FIFA 11

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Simulatie, sport & voetbal

  Gemaakt door Electronic Arts, EA Canada & EA Sports en uitgegeven door Electronic Arts, EA Canada & EA Sports

  9.2

  FIFA 11 Artikelen

  FIFA Team of the Week - De beste/leukste Eredivisie informs

  Elke week komt er een FIFA Team of the Week uit en soms zijn daarin wat Eredivisie spelers te vinden die zo'n prachtig zwart kaartje krijgen. Helaas gebeurt dit niet al te vaak, dus daarom moeten we trots zijn op elke speler die er in de afgelopen eentje heeft gekregen. Dit zijn de beste en leukste Eredivisie informs!

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  5 belangrijke veranderingen in de FIFA geschiedenis

  FIFA 15 is bijna uit en belooft boordevol nieuwe mogelijkheden te zitten. Zo worden de spelers een stuk intelligenter, gaat Ultimate Team een stapje vooruit en wordt ook de carrièremodus aangepast. Veel nieuws dus, maar welke veranderingen heeft de serie eigenlijk allemaal al gehad? Hier vijf belangrijke aanpassingen sinds het begin in 1993.

  FIFA 11 Review

  Na jarenlang kampioen te zijn geweest is Pro Evolution Soccer nu, volgens velen, voor een tijdje van de troon verstoten. Het werd duidelijk dat FIFA de Japanse footie naar de reservebank had verwezen. In de sportwereld is het echter makkelijker om kampioen te worden dan kampioen te blijven. Dus weet FIFA 11 de overwinning dit jaar wel weer binnen te halen?

  FIFA 11 Nieuws

  Servers FIFA 11 en De Sims 2 deze maand offline

  Uitgever Electronic Arts (EA) haalt deze maand een behoorlijk aantal servers offline. Onder meer de games FIFA 11 en De Sims 2 worden daardoor getroffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.