FIFA 14 Nieuws

  FIFA 14 verlaat binnenkort EA Access Vault

  De lijst met topgames in de EA Access Vault begint alsmaar groter te worden. Zo werd vorige week bekend dat Mass Effect Andromeda en Dead Space 3 eind dit jaar naar de service komen. Dat betekent alleen ook dat games gaan verdwijnen en FIFA 14 is als eerste aan de beurt.

  FIFA 14 servers zullen gesloten worden in oktober

  De FIFA 14 servers zullen vanaf 18 oktober niet meer bereikbaar zijn voor spelers die het voetbalspel online willen spelen. Dit geldt voor de PC, PS3, PS4, Xbox 360 en de Xbox One. FIFA Ultimate Team zal ook niet meer beschikbaar zijn.

  Xbox One games sneller installeren - het kan!

  Het is een langlopende frustratie van Xbox One gamers: de tijd die het kost om een game te installeren. Zelfs volgens Xbox baas Phil Spencer kan en moet het een stuk sneller. In de tussentijd hebben we een tip voor jullie.

  FIFA 15 beter verkocht dan CoD, Destiny en GTA bij Game Mania

  Daar zijn ze dan eindelijk, de Nederlandse verkoopcijfers van games in het afgelopen jaar! Game Mania heeft zijn jaarlijkse top 10 van best verkopende soft- en hardware gepubliceerd met FIFA 15 als absolute koning van de games.

  FIFA 14 nummer De Staat + creativiteit = Tarantino

  De Staat komt 24 november met een nieuwe EP, waarop onder andere een alternatieve versie van het nummer Down Town verschijnt. Jullie kennen het originele Down Town nog wel uit FIFA 14.

  FIFA 14: Free World Cup modus beschikbaar

  De Free World Cup modus is nu beschikbaar voor FIFA 14. Dat laat Rob Hodson, community manager bij Electronic Arts, weten op Twitter.

  FIFA Ultimate Team krijgt Speciaal Team of the Season van EA

  Electronic Arts overspoelt FIFA Ultimate Team gebruikers met Team of the Season. Zo is er nu wederom een team uitgekomen. Een speciaal team, samengesteld door EA zelf.

  FIFA 14: Free World Cup modus vertraagd

  De Free World Cup modus voor FIFA 14 is vertraagd voor alle platformen. Dit laat uitgever en ontwikkelaar Electronic Arts weten op haar eigen forum. De release stond gepland voor vandaag, maar schuift door naar een paar dagen later.

  FIFA Ultimate Team krijgt nog een Team of the Season

  FIFA Ultimate Team heeft nog een Team of the Season gekregen. Nadat eerder deze week de Spaanse Liga BBVA al voorzien werd van de blauwe kaarten, is er nu een Team of the Season van alle andere competities.

  FIFA 14 op Xbox One en PlayStation 4 krijgt WK-update

  FIFA 14 krijgt op de PlayStation 4 en Xbox One een speciale modus die te maken heeft met het WK voetbal. De update komt 29 mei en is gratis.

  EA kondigt FIFA Ultimate Team World Cup modus aan

  EA Sports gaat op 29 mei een gratis update voor FIFA 14 uitbrengen. Daarmee introduceert de ontwikkelaar de nieuwe FIFA Ultimate Team World Cup-modus, die in het teken staat van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

  FIFA Ultimate Team krijgt Liga BBVA Team of the Season

  FIFA Ultimate Team in FIFA 14 krijgt iedere week een nieuwe Team of the Season, naast de reguliere Team of the Week. Deze keer is het de beurt aan de Spaanse Liga BBVA.

  Turkse kampioen Fenerbahçe in FIFA 15?

  In FIFA 15 zal Fenerbahçe wellicht terugkeren naar FIFA. In voorgaande titels werd de club, evenals de gehele competitie, uit het spel gelaten door corruptie en schandalen in de competitie van 2011.

  Serie A en Ligue 1 als Team of the Season in FIFA Ultimate Team

  Naast een wekelijks Team of the Week brengt Electronic Arts de laatste weken ook Team of the Seasons uit. Deze keer is het de beurt aan de grote sterren van de Italiaanse Serie A en Franse Ligue 1 om zich te vertonen als blauwe kaart in FIFA 14.

  Bundesliga Team of the Season verkrijgbaar in FIFA Ultimate Team

  In navolging van de meest consistente spelers en de beste spelers van de Engelse Premier League heeft Electronic Arts nu een nieuw Team of the Season beschikbaar gesteld in Ultimate Team van FIFA 14. Het betreft de Duitse Bundesliga.

  FIFA Ultimate Team krijgt Premier League Team of the Season

  Een paar weken terug kreeg de modus Ultimate Team in FIFA 14 een Team of the Season van spelers die geen zwarte in form kaart kregen dit jaar, maar wel heel consistent en goed speelden. Nu verschijnt er nog een team met speciale kaarten.

  Team of the Season spelers bekend in FIFA Ultimate Team

  Iedere week komt er een team met in form kaarten uit op FIFA 14 Ultimate Team. Deze kaarten zijn zwart en bevatten spelers die de week ervoor heel goed speelden. Spelers die niet in dit team hebben gezeten, maar toch goede prestaties hebben geleverd, komen voor in het Team of the Season.

  The Last of Us grote winnaar BAFTA awards

  The Last of Us blijft ook nu nog prijzen winnen. Bij de afgelopen BAFTA awards wist men maar liefst vier prijzen te winnen, waaronder 'Game of the Year'.

  Profvoetballers hebben eigen FIFA-kaarten

  In FIFA Ultimate Team heb je veel verschillende soorten kaarten. Naast de reguliere bronzen, zilveren en gouden zijn er nog een aantal zeldzamere kaarten. Er zijn ook hele speciale kaarten voor echte profvoetballers.

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  Ruud van Nistelrooy nieuwe FIFA 14 Legend

  De mensen met een Xbox One of Xbox 360 en graag FIFA spelen weten inmiddels dat er een hoop Nederlandse Legends spelers aanwezig zijn. Ook de nieuw aangekondigde speler is een Nederlander.

  EA: 'Grootste publiek tevreden stellen met World Cup 2014'

  Het zorgde voor veel kritiek toen gisteren bekend werd dat FIFA World Cup 2014 enkel voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uit zal gaan komen en niet voor de next-gen PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Electronic Arts legt de beslissing uit.

  EA bezig met FIFA World Cup 2014

  Iedere keer als er een EK of WK voetbal wordt gespeeld, speelt Electronic Arts daarop in door met een nieuwe FIFA te komen, speciaal gericht op dat toernooi. Ook deze keer is het weer het geval.

  EA update FIFA 14 met winter transfers

  Afgelopen vrijdag is in de voetbalwereld de transferdeadline verstreken. Dat betekent dat spelers op dit moment niet meer van club kunnen veranderen. Electronic Arts reageert hier, zoals ieder jaar, op door FIFA 14 te updaten en de getransfereerde speler in hun nieuwe shirt te stoppen.

  Team of the Year spelers nu verkrijgbaar in FIFA 14

  FIFA-spelers mogen hun hart weer ophalen en talloze muntjes verspillen in de winkel van Ultimate Team: de Team of the Year-spelers zijn toegevoegd aan de catalogus van FIFA 14. Het is een jaarlijkse traditie dat de blauwe kaartjes weer te vinden zijn in de Ultimate Team packs.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.