FIFA 15 Nieuws

  FIFA 15 Ultimate Team offline voor onderhoud

  Wegens onderhoud is FIFA 15 Ultimate Team offline, evenals de EA Sports Football Club. De speelstand in EA's populaire voetbalgame en het bijbehorende sociale netwerk zullen niet lang onbereikbaar blijven.

  Mario Götze vervangt PS3-controller na gemiste FIFA-penalty

  De Duitse stervoetballer Mario Götze is bereid om een kapotte PlayStation 3-controller van een FIFA 15-speler te vervangen. Nadat een virtuele Mario Götze in de negentigste minuut een penalty in de game had gemist, werd gamer Mario Thissen woedend en brak deze zijn controller.

  Xbox Live Deals with Gold van deze week - EA Sports en meer

  De Xbox Live Deals with Gold van deze week zijn bekend. De games zijn te vinden in de Xbox Games Store. De kortingen zijn geldig tot en met maandag 15 juni 2015.

  FIFA Ultimate Team - Team of the Season elftallen bekend

  Het voetbalseizoen van 2014 - 2015 nadert zijn einde en daarom zet FIFA spelers in het zonnetje die een belangrijke betekenis hebben gehad in het afgelopen seizoen voor hun club in het Team of the Season.

  Flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition en andere topgames

  Op EA’s Origin staan een paar topgames in de sale. Waaronder een flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition.

  Hero In-Forms geïntroduceerd in FIFA Ultimate Team

  De paarse Hero In-Forms items zijn geïntroduceerd in FIFA Ultimate Team. De Hero In-Forms worden in FIFA 15 geëerd voor hun belangrijke bedrage aan een titel, promotie of het voorkomen van degradatie.

  FIFA 15 Ultimate Team - Team of the Week - 15 april

  Elke week toont FIFA 15 Ultimate Team de beste spelers uit de internationale en club competities van over de hele wereld. Je kunt tegen deze verzameling spelers een wedstrijd spelen in FIFA 15 Ultimate Team in FIFA 15.

  FIFA 15 Ultimate Team - Team of the Week - 8 april

  Elke week toont FIFA 15 Ultimate Team de beste spelers uit de internationale en club competities van over de hele wereld. Je kunt tegen deze verzameling spelers een wedstrijd spelen in FIFA 15 Ultimate Team in FIFA 15.

  FIFA 15 Ultimate Team gratis packs tijdens FUT Birthday Celebration

  De meeste populaire game mode uit FIFA bestaat deze week 6 jaar. EA games viert deze zes jaar van FIFA Ultimate Team met een week lang speciale evenementen tot en met 29 maart 2015 in FIFA 15 Ultimate Team.

  FIFA Ultimate Team update - prijzen aangepast

  EA heeft een belangrijke FIFA Ultimate Team update uitgebracht. De ontwikkelaar heeft een nieuwe functie aan de FIFA Ultimate Team transferlijst toegevoegd genaamd Price Ranges.

  FIFA 15 krijgt Bobby Moore als legend erbij

  De razendpopulaire voetbalgame FIFA 15 krijgt een nieuwe legend erbij. Het gaat om de Engelsman Bobby Moore, onder de Engelse een legandarische speler. FIFA 15 krijgt Bobby Moore wel alleen op de Xbox.

  FIFA 15 beter verkocht dan CoD, Destiny en GTA bij Game Mania

  Daar zijn ze dan eindelijk, de Nederlandse verkoopcijfers van games in het afgelopen jaar! Game Mania heeft zijn jaarlijkse top 10 van best verkopende soft- en hardware gepubliceerd met FIFA 15 als absolute koning van de games.

  Verkoopcijfers Frozen overtreffen FIFA, CoD én GTA 5 in Verenigd Koninkrijk

  Aan de andere kant van de Noordzee is het inmiddels duidelijk: de Disney monsterhit Frozen is nog steeds immens populair. In het Verenigd Koninkrijk verkocht de film op DVD en Blu-ray namelijk meer dan Call of Duty: Advanced Warfare en FIFA 15.

  CoD Advanced Warfare verkoopt beter dan GTA 5 en FIFA 15

  Dat de Call of Duty franchies nog steeds aardig wat duiten in het zakje brengt voor Activision is maar weer eens gebleken. Advanced Warfare is namelijk de nummer één game voor de feestdagen aan de andere kant van de Noordzee.

  STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  FIFA 15 patch vandaag uitgerold, meer realisme

  EA heeft zojuist een nieuwe FIFA 15 patch uitgebracht op alle platformen. De patch lost niet alleen problemen op maar zorgt ook voor leuke veranderingen.

  FIFA 15 toernooi Media Markt bijna uitverkocht, opbouw gestart

  De opbouw voor het grote FIFA 15 toernooi wat aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag in Almere plaatsvindt in samenwerking met XGN is begonnen. Er is nog tijd om je in te schrijven, bewijs dat je echt wat kan met FIFA 15 en win hele dikke prijzen!

  FIFA 15 foutmelding op Xbox aangepakt door EA

  Sommige digitale versies van FIFA 15, en mogelijk van andere digitale aankopen via Xbox Live, kunnen niet opgestart worden. EA en Microsoft werken aan een oplossing.

  Assassin's Creed Unity meer verkocht dan Black Flag

  Hoewel de Assassin's Creed Unity door veel gamers vanwege de bugs en glitches aan de publieke schandpaal genageld is, werd de game bij launch toch meer verkocht dan zijn voorganger, Assassin's Creed IV: Black Flag

  FIFA 15 Share Play wordt niet ondersteund

  Er is geen sprake van FIFA 15 Share Play-ondersteuning voor de PlayStation 4. Wanneer de game via Share Play wordt gestreamd, verschijnt er een error en is de gameplay niet zichtbaar.

  FIFA 15 toernooi door Media Markt Almere

  Media Markt Almere houdt op donderdag 27 november, vrijdag 28 november en zaterdag 29 november een FIFA 15 toernooi, de zogenaamde FIFA 15 final tournament. Hier kunnen gamers het tegen elkaar opnemen in een potje FIFA.

  FIFA 15 toernooi in Media Markt Almere

  Media Markt Almere houdt op zaterdag 29 november een FIFA 15 toernooi, de zogenaamde FIFA 15 final tournament. Hier kunnen gamers het tegen elkaar opnemen in een potje FIFA.

  FIFA 15 blijft nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk

  FIFA 15 staat voor de vijfde week op een rij op nummer 1 in de verkooplijst qua software van het Verenigd Koninkrijk. De game gaat niet als warme, maar als hete broodjes over de toonbank.

  FIFA 15: update uit voor PS4 en PC, Xbox One volgt

  FIFA 15 heeft een nieuwe update gekregen voor PS4 en PC. De update verbetert onder andere schieten en goalkeepers. De update verschijnt binnenkort voor de Xbox One-versie.

  FIFA 15 ondervindt player transfer problemen

  Momenteel ondervinden gamers problemen met de player transfer functie van FIFA 15. Wie momenteel spelers wil overdragen zal merken dat het beeld blijft hangen bij de laatste fase van de transfer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.