Fe.

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Zoink en uitgegeven door EA Games

  7

  Fe. Artikelen

  Fe Review - Klein diertje met een grote missie

  Niet iedereen begrijp elkaar in het dagelijkse leven. In de wereld van de 3D platformer Fe is dit ook zo. Als een klein diertje is het jouw doel om de problemen in de spelwereld te verhelpen. In onze Fe review lees je hoe het beestje dit van plan is.

  Redenen om uit te kijken naar aankomende Switch game Fe

  Binnenkort kunnen we de aankomende Switch game Fe verwachten. Naar aanleiding van de release van het spel laten we jullie kennis maken met deze vette game. Mocht je het spel al kennen, kan het geen kwaad om alvast in de Fe(est) stemming te komen.

  Fe Gameplay - Knuffelbare platformer [Gezien op gamescom 2017]

  TIjdens de E3 van dit jaar kondigde Electronic Arts een nieuwe platformgame aan onder het EA Originals label: Fe. Hoewel de titel niet veel zegt, heeft de game zelf een heleboel sfeer. Tijdens gamescom 2017 was het spel te zien en het is daarom de hoogste tijd om de Fe gameplay te bespreken.

  Top 5 gamescom 2017 games volgens Stefan

  Gamescom is ook dit jaar weer een van de grootste game-evenementen van het jaar en XGN.nl heeft flink wat tijd doorgebracht in het Duitse Keulen. Dit is de top 5 gamescom 2017 games van Stefan. Het gaat hier wel om games die zelf gespeeld zijn, waardoor enkele grote titels het lijstje helaas niet gehaald hebben.

  Nieuwe Gamescom trailers - Deze nieuwe trailers mag je niet missen

  Deze week is Gamescom 2017 en dat belooft veel nieuwe aankondigingen voor games. Hieronder vallen trailers die uit zijn gekomen, of nog uit gaan komen, en nieuwe releases. Met deze lijst van Gamescom trailers houden we je op de hoogte van de beste trailers die uit zijn gekomen.

  Fe. Nieuws

  Fe verkrijgbaar voor meerdere platformen

  Het is het zover. De 3D puzzelplatformgame Fe is uitgebracht. De Zweedse studio Zoink Games is de ontwikkelaar van Fe en mocht het spits afbijten. Fe is namelijk de eerste titel die werd gelanceerd binnen het EA Originals-programma. Verwacht een betoverende ontdekkingsreis door het Noordse woud dat je samen zal beleven met hoofdpersonage Fe.

  Fe trailer uitgebracht naast aankondiging Switch release

  Er is een Fe trailer uitgebracht tijdens Gamescom die gameplay toont van het spel. Daarnaast is er een Switch versie aangekondigd. Fe komt begin 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One, PC en dus de Nintendo Switch.

  Fe game eerste EA Originals titel

  EA heeft tijdens haar persconferentie op de E3 aangekondigd te starten met EA Originals. Het is het nieuwe project waarin EA indie games een podium wil geven en waarbij de opbrengsten daadwerkelijk bij de kleine studios in de portemonnee komen. Als eerste titel is de Fe game aangekondigd.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.