FIFA 16 Nieuws

  Update - FIFA 16 demo beschikbaar vanaf vandaag

  Vanaf vandaag is de FIFA 16 demo beschikbaar voor de PS4 en PS3. De demo is nu te downloaden via de PlayStation Store. Volgens uitgever EA komt de demo later vandaag uit voor de Xbox consoles.

  FIFA 16 Career Mode updates - Nieuwe features en verbeteringen

  De FIFA 16 demo is vanaf vandaag te downloaden, hoog tijd om eens te kijken naar de vernieuwingen die deze game ons gaat bieden! De Career Mode in FIFA 16 zal veel nieuwe mogelijkheden bevatten, waaronder de twee features die het meest gevraagd werden door de fans. Bekijk de volledige lijst met FIFA 16 Career Mode updates hier!

  FIFA 16 Top 50 players - Alle spelers bekendgemaakt

  Uitgever Electronic Arts is heeft de bekendmaking van de FIFA 16 top 50 players afgerond. Elke dag werden tien nieuwe namen aan de lijst toegevoegd. Bekijk de hele lijst hier!

  FIFA 16 kopen is vandaag extra voordelig door korting

  Gamers die FIFA 16 nog willen pre-orderen, kunnen dat vandaag extra voordelig doen. Dankzij een FIFA 16 aanbieding bij Wehkamp kunnen spelers FIFA 16 kopen met 15 euro korting.

  FIFA 16 demo release nu bekend!

  Zojuist heeft EA bevestigd dat de FIFA 16 demo release op 8 of 9 september zal zijn, afhankelijk van het platform en de regio. In de FIFA 16 demo kunnen spelers aan de slag met verschillende modi, voordat het spel op 24 september uitkomt.

  EA toont nieuwe FIFA 16 gameplay op gamescom

  EA heeft nieuwe details over de FIFA 16 gameplay onthuld. Tijdens de EA-persconferentie op gamescom legde de ontwikkelaar onder andere FIFA Ultimate Team (FUT) Draft uit, evenals andere spelmodi in de voetbalgame.

  Twee nieuwe FIFA 16 Xbox One bundels aangekondigd

  Tijdens de Microsoft persconferentie op gamescom zijn er twee nieuwe FIFA 16 Xbox One bundels aangekondigd, die beschikbaar zullen zijn op de dag van de release van de nieuwe voetbalgame in september.

  FIFA 16 Gameplay - nieuwe features toegelicht

  Er is een nieuwe FIFA 16 Gameplay video opgedoken waarin de verschillende nieuwe aspecten in het verdedigen, aanvallen en op het middenveld worden toegelicht. De meeste details waren al bekend, maar er was nog geen beeldmateriaal van.

  FIFA 16 covers worden versierd met Messi en een vrouwelijke speler

  De FIFA 16 covers hebben voor het eerst in de geschiedenis van de franchise een vrouwelijke voetbalspeler op de voorkant staan. Zo staat bijvoorbeeld in de Verenigde Staten Alex Morgan op de FIFA 16 cover, in Canada Christine Sinclair en in Australië staat Steph Catley op de voorkant.

  FIFA 16 en Real Madrid tekenen exclusieve deal

  EA Sports heeft onlangs een contract getekend met Real Madrid, waarmee het bedrijf de exclusieve rechten heeft gekocht van het voetbalteam voor videogames. FIFA 16 en Real Madrid zijn daarom nu officieel 'video game partners'.

  Ajacied Arek Milik op FIFA 16 cover in Polen

  Ajacied Milik is de speler van de Poolse FIFA 16 cover. Dat maakt de Ajacied vandaag via zijn Twitter kanaal bekend. De Poolse speler die momenteel voor Ajax speelt is in zijn Poolse tenue te zien naast Messi.

  FIFA 16 gameplay op E3 met Pelé op het podium

  Electronic Arts heeft FIFA 16 gameplay getoond op de EA-persconferentie gedurende de E3 in Los Angeles. Maar misschien nog wel spectaculairder was de komst van de Braziliaanse wereldvoetballer Pelé naar de Verenigde Staten.

  FIFA 16 teaser - meer nieuws tijdens de EA persconferentie op de E3

  EA Sports plaatste zojuist een Twitterbericht met hierin een nieuwe FIFA 16 teaser. Er wordt een aankondiging gemaakt dat er op maandag, tijdens de EA persconferentie op de E3, meer over de game komt.

  Geen plannen voor FIFA 16 release op PS Vita en 3DS

  EA Sports is niet van plan om FIFA 16 uit te brengen op PlayStation Vita en 3DS. Daarnaast zou het bedrijf ook geen plannen hebben voor een FIFA 16 release voor Wii U.

  Exclusief FIFA 16 gameplay nieuws komt in juni

  Het eerste exclusieve FIFA 16 gameplay nieuws zal op 15 juni worden onthuld. Dat blijkt uit de titel van de omslagfoto op de Facebook-pagina van EA Sports FIFA.

  FIFA 16 screenshots - Maak plaats voor de vrouwen

  Na de aankondiging van FIFA 16 en de mogelijkheid om met vrouwenteams te kunnen spelen, verscheen er een aantal mooie FIFA 16 screenshots en making of-plaatjes op het internet. We hebben de mooiste voor jullie verzameld.

  FIFA 16 release bekend - Voetbal met vrouwenelftallen

  EA Sports heeft de FIFA 16 releasedatum officieel bekendgemaakt. FIFA 16 komt op 25 september naar PlayStation 4, PlayStaion 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  Update - Vrouwenteams in FIFA 16 geruchten op social media

  Er gaan geruchten rond dat er vrouwenteams in FIFA 16 zullen komen. Sommigen beweren dat ze dit uit betrouwbare bronnen hebben, maar we moeten afwachten of dit gerucht waar blijkt te zijn.

  FIFA 16 details worden morgen onthuld door EA Sports

  Het moment waarop vele voetballiefhebbers hebben gewacht is daar. Morgen worden er meer FIFA 16 details bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.