Fez

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Platformer & puzzel

  Gemaakt door Polytron en uitgegeven door Microsoft Studios

  9.5

  Fez Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  De top 10 beste games van 2014 volgens Michael van Splunter

  Michael is een gamer in hart en nieren. Hij is zo'n man die in één keer Far Cry 4 én GTA 5 pre-ordert. Hoppa. Zijn PS4 is dan ook zoiets als zijn tweede vriendin. Dit zijn de 10 beste games van 2014 volgens Michael! Ra ra, wat staat er op één?

  De beste PlayStation cross-buy games voor PS4, PS3 en PS Vita

  Cross-buy is een functie die vooral Sony uitermate goed benut: een game die op meerdere PlayStation-platformen is verschenen, hoef je maar een keer (digitaal) te kopen. De andere versies krijg je er gratis bij. Laten we eens kijken naar 7 cross-buy games voor PlayStation die je moet hebben.

  De beste soundtracks volgens de XGN redactie

  Muziek in games bepaalt een hoop. Horrorgames kunnen niet zonder een spannend deuntje en lekker rondrijden in Grand Theft Auto doet het ook altijd goed met de radio aan. Maar welke soundtrack vinden de redactieleden van XGN nou goed?

  Xbox Live Deals of the Week: Fable en Transformers

  De Xbox Live Deals van deze week lijken wel een zak Tumtum. Een grote variatie aan games, dus daar moet wel iets voor jou bijzitten.

  Fez Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Fez fysieke editie van 100 dollar aangekondigd - met vinyl soundtrack

  Ontwikkelaar Polytron heeft een Fez fysieke editie aangekondigd in zijn webshop. De re-release van de pixelplatformer verschijnt in december voor 100 dollar.

  Smash Bros game van het jaar volgens Metacritic

  Ja hoor, het is weer tijd voor weer een 'beste van' lijstje, dit keer van Metacritic. De site heeft in de beste games van 2014 alle releases van dit jaar op een rijtje gezet en gerankeerd op welke de hoogste cijfers hebben gekregen. De game van het jaar is Smash Bros voor de Wii U!

  Fez 2 komt definitief niet

  Phil Fish, maker van Fez, heeft via Twitter gezegd dat Fez 2 niet meer op de planning staat. In zijn bericht laat hij weten dat wij het niet waard zijn.

  Fez komt eind maart naar PlayStation

  Het heeft even geduurd, maar de actie- en platformergame Fez van Polytron komt eind deze maand naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita in de PlayStation Store.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.