Far Cry Classic HD Artikelen

  Volgende Far Cry setting - Hoe en wat?

  Na meerdere Far Cry settings te hebben gehad is het ook dit jaar weer de vraag waar Ubisoft dit keer mee komt. Geruchten zijn er dat we de beelden krijgen op de E3 van de volgende Far Cry game. Welke settings zijn er mogelijk en willen wij zien?

  Xbox Live Deals with Gold: Call of Duty en Saints Row!

  De Xbox Live Deals of The Week hebben van Microsoft een andere naam gekregen. Voortaan gaan de aanbiedingen door onder de naam Deals with Gold, maar dat verandert het concept natuurlijk niet. Deze week is er voor ieder wat wils met onder andere Call of Duty: Ghosts en Saints Row IV.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Moordenaars, studenten en sprookjes

  Geheel volgens traditie zijn er deze week weer uitbreidingspakketten van Rocksmith 2014 en Saints Row IV verschenen. Welke nieuwe DLC er nog meer te downloaden valt, lees je hier.

  Far Cry Classic HD Nieuws

  Far Cry Classic aangekondigd voor de Xbox 360

  Er waren al eerder geruchten. Nu is het officieel: de eerste Far Cry krijgt een HD-remake. Deze zal door het leven gaan onder de naam Far Cry Classic.

  Far Cry HD mogelijk in de maak

  Het zou goed kunnen dat we binnenkort een HD-versie zien van de allereerste Far Cry game. Het spel duikt namelijk op de website van een Braziliaans ratingbureau op.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.