FIFA 13

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii, Wii U & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door EA Canada en uitgegeven door EA Sports & Electronic Arts

  6.5

  FIFA 13 Artikelen

  Wanneer stoppen third-parties met "last-gen"-games?

  De PlayStation 5 en Xbox Series X/S zijn alweer bijna een half jaar geleden uitgekomen en bij kersverse bezitters van de next-gen-systemen begint het nu toch een beetje te kriebelen. De next-gen games die rond release verschenen, maar daadwerkelijke, exclusieve titels zijn er nog maar nauwelijks. Vraag wordt dan ook steeds meer wanneer fabrikanten stoppen met het maken van “last-gen”-games en de ontwikkeling voor de nieuwe huidige generatie echt losbarst.

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  5 goede local multiplayer games die we niet meer gaan terug zien

  Het kan soms zo zijn dat goede games geen nieuw deel meer produceren, en dit is zeker het geval voor local multiplayer games. Hier zijn vijf bijzonder local multiplayer games die we jammer genoeg (aannemelijk) niet meer terug gaan zien.

  FIFA 13 Nieuws

  Kwartaalcijfers van EA vallen enigszins tegen

  Onlangs heeft Electronic Arts zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Er zijn franchises die het erg goed hebben gedaan, maar over het algemeen zijn de cijfers toch enigszins teleurstellend.

  Sportgames in nieuwe Deal of the Week

  Het nieuwe jaar gaan we sportief in.Het zijn drie sportgames die deze week centraal staan in de nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360.

  Alle lanceergames Wii U op een rij

  Nog maar acht nachtjes slapen, en dan is het zover. Vanaf vrijdag 30 november ligt de nieuwe spelcomputer van Nintendo eindelijk in de winkelrekken. Wij hebben alle launchtitels die de release van de Wii U vergezellen voor je op een rijtje gezet.

  FIFA 13 voor PC krijgt patch, consoles volgen snel

  FIFA 13 voor de PC heeft afgelopen weekend een grote update gekregen. Ontwikkelaar EA Sports is er vandaag als de kippen bij om te stellen dat deze binnenkort ook naar de consoles komt.

  Al meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren FIFA 13

  Electronic Arts geeft aan dat het nieuwste deel in de FIFA-serie meer dan zeven miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dit terwijl FIFA 13 net vier weken in de winkels ligt.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.