FIFA 10

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Sport & voetbal

  Gemaakt door EA Canada & EA Sports en uitgegeven door Electronic Arts, EA Canada & EA Sports

  8

  FIFA 10 Artikelen

  FIFA Ultimate Team - De meest memorabele FUT kaarten!

  EA Sports heeft over de afgelopen jaren heel wat vreemde en memorabele FIFA Ultimate Team kaarten uitgegeven. Van hele grappige tot zeer onverdiende kaarten, je vindt ze allemaal in dit rijtje!

  FIFA soundtracks - De 10 vetste nummers in FIFA games ooit

  FIFA 18 is net uit en heeft ons weer een mooie soundtrack bezorgt. Daarom leek het ons de perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de FIFA soundtracks uit het verleden. Bekijk hier de 10 gaafste nummers in FIFA soundtracks ooit. Op deze ritmes willen we wel scoren!

  5 belangrijke veranderingen in de FIFA geschiedenis

  FIFA 15 is bijna uit en belooft boordevol nieuwe mogelijkheden te zitten. Zo worden de spelers een stuk intelligenter, gaat Ultimate Team een stapje vooruit en wordt ook de carrièremodus aangepast. Veel nieuws dus, maar welke veranderingen heeft de serie eigenlijk allemaal al gehad? Hier vijf belangrijke aanpassingen sinds het begin in 1993.

  FIFA 10: Ultimate Team Review

  Vorig jaar verscheen voor het eerst de downloadbare content Ultimate Team, die bedoeld was om de gamers die in het bezit waren van FIFA 09 een nog diepere game ervaring te bieden. Door het enorme succes van deze content, zou Electronic Arts zichzelf niet zijn als zij niet voor FIFA 10 eenzelfde pakket zou ontwikkelen. Zo gezegd, zo gedaan.

  FIFA 10 Review

  Het nieuwste deel uit de FIFA-franchise, FIFA 10, ligt aankomende week alweer in de schappen. EA belooft met FIFA 10 nog meer realisme, betere gameplay en meer modi dan het vorige deel. Maar weet FIFA 10 te scoren bij ons of wordt dit een seizoen op de reservebank?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.