FIFA 16

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door Electronic Arts

  9

  FIFA 16 Artikelen

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  FIFA 16 Nieuws

  FIFA 16 EK finale zaterdagavond bij Raumfeld in Amsterdam

  Niet zondagavond, maar zaterdag al staat er een EK finale op het programma. In de winkel van Raumfeld wordt dan namelijk gestreden om wie de ultieme FIFA 16 koning van Nederland én Duitsland is in de FIFA 16 EK Finale.

  FIFA Ultimate Team spelers worden generft volgens Redditor

  Een jarenlange mythe over FIFA Ultimate Team spelers is volgens een Redditor bewezen. De FIFA Ultimate Team spelers worden volgens de Redditor al jarenlang zwakker gemaakt dan ze in werkelijkheid zijn. Daarnaast zouden zwakkere spelers juist sterker worden gemaakt.

  Sony deelt prijzen uit voor beste PS4 game clips

  Sony heeft een nieuwe actie in het leven geroepen waarbij het mensen gaat belonen die de beste PS4 game clips uploaden. Maandelijks worden er drie nieuwe games gekozen waarmee je deel kunt nemen. De actie draait nu een pilot in de UK, maar de verwachting is dat dit spoedig wordt uitgerold.

  Bol.com Bulk Deals - 10 dagen fikse korting op games, films en series

  Het vakantiegeld is binnen bij de meeste mensen. Dit moet Bol.com ook gedacht hebben nu ze vandaag hun 10-daagse Bol.com Bulk Deals zijn gestart. Vele kortingen op allerlei zaken, waaronder consoles, games, films en series.

  FIFA 16 eSports speler tekent bij West Ham

  Sean "Dragonn" Allen is de allereerste FIFA 16 eSports speler die voor een Premier League club heeft getekend. Hij zal vanaf heden West Ham United gaan vertegenwoordigen op mondiale eSports toernooien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.