FIFA 12

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door EA Sports & EA Canada en uitgegeven door EA Sports & Electronic Arts

  9

  FIFA 12 Artikelen

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  5 grappige FIFA bugs die een lach op je gezicht toveren

  De FIFA games zijn erg gecompliceerd qua techniek, er moet immers een voetbalwedstrijd gesimuleerd worden, dus er wil soms wel eens een bugje hier en daar er doorheen glippen. Gelukkig zijn dit niet altijd spelverpestende bugs, maar vaak juist hele grappige. Daarom lichten wij vijf grappige FIFA bugs van de laatste jaren voor je uit.

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  5 belangrijke veranderingen in de FIFA geschiedenis

  FIFA 15 is bijna uit en belooft boordevol nieuwe mogelijkheden te zitten. Zo worden de spelers een stuk intelligenter, gaat Ultimate Team een stapje vooruit en wordt ook de carrièremodus aangepast. Veel nieuws dus, maar welke veranderingen heeft de serie eigenlijk allemaal al gehad? Hier vijf belangrijke aanpassingen sinds het begin in 1993.

  FIFA 12 Nieuws

  Releasedatum EA Sports UEFA Euro 2012 bekend

  Electronic Arts brengt op 24 april 2012 digitale content uit voor voetbalgame FIFA 12. Dat is ruim op tijd voor het Europese voetbalkampioenschap dat begint op 8 juni.

  EA legt uit waarom UEFA Euro 12 geen losse game is geworden

  Electronic Arts brengt, in tegenstelling tot eerdere jaren, geen stand-alone game uit voor het Europees Kampioenschap voetbal. Het bedrijf legt vandaag uit waarom.

  UEFA Euro 2012 komt als downloadbaar uitbreidingspakket voor FIFA 12

  Het zat er al aan te komen. Er komt een UEFA Euro 2012 voor de voetballiefhebbers onder ons. Dit keer is het echter een tikkeltje anders; de game wordt niet los uitgebracht, maar als een digitaal uitbreidingspakket voor FIFA 12.

  FIFA 12 krijgt update om afgelopen transferwindow te verwerken

  In de voetbalwereld geldt een regel dat je alleen in bepaalde periodes spelers mag kopen en verkopen. In januari was er zo eentje en om FIFA 12 er bij te betrekken, zal er een update komen met de gemaakte transfers.

  FIFA 12 Ultimate Team levert 30 miljoen euro op

  Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat FIFA 12 Ultimate Team, een modus van FIFA 12 waar de speler kleine betalingen maakt voor spelerskaarten die dan ingezet kunnen worden, inmiddels bijna dertig miljoen euro heeft opgeleverd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.