FIFA 15

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door EA Sports en uitgegeven door Electronic Arts

  8.5

  FIFA 15 Artikelen

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  5 grappige FIFA bugs die een lach op je gezicht toveren

  De FIFA games zijn erg gecompliceerd qua techniek, er moet immers een voetbalwedstrijd gesimuleerd worden, dus er wil soms wel eens een bugje hier en daar er doorheen glippen. Gelukkig zijn dit niet altijd spelverpestende bugs, maar vaak juist hele grappige. Daarom lichten wij vijf grappige FIFA bugs van de laatste jaren voor je uit.

  FIFA 15 Nieuws

  FIFA 15 Ultimate Team offline voor onderhoud

  Wegens onderhoud is FIFA 15 Ultimate Team offline, evenals de EA Sports Football Club. De speelstand in EA's populaire voetbalgame en het bijbehorende sociale netwerk zullen niet lang onbereikbaar blijven.

  Mario Götze vervangt PS3-controller na gemiste FIFA-penalty

  De Duitse stervoetballer Mario Götze is bereid om een kapotte PlayStation 3-controller van een FIFA 15-speler te vervangen. Nadat een virtuele Mario Götze in de negentigste minuut een penalty in de game had gemist, werd gamer Mario Thissen woedend en brak deze zijn controller.

  Xbox Live Deals with Gold van deze week - EA Sports en meer

  De Xbox Live Deals with Gold van deze week zijn bekend. De games zijn te vinden in de Xbox Games Store. De kortingen zijn geldig tot en met maandag 15 juni 2015.

  FIFA Ultimate Team - Team of the Season elftallen bekend

  Het voetbalseizoen van 2014 - 2015 nadert zijn einde en daarom zet FIFA spelers in het zonnetje die een belangrijke betekenis hebben gehad in het afgelopen seizoen voor hun club in het Team of the Season.

  Flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition en andere topgames

  Op EA’s Origin staan een paar topgames in de sale. Waaronder een flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.