FIFA 17 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #100 tot en met #91

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze dagelijks voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de aftrap: de nummers 100 tot en met 91!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  Top 10 best verkochte game franchises aller tijden

  In al die jaren dat we gamen zijn er tal van game franchises de revue gepasseerd. Sommige zijn zo weer verdwenen, maar enkele zijn ook jarenlang blijven plakken. Maar wat zijn nou de tien best verkochte game franchises aller tijden? Wij zetten ze voor je op een rij.

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  Top 10 beste online games van nu - Samen met je vrienden

  Niets is leuker dan samen met wat vrienden online gamen. Samen door levels lopen, vijanden verslaan, goals scoren, teamwork staat voorop. Wij zetten de 10 beste online games voor jullie op een rijtje.

  The Journey in FIFA 18? Wat tips voor verbetering!

  In FIFA 17 heeft EA Sports de nieuwe gamemodus The Journey toegevoegd. In The Journey speel je als Alex Hunter, een veelbelovend talent dat zijn opwachting maakt in de Premier League. De gamemodus combineert een spelerscarrière met een verhaallijn. Natuurlijk zal The Journey in FIFA 18 ook aanwezig zijn. Maar wat kan beter?

  5 goede local multiplayer games die we niet meer gaan terug zien

  Het kan soms zo zijn dat goede games geen nieuw deel meer produceren, en dit is zeker het geval voor local multiplayer games. Hier zijn vijf bijzonder local multiplayer games die we jammer genoeg (aannemelijk) niet meer terug gaan zien.

  Top vijf grootste FIFA irritaties

  Bijna iedereen heeft wel eens een potje FIFA gespeeld. Naarmate je meer speelt, komen er ook meer irritaties boven drijven. Wij hebben een overzicht van de grootste FIFA irritaties voor je op een rijtje gezet.

  FUT Champions Guide - Tips, details en meer!

  Ultimate Team is dé gamemode die je kunt doen in de nieuwste FIFA games. Ieder jaar wordt de modus uitgebreid met nieuwe features, zo kun je in FIFA 17 aan de slag met FUT Champions. In deze FUT Champions Guide lees je er alles over!

  FIFA 17 Team of the Year - Een overzicht van de beste spelers

  Het afgelopen jaar zat weer vol met memorabele voetbalmomenten en net zoals ieder jaar worden de beste spelers in het Team of the Year gestopt. Dit is een officiële prijs, maar EA Sports speelt hier altijd goed op in door de spelers ook een beloning te geven. Dit staat bekend als FIFA 17 Team of the Year.

  De top 5 beste sportgames van 2016

  2016 was een prachtig sportjaar. Talloze medailles op de Olympische Spelen, een voor ons wat minder mooi EK Voetbal, The Block én een copycat van The Shot in Game 7 van de NBA-finale en een Superbowl om je vingers bij af te likken: het was ons het feestje wel weer. Daarom presenteren wij zonder verdere poeha: De top 5 beste sportgames van 2016!

  De top 5 beste games voor mannen van 2016 - Keiharde actie

  Het was weer een enerverend jaar in de game-industrie, met een rits van titels die dit jaar het levenslicht zagen. Er waren overhypte games, er waren stille hits en er waren games waarvan je wist dat ze het goed gingen doen. XGN zet ze voor jou op een rijtje in de top 5 beste games voor mannen van 2016.

  FIFA 17 Ultimate Team tips - Word de nieuwe FUT 17 koning

  Ultimate Team is al jaren een populaire gamemodus in de FIFA games. Spelers zitten urenlang te handelen om uiteindelijk de ideale spelers voor hun team te kopen, maar het is niet altijd zo makkelijk als je denkt. Om je in deze modus te helpen zijn hier 5 FIFA 17 Ultimate Team tips waarmee je binnenkort de nieuwe FIFA koning bent!

  PlayStation January Sale - 10 goede aanbiedingen op een rij

  Vandaag is de PlayStation January Sale van start gegaan en deze uitverkoop komt met korting voor talloze games in de PlayStation Store. Maar liefst 722 items zijn momenteel in de PlayStation Store in de uitverkoop. Een gigantische lijst, maar wat zijn nou de goede aanbiedingen? Dat lees je in deze special.

  De top 10 beste games van 2016 volgens Rox van der Helm

  Als je Rox kent, dan weet je dat ze vooral van twee dingen blij wordt: whisky en The Witcher. Daarnaast houdt deze dame natuurlijk nog erg van games, anders zou ze niet als hoofdredactrice bij XGN.nl werken! Lees hier de top 10 beste games van 2016, volgens Rox van der Helm.

  XGN Behind the Scenes - FIFA gameplay en een nieuwe camera

  In de XGN Behind the Scenes van deze week spelen we weer een potje FIFA 17. Het gaat tussen Chelsea en Tottenham. Wie gaat winnen, zie je hier! Ook testen we een nieuwe action-camera. Verwacht hier binnenkort een review over.

  XGN Game Awards 2016 - Stem nu op ronde 4!

  Zoals eerder al bekend werd zijn de winnaars per categorie van de XGN Game Awards 2016 bekend. Vandaag opent de vierde stemronde en zullen de winnaars het nu tegen elkaar gaan opnemen om bekroond te worden tot game van het jaar!

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  FIFA 17 tips & tricks - Zo word je een betere speler

  Niet ieder potje FIFA 17 is hetzelfde. De ene tegenstander speelt vooral defensief, terwijl jij misschien wel altijd de aanval opzoekt. Alleen het resultaat telt, het maakt dus niet uit waar jouw voorkeuren liggen. Om ervoor te zorgen dat jij vaker drie punten binnenhaalt zijn hier een aantal FIFA 17 tips & tricks!

  FIFA 17 Ultimate Team - 5 redenen waarom je FUTC en SBC moet spelen!

  Nu FIFA 17 alweer een tijdje uit is, is de grind real om een zo goed mogelijk team te krijgen op de populairste modus van het spel: FIFA 17 Ultimate Team. Dit jaar zijn FUT Champions en SBC toegevoegd, en in deze special vertellen wij hoe deze modi je kunnen helpen aan dat Ultimate Team!

  XGN Behind the Scenes - FIFA met Dioni van B-Brave en pakketjes voor Rox

  Bekende mensen over de vloer, pakketjes op kantoor en de bloopers tijdens het opnemen van een unboxing. Je ziet het deze week weer in de nieuwe XGN Behind the Scenes. Deze week kwam Dioni van de boyband B-Brave langs op kantoor en krijgt Rox een nieuw pakketje

  FIFA evolutie - Van de eerste FIFA tot aan nu

  De FIFA 17 release is een feit. De felbegeerde FIFA-game nestelt zich (waarschijnlijk voor een langere tijd) in de consoles van vele duizenden gamers. Maar laten wij nog even teruggaan naar waar het allemaal mee begon! Hier een mooie recap van de franchise in deze FIFA evolutie special.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.