Far Cry 3 Nieuws

  Nieuwe Far Cry game geteased door Ubisoft?

  Dat er een nieuwe Far Cry game in de maak is, zal geen verrassing zijn. Ubisoft plaagt ons nu wellicht voor het eerst over de nieuwe game via Facebook.

  Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Gisteravond werd bovenstaande teaser uitgegeven door Ubisoft. Deze teaser is naar verwachting een vroege aankondiging van Far Cry Primal, een Far Cry game die zich vermoedelijk in de IJstijd afspeelt. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus is Far Cry Primal gelekt?

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Assassin's Creed IV: Black Flag 11 miljoen keer verkocht

  Het nieuwste deel in de Assassin's Creed serie is 11 miljoen keer geleverd aan winkels. Dat blijkt uit jaarcijfers van uitgever Ubisoft. Far Cry 3 deed het ook goed met negen miljoen verkopen.

  Lente uitverkoop bij Uplay

  Het is lente en dus een goede aanleiding om met kortingen te strooien. Op Uplay zijn verschillende games, add-ons en figurines met korting te koop. Van Assassin's Creed IV: Black Flag tot Darksiders II, vrijwel elke Ubisoft-titel komt langs.

  Ubisoft komt met Far Cry: Wild Expeditions

  Alvast een waarschuwing voor Far Cry-fans, om hartaanvallen en andere nare bijwerkingen te voorkomen: het is geen nieuwe game. Far Cry: Wild Expeditions is een compilatie-pakket.

  Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live

  Bezit jij een Xbox 360 en ben je liefhebber van de Far Cry-franchise? Dan heb je deze week geluk. Ubisoft gooit in samenwerking met Microsoft namelijk al zijn Far Cry titels in de aanbieding op Xbox Live.

  Bekijk de nieuwe dagelijkse Steam Deals

  De Steam Holiday Sale is gisteren in alle hevigheid losgebarsten, en dus ook vandaag zijn er weer een aantal interessante dagaanbiedingen die lastig zijn om te laten liggen.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Far Cry 3: Blood Dragon meer dan half miljoen keer verkocht

  In minder dan twee maanden tijd zijn er maar liefst een half miljoen digitale exemplaren verkocht van Far Cry 3: Blood Dragon. Dit meldt Yves Guillemot, CEO van uitgever Ubisoft, in een interview met GamesIndustry.

  Ubisoft werkt aan een verrassend project rondom Far Cry

  Door een Braziliaanse classificatie voor Far Cry: Blood Dragon is de vraag boven water gekomen wat dit nou eigenlijk is. Ubisoft geeft aan dat dit in ieder geval verrassend zal zijn.

  Patch voor Far Cry 3 brengt nieuwe features naar consoles

  Patch 1.05 voegt een aantal elementen aan Far Cry 3 waar de community al lang naar heeft gevraagd. Zo is er een nieuwe moeilijkheidsgraad en de optie om Outposts van de vijand te resetten.

  Far Cry 3 wordt uitdagender door nieuwe opties

  Ubisoft heeft aangekondigd een aantal extra opties toe te voegen aan Far Cry 3. Voor de spelers die het spel te makkelijk vonden komt er onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad.

  Ubisoft maakt kwartaalcijfers bekend, Assassin's Creed III overschaduwt andere games

  Ubisoft heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt en deze zien er goed uit. De games hebben het goed gedaan, maar er steekt er een met kop en schouders bovenuit.

  Update voor consoleversie van Far Cry 3 beschikbaar

  Far Cry 3 is al een tijdje uit en heeft ook al enkele updates gehad. Als je op dit moment je console aanzet en de game opstart, zul je de nieuwste update voor de game ontvangen.

  Far Cry 3's design van Vaas had te maken met uiterlijk stemacteur

  De eerste rotzak die je in Far Cry 3 tegenkomt is de gestoorde Vaas. Een van de beste bad guys van vorig jaar, nu blijkt dat dit erg veel te maken had met de prestatie van de stemacteur.

  Far Cry 3 voor de halve prijs in PS Store

  Ben jij de gelukkige bezitter van een PlayStation 3 en heb je Far Cry 3 nog niet aangeschaft? Haast je dan snel naar de PlayStation Store. Daar is de game enkel vandaag verkrijgbaar met 50 procent korting.

  Video's tonen de stemacteurs van Far Cry 3

  Een personage in een game heeft naast een animatie ook een stem nodig. Hier zijn stemacteurs voor, en in deze twee video's wordt er gekeken hoe de stemmen van Vaas en Dr. Earnhardt zijn ingesproken.

  Belangrijke update PC-versie Far Cry 3 past een hoop dingen aan

  De details van de update voor de PC-versie van Far Cry 3 die op dezelfde dag als de game uitkomt zijn bekend.

  Geen dedicated servers in Far Cry 3

  Far Cry 3 is onderweg naar de consoles en nieuws blijft langzaam binnendruppelen. Ubisoft heeft nu aangekondigd dat de game geen dedicated servers zal hebben.

  Beleef Far Cry 3 levensecht met 'Far Cry Experience' video's

  Far Cry 3 is bijna uit en om je alvast in de stemming te brengen heeft Ubisoft een viertal video's gemaakt om je de sfeer van de game te laten proeven. De vierde moet nog komen, maar de andere drie zijn hier te bekijken.

  Ubisoft brengt Far Cry 3 naar Minecraft

  Vanaf 29 november ligt Far Cry 3 in de winkels, maar voor degenen die niet meer kunnen wachten, heeft Ubisoft al zo vast een voorproefje. De Far Cry wereld is namelijk in Minecraft nagemaakt.

  Ontwikkelaar Far Cry 3 niet bang voor Black Ops II

  November lijkt de maand te worden van de klappers op gamegebied. Far Cry 3 van ontwikkelaar Ubisoft Montreal wordt dan uitgebracht, maar lijkt te duchten te hebben van zware concurrentie, onder andere uit de hoek van Call of Duty: Black Ops II.

  Minuten aan gameplay in verschillende video's Far Cry 3

  Collega-website VG247 heeft een aantal video's online gegooid, waarin Far Cry 3 wordt besproken. Tussendoor is er ook nog een flinke hoeveelheid aan gameplay waar naar gekeken wordt. Het wachten duurt gelukkig niet lang meer, want volgende maand komt de game al uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.