FIFA 13 Nieuws

  Kwartaalcijfers van EA vallen enigszins tegen

  Onlangs heeft Electronic Arts zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Er zijn franchises die het erg goed hebben gedaan, maar over het algemeen zijn de cijfers toch enigszins teleurstellend.

  Sportgames in nieuwe Deal of the Week

  Het nieuwe jaar gaan we sportief in.Het zijn drie sportgames die deze week centraal staan in de nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360.

  Alle lanceergames Wii U op een rij

  Nog maar acht nachtjes slapen, en dan is het zover. Vanaf vrijdag 30 november ligt de nieuwe spelcomputer van Nintendo eindelijk in de winkelrekken. Wij hebben alle launchtitels die de release van de Wii U vergezellen voor je op een rijtje gezet.

  FIFA 13 voor PC krijgt patch, consoles volgen snel

  FIFA 13 voor de PC heeft afgelopen weekend een grote update gekregen. Ontwikkelaar EA Sports is er vandaag als de kippen bij om te stellen dat deze binnenkort ook naar de consoles komt.

  Al meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren FIFA 13

  Electronic Arts geeft aan dat het nieuwste deel in de FIFA-serie meer dan zeven miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dit terwijl FIFA 13 net vier weken in de winkels ligt.

  FIFA 13 heeft eerste grote update gekregen

  Fans hebben er even op moeten wachten, maar FIFA 13 heeft vandaag dan eindelijk zijn eerste, grote patch gekregen. Met de introductie van de update zijn een aantal onvolkomenheden in de game verleden tijd.

  Geen First Touch voor FIFA 13 op Wii U

  Om FIFA 13 te porten van de Xbox 360 en PlayStation naar de Wii U heeft ontwikkelaar EA Sports een aantal concessies moeten doen. Vanmorgen hebben ze een boekje opengedaan over die aanpassingen. Grootste domper: 'First Touch' verhuist niet mee.

  Uitslag: WIN 3x een officieel FIFA 13 t-shirt én een warme sjaal

  Afgelopen week kon je bij ons kans maken op drie unieke pakketten bestaande uit een FIFA t-shirt en een sjaal. Vandaag maken we de winnaars bekend.

  FIFA 13 fans beklagen zich en vragen zich af of de game gerushed is

  FIFA 13 is sinds een tijdje uit, maar heeft redelijk wat problemen. Fans van de game wenden zich nu richting Electronic Arts met klachten en zelfs de vraag of de game gerushed is is al voorbij gekomen.

  FIFA 13 is de best verkopende sportgame ooit

  Uitgever Electronic Arts heeft aangekondigd dat FIFA 13 de best verkopende sportgame aller tijden is. Daarnaast heeft de game ook andere records weten te breken.

  Mogelijkheid tot personalisatie cover FIFA 13 in Engeland

  Heb je FIFA 13 onlangs in huis gehaald, maar ben je niet volledig tevreden met de cover met Lionel Messi? De EA-website biedt hier een leuke oplossing voor.

  Electronic Arts roept spelers op problemen met vastlopen in FIFA 13 te melden

  Als je FIFA 13 speelt is er een kans dat het spel vastloopt in de carrièremodus. Electronic Arts zit hier bovenop en vraagt spelers deze problemen te melden.

  WIN 3x een officieel FIFA 13 t-shirt én een warme sjaal

  Ontwikkelaar EA Sports bracht afgelopen week de ontzettende toffe voetbalgame FIFA 13 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, Vita en 3DS. Om de release op te luisteren geven wij drie unieke pakketten weg, bestaande uit een FIFA t-shirt en sjaal!

  FIFA 13 verkoopt beter dan zijn voorganger

  FIFA 13 verkoopt vele malen beter dan zijn voorganger, FIFA 12. Sowieso blijkt het voetbalspel ieder jaar weer meer te verkopen.

  Al 875.000 pre-orders voor FIFA 13

  FIFA is en blijft een populaire franchise. De aankomende game, FIFA 13, is dan ook al ruim 875.000 keer besteld voor de release.

  Demo FIFA 13 al 2 miljoen keer gedownload

  Afgelopen week kwam de demo van FIFA 13 uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Electronic Arts heeft zojuist bekendgemaakt dat de demo al 2 miljoen keer is gedownload.

  Alle Wii U launchtitels op een rijtje

  De lancering van een nieuwe console kan natuurlijk niet zonder een mooie lading games. Tijdens de Nintendo Direct uitzending van vanmiddag heeft Nintendo bekendgemaakt welke games we allemaal in huis kunnen halen zodra de Wii U in de winkels ligt.

  Demo FIFA 13 later op PlayStation Network

  Eerder maakten wij er melding van dat de demo van FIFA 13 vanaf vanmorgen te spelen zou zijn op de PlayStation 3. Niets is echter minder waar, want de demo is nog in geen velden of wegen te bekennen.

  Teams FIFA 13 demo bekend, nu te downloaden op Xbox 360 en PC

  Eerder werd het al aangekondigd, en EA Sports heeft vandaag de daad bij het woord gevoegd. De demo van FIFA 13 is met ingang van vanmorgen vroeg te krijgen voor de Xbox 360 en PC.

  EA maakt releasetijden FIFA 13 demo bekend

  Al maanden wachten de grote FIFA-fans inmiddels weer op FIFA 13. Het nieuwe deel van de FIFA-franchise zal op 27 september in de schappen liggen, maar van tevoren zal al wel een demo verschijnen, zoals ieder jaar het geval is.

  Paris Saint-Germain krijgt eigen editie FIFA 13

  Gisteren konden jullie lezen hoe Electronic Arts middels een persconferentie bekendmaakte wie er op de Britse cover van FIFA 13 zouden verschijnen. Inmiddels is er ook een speciale Paris Saint-Germain editie van FIFA 13 opgedoken.

  Spelers op Britse FIFA 13 cover onthuld

  Ieder jaar is het weer afwachten welke Europese voetbalsterren op de cover van de nieuwe FIFA-game zullen schitteren. Electronic Arts doet alvast uit de doeken wie er in Groot-Brittannië op de cover te zien zullen zijn.

  FIFA 13 Vita in de pijplijn, staat niet in verbinding met PS3-Game

  Een nieuwe FIFA game voor de Playstation Vita is in de maak, er zal echter niet gebruik worden gemaakt van cross-platform opties.

  FIFA 13 vanaf de lancering speelbaar met PlayStation Move

  Het is alweer even geleden dat de 'bewegingscontrollers' PlayStation Move en Kinect (dat eigenlijk geen controller is) hun intrede deden in de game-industrie en heel gestaag zie je steeds meer grote franchises deze manier van gamen toepassen, en ook FIFA zal nu aan de Move besturing gaan geloven.

  FIFA 13 demo vanaf 11 september beschikbaar

  De demo van FIFA 13 zal vanaf 11 september speelbaar zijn, zo is zojuist door EA bekendgemaakt op de persconferentie in Keulen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.