Fat Princess Artikelen

  Gratis PS Plus games juli 2016 vanaf vandaag beschikbaar

  PlayStation gamers opgelet Je kan weer aan de slag met een collectie aan games, voor helemaal niks! De gratis PS Plus games juli 2016 zijn vanaf vandaag te downloaden en er zitten weer een aantal tijdverdrijvers tussen. Lees snel verder en hark die titels binnen!

  Fat Princess Review

  Als je denkt aan de PlayStation 3, denk je gauw aan brute games met veel geweld, bloed of actie. Toch verschijnt er zo nu en dan op het PlayStation Network ook totaal wat anders, neem nu bijvoorbeelde de titel Fat Princess.

  Fat Princess Preview

  Sinds juli 2008 is het al bekend dat de game Fat Princess naar het PlayStation Network zal komen. Echter zal dit nog wel even duren, want de game staat gepland voor een release in het derde kwartaal van 2009, welke loopt van juli tot en met augustus. Maar zal een game met een dikke prinses wel leuk worden?

  Fat Princess Nieuws

  Top 10 ugly game chicks! - Met deze dames wil je geen date!

  Verschil moet er zijn natuurlijk. Pedro mocht op zoek gaan naar de beste korte rokjes in games en tsja... Ramon krijgt de lelijkste klus. Gelukkig doet hij dat met alle liefde, dus daarom speciaal voor jullie hebben wij hier de Top 10 ugly game chicks!

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  Gegevens ESRB kondigen Best of PlayStation Network Vol. 1 aan

  Uit gegevens van de Entertainment Software Rating Board (ESRB) is bekend geworden dat ons binnenkort de release van gamecompilatie Best of PlayStation Network Vol. 1 te wachten staat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.