FIFA 13 Artikelen

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  5 goede local multiplayer games die we niet meer gaan terug zien

  Het kan soms zo zijn dat goede games geen nieuw deel meer produceren, en dit is zeker het geval voor local multiplayer games. Hier zijn vijf bijzonder local multiplayer games die we jammer genoeg (aannemelijk) niet meer terug gaan zien.

  Top 5 Duitse censuur in games

  Of wij het nu leuk vinden of niet, games worden met regelmaat gecensureerd. Vooral Duitsland heeft daar een handje van. Hier is een top 5 Duitse censuur in games.

  5 belangrijke veranderingen in de FIFA geschiedenis

  FIFA 15 is bijna uit en belooft boordevol nieuwe mogelijkheden te zitten. Zo worden de spelers een stuk intelligenter, gaat Ultimate Team een stapje vooruit en wordt ook de carrièremodus aangepast. Veel nieuws dus, maar welke veranderingen heeft de serie eigenlijk allemaal al gehad? Hier vijf belangrijke aanpassingen sinds het begin in 1993.

  FIFA 13 Review

  Als er een game niet kan ontbreken op de Wii U is het FIFA 13 wel. Een balletje trappen kan in elke periode van het jaar en zorgt dan ook voor uren speelplezier. FIFA 13 is op de Wii U geport, de console- en PC-versies verschenen reeds in september.

  FIFA 13 Review

  Met de enigszins lage score voor Pro Evolution Soccer 2013 lijkt FIFA 13 de titel van 'beste voetbalgame van het jaar' met succes te verdedigen. En dat is knap, aangezien EA Sports er toch elk jaar weer in slaagt om een dijk van een game af te leveren. Het is echter nog ieder jaar spannend, want elke editie kan wel eens de plank misslaan. Daarom is het nog maar de vraag of FIFA 13 wel een verbetering is ten opzichte van de vorige editie.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Microsoft gaat los

  Langzaamaan begint het gameseizoen los te barsten en Microsoft lijkt hier lekker aan mee te doen. Met maar liefst acht nieuwe stukken content op Xbox Live brengt het bedrijf ons een topmaand.

  PlayStation Store Update - FIFA 13 en F1 2012

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  FIFA 13 Preview

  De verwachtingen zijn opnieuw hoog. Voor PSV, Ajax, Feyenoord, maar ook voor FIFA 13. De franchise die al jarenlang kampioen is geworden met haar games. Met overtuiging. Maar toch blijft die onzekerheid er; wat nou als de kern van de figuurlijke selectie wordt weggehaald en het ineens een veel minder spel is geworden? FIFA 13 moet daar absoluut niet voor zorgen. Om dat te checken, kreeg XGN deze week de eerste testversie van EA. Is het spel er opnieuw op vooruit gegaan?

  Interview: Producent David Rutter over FIFA 13

  XGN was deze maand aanwezig in Keulen bij de presentatie en eerste speelsessie van FIFA 13. Daarbij kregen wij ook nog de kans om David Rutter, de producent van FIFA 13, te interviewen.

  FIFA 13 Preview

  EA Sports doet het stapje voor stapje. Stapje voor stapje wil de uitgever, samen met ontwikkelaar EA Canada, laten zien wat hun nieuwe game in huis heeft. Het gaat hier natuurlijk over FIFA 13. Terwijl vorige maand het spel voor het eerst werd getoond tijdens de EA Showcase in Londen en de toevoegingen centraal stonden, stond deze maand een speelsessie in Keulen in de spotlights.

  FIFA 13 Preview

  "Het vorige deel was slecht, nu is het tijd voor een sterke verbetering van de game." Dat zegt EA Sports. Het gaat uiteraard over FIFA 13, de immens populaire voetbalgame die dit jaar wederom een stuk beter wordt. Zoals elk jaar? Moeten we dat geloven? Als het aan EA Canada ligt, de ontwikkelaar van FIFA 13, wel.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.