Far Cry Primal

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Far Cry Primal Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  Exclusieve nieuwe Ubisoft t-shirts winnen? [Reageer & Win]

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer nieuwe Ubisoft t-shirts! En kijk snel wie de winnaar is van de Comic Con Amsterdam tickets uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  De 10 tofste E3 cosplay 2017

  Als je op de E3 rond loopt, valt het op hoeveel verschillende soorten bezoekers er rond lopen. Zakenmensen, dagjes-mensen en de diehard gamers zijn in grote getalen aanwezig. Maar er is één bepaalde groep die zich in alle uitbundigheid weet te onderscheiden. Dit zijn de 10 tofste E3 cosplay 2017.

  Vijf E3 2017 onthullingen die jullie willen zien!

  Afgelopen week vroegen wij welke E3 2017 onthullingen jullie zouden willen zien tijdens de aankomende gamebeurs. De stemmen zijn geteld en in dit artikel kun je lezen welke games het tot de top 5 hebben geschopt!

  Top 5 beste budget grafische kaarten - Welke kaart is de beste?

  Heb je niet heel veel geld te makken en wil je toch een leuke PC in elkaar zetten die games kan afspelen op een stabiele framerate? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij hebben namelijk een top 5 beste budget grafische kaarten voor je gemaakt zodat jij snel een beslissing kunt maken.

  Far Cry Primal Nieuws

  Xbox Deals with Gold - Een werkelijke waslijst aan games!

  Het is dinsdag en dat betekent dus weer nieuwe Xbox Deals with Gold games. Deze week is onder meer Grand Theft Auto V in de aanbieding.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Nieuwe Far Cry mogelijk in het Wilde Westen

  De nieuwe Far Cry die er ongetwijfeld aan zit te komen, zal zich mogelijk afspelen in het Wilde Westen. De opnames voor een promotiefilmpje doen dit vermoeden.

  Nieuwe Far Cry game geteased door Ubisoft?

  Dat er een nieuwe Far Cry game in de maak is, zal geen verrassing zijn. Ubisoft plaagt ons nu wellicht voor het eerst over de nieuwe game via Facebook.

  Geen garantie nieuwe Assassin's Creed en Far Cry in 2017

  Tot nu toe is 2016 het eerste jaar zonder een nieuwe Assassin's Creed game sinds 2009. Hoewel men verwacht dat in 2017 een nieuwe game komt, vertelde Ubisoft CEO Yves Guillemot aan GameSpot dat een een vervolg in 2017 nog niet zeker is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.