FIFA 17 Artikelen

  FIFA 17 Ultimate Team Update - Top 10 Beste spelers in FIFA 17 Ultimate Team

  FIFA 17 Ultimate Team is een van de populairste gamemodes in sportgames. Regelmatig wordt de Ultimate Team geüpdatet met nieuwe spelers. Daarom komt XGN nu met de wekelijkse FIFA 17 Ultimate Team Update.

  Deze FIFA 17 Eredivisie clubs gaan jullie spelen!

  FIFA 17 is al een tijdje uit en ook deze titel in de FIFA-reeks blijkt mateloos populair. Vorige week vroegen we jullie met welke FIFA 17 Eredivisie clubs jullie aan de slag gaan. De poll is gesloten en de resultaten zijn binnen, dus lees snel verder!

  Top 10 snelste spelers in FIFA 17 Ultimate Team

  Spelers van FIFA 17 Ultimate Team zullen altijd op zoek zijn naar de spelers die het beste bij hun team past. Maar wat nou als je op zoek bent naar een echte snelheidsduivel? In de Top 10 snelste Spelers in FIFA 17 Ultimate Team kan jij zien welke speler elke verdediger voorbij raast!

  FIFA spelen bij de FIFA 17 Xperience Amsterdam - Video

  De razend populaire voetbalgameserie FIFA komt deze week met een nieuwe uitvoering: FIFA 17. Wij gingen langs bij de FIFA 17 Xperience Amsterdam, waar de game al te spelen was met bekende profvoetballers, eSporters en andere bezoekers.

  Welke FIFA 17 Eredivisie club gaan jullie spelen? [poll]

  Het is vandaag de 29ste, dus het moment waar fans van FIFA al weken naar uitkijken is gekomen: FIFA 17 is verkrijgbaar! De nieuwe footie van EA Sports kreeg van ons een dikke 9.3 en belooft weer een ware klassieker te worden. We willen graag weten wat jullie favoriete FIFA 17 Eredivisie clubs zijn.

  FIFA 17 Review - Beste next-gen voetbalgame tot nu toe

  Nu het voetbalseizoen alweer een tijdje begonnen is, is het ook weer tijd voor het Walhalla van iedere voetbalfan op gamegebied: FIFA 17 komt uit! En FIFA 17 is een Walhalla, en beslist geen Svartalfheim. Want FIFA 17 is een waardige opvolger in de roemruchte franchise van EA. Wil je weten waarom? Lees dan onze FIFA 17 review!

  Pro Evolution Soccer 2017 vs. FIFA 17 - de modi

  Het is september en dus begint het bij vele gamers alweer te kriebelen. FIFA 17 en Pro Evolution Soccer 2017 staan weer recht tegenover elkaar. Wij gaan dieper in op de twee en zetten de gamemodi van FIFA 17 en PES 2017 tegenover elkaar. Lees hier alles over Pro Evolution Soccer 2017 vs. FIFA 17 - de modi.

  Wat vind jij van de FIFA 17 demo? - XGN Doe Mee

  September zit op de helft en we krijgen nog flink wat grote releases de komende tijd: BioShock The Collection is net uit, maar XCOM 2, Forza Horizon 3 en de nieuwste DLC voor Destiny komen er nog aan. Maar ook FIFA 17, waar deze week de demo vanuit kwam. En daar gaat deze Doe Mee over.

  FIFA 17 features vs. PES 2017 features - De afwegingen

  Ieder jaar weer barst de discussie los; FIFA of PES? Ook dit jaar is die strijd met de start van het voetbalseizoen weer aan de gang. Wij doen er niet aan mee, maar zetten alle FIFA 17 features en die van PES 2017 tegenover elkaar zodat eenieder voor zichzelf een weloverwogen beslissing kan maken als de games uitkomen.

  Wallpaper Pick september met The Magnificent Seven en FIFA 17

  Helaas iedereen... De zomervakantie is weer ten einde. Gelukkig hebben we iets om je op te beuren. Een vernieuwing voor je bureaubladachtergrond. Misschien een soort symbool voor de frisse start van het nieuwe schooljaar? Kies er nu eentje in de Wallpaper Pick september!

  'FIFA 17 The Journey bestaat dankzij DICE en BioWare' - Interview

  Met FIFA 17 krijgt de ultrapopulaire voetbalfranchise van EA Sports zoals gewoonlijk een nieuwe uitgave. XGN.nl sprak op gamescom met Andrei Lazarescu, de baas van een van de twee EA-studio’s die aan de aankomende voetbalgame werken, over de nieuwe FIFA 17 The Journey modus.

  5 opvallende FIFA 17 graphics vernieuwingen - Ziet er nog beter uit

  Na een redelijke introductie in Parijs en een verbeterde build op de E3, gingen we op de gamescom in Keulen voor de derde keer met FIFA 17 aan de slag. Ditmaal staan de 5 FIFA 17 graphics vernieuwingen centraal die ons opvielen.

  Top 5 hoogtepunten van de EA persconferentie gamescom

  Op gamebeurzen draait het, naast het spelen van nog uit te komen games, maar om één ding voor een gamer: de persconferenties. Zo ook op Gamescom, waar zojuist de grande dame der persconferenties heeft plaatsgevonden: die van EA. In deze special lees je de top 5 hoogtepunten van de EA persconferentie Gamescom 2016!

  4 dingen die je moet weten over FIFA 17 The Journey

  Eindelijk! Na jaren van gevraag en gezeur uit de community is het heugelijke moment dan eindelijk aangebroken: er komt een MyCareer mét storyline in FIFA 17. In deze FIFA 17 The Journey, zoals het verhaal wordt genoemd, special lees je alles wat je moet weten over de gloednieuwe modus van EA.

  FIFA 17 release - Alles wat we tot nu toe weten

  De FIFA 17 release komt steeds dichterbij. We zijn nu enkele weken verder sinds de officiële bekendmaking van FIFA 17. In de weken na de bekendmaking is er weer een aantal nieuwe dingen bekend geworden over de aankomende FIFA game. We hebben alles wat we tot nu toe weten even op een rij gezet.

  Top 10 E3 games voor 2016 - De tofste games die dit jaar uitkomen

  E3 2016 zit erop en ook dit jaar zijn er weer tientallen games aangekondigd en getoond op de beurs. Maar welke E3 2016 games die dit jaar uitkomen zijn nog eigenlijk het tofst? Je leest het in de top 10 E3 games voor 2016!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  EA games besproken op E3 2016 - Naar welke game kijk jij uit?

  Tijdens de EA persconferentie zijn een hoop toffe titels getoond, die we natuurlijk al verwachten, maar waar we niet langer meer op kunnen wachten na het zien van nieuw beeldmateriaal. We gingen ook de redactie langs om te vragen naar welke EA titel eenieder uitkijkt. De antwoorden met de verschillende EA games lees je hier.

  EA E3 presentatie recap - Van de grasmat naar het slagveld (video)

  De EA Play persconferentie vormde de aftrap van de E3 2016. Kan jij door alle aankondigingen de bomen het bos niet meer zien? Dan hebben wij in deze video een EA E3 presentatie recap opgesteld!

  FIFA 17 PS4 Hands-on - De strijd aan met een Duitser

  Een nieuw jaar, een nieuwe FIFA. Eind september mogen we aan de slag met FIFA 17, die deze keer gebruikmaakt van de Frostbite Engine en een nieuwe singleplayermodus introduceert. Om te kijken in hoeverre FIFA 17 verschilt van zijn voorgangers, namen wij de game onder handen tijdens de E3. Je leest het in deze FIFA 17 PS4 Hands-on.

  Top 5 beste E3 aankondigingen EA van 2016

  Vanavond vond de E3 persconferentie van EA plaats en we zagen hierbij een hoop verschillende games en features langskomen. Maar wat waren nu de tofste en meest verrassende aankondigingen? Check hier onze top 5 E3 aankondigingen EA van 2016!

  Top 5 FIFA 17 vernieuwingen op een rij

  Eind mei werd FIFA 17 officieel onthuld in Parijs. XGN.nl speelde de game een paar uur en destilleerde uit die speelsessies de vijf belangrijkste FIFA 17 vernieuwingen die EA Sports voor het eerst in de voetbalreeks heeft gestopt.

  FIFA 17 Preview - Fysiek voetbal met een verhaal

  'People say football never changed. We see it differently.' Met dat citaat begint de presentatie voor de onthulling van FIFA 17 in Parijs. Hoe die veranderingen uitpakken, lees je in deze FIFA 17 preview.

  EA E3 verwachtingen - Grote namen en goede bekenden

  De E3 staat voor de deur en bijna elke grote ontwikkelaar zal daar de plannen voor het aankomende jaar gaat presenteren. EA zelf is niet aanwezig op de E3 maar de persconferentie is wel vlak voor de E3 vandaar dat we toch kunnen vragen, wat zijn de EA E3 verwachtingen?

  E3 verslag - Hoe ziet de agenda van onze verslaggevers eruit?

  De E3 gaat beginnen en wij zijn er bij! Hugo, Jeroen en Ralph zullen alles zien én spelen en hier uiteraard voor jou verslag van doen. We vroegen ze naar aanloop van het evenement bijvoorbeeld wat ze gaan doen en wat ze willen zien. Wat dit is, lees je in dit E3 verslag met de plannen van onze verslaggevers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.