland ontbreekt als nationaal team

  Bij de release van FIFA 17 zal een team dat veel harten wist te stelen op het EK ontbreken. Tussen alle FIFA 17 Teams zal het nationale team van IJsland niet te vinden zijn.

  FIFA 17 demo download nu live in Nederland

  De FIFA 17 demo download staat nu online. Dat laat EA Sports weten. De demo is te vinden op de PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.